Осми странац у Будућности: Одбранићемо АБА лигу!

Дуго чекани центар, Девин Вилијамс, стигао у главни град Црне Горе, где има високе амбиције са Будућношћу. . .

Кошарка 19.02.2019 | 08:30
Осми странац у Будућности: Одбранићемо АБА лигу!
Нови играч Будућност Волија Девин Вилијамс је касно синоћ слетео у Подгорицу!

Његовим потписом је званично комплетирана најскупља екипа у историји клуба, која има само један задатак - да поново освоји титулу регионалног првака и обезбеди Подгорици и Црној Гори још једну годину учешћа у Евролиги.

"Желим да помогнем екипи да дође до што више победа и да одбранимо титулу АБА лиге. Захвалио бих се екипи, граду, председнику клуба, тренерима и свима који су ми пружили ову прилику", рекао је 24-годишњи центар, који је стигао из Бујукчекмечеа и који игра своју прву сезону у Европи.

"Шанса да играм у АБА и Евролиги је за мене благослов и награда за напоран рад који сам уложио".

Вилијамс ће овог понедељка одрадити први тренинг под командном палицом Јасмина Репеше, а у главни град Црне Горе је стигао као најбољи скакач Турске лиге са 11,8 скокова по мечу, те као четврти стрелац првенства са 17,7 поена по утакмици.

"Град није превелик, али се осећа заједништво, да цели град стоји иза клуба, као велика породица. Само желим да будем најбољи што могу, нађем своју улогу и радим напорно као и увијек", јасан је нови 206 центиметара високи центар Будућности.

Он је осми странац у редовима Подгоричана, који су због тога имали проблема са формирањем екипе за Куп Црне Горе, али су га упркос тим проблемима освојили.

Поред Девина Вилијамса, од Американаца су ту још и Џејмс Бел, Коти Кларк, Ерл Џексон и Норис Кол, односно Едвин Џексон (Француска), Немања Гордић (БиХ) и Гога Битадзе (Грузија).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар