"Бамби" Тошић: Да се ривали опет плаше Партизана!

Искусни везиста Партизана, Зоран Тошић, после убедљиве победе над Бачком, сумира учинак екипе и свој наступ. Уз поруку: "Да вратимо поштовање прем,а Партизану".

Фудбал 20.02.2019 | 22:00
"Бамби" Тошић: Да се ривали опет плаше Партизана!
Прибојавали су се у Партизану гостовања Бачкој, поготово после бледих игара на припремама. Али, црно-бели су голом у раној фази меча "отворили" домаћина и потом славили убедљиву победу.

Свој допринос дао је и искусни Зоран Тошић, који је после дужег времена, почео утакмицу.

"Још сам далеко од правог ритма и знам да могу много боље. Осећам се доста добро, и сигуран сам да ће моја форма да се подизе из утакмице у утакмицу, јер су ми недостајале у последње време. Мислим да могу да помогнем екипи и да цемо бити још бољи", каже Тошић, сумирајући утиске после почетног кола пролећног дела Суперлиге.

Тренер Зоран Бата Мирковић, опоравком Тошића, има опцију више у ротацији.

"Сваки играч има своју функцију у тиму, тако и ја. Шеф зна шта може да очекује од мене када сам потпуно спреман. Зато верујем да ми треба још неколико утакмица да бих се подигао на ниво који жели клуб, а и ја", додаје "Бамби".

Тошић се нада и верује да ће "Парни ваљак" упалити све моторе...

"Фали нам тај континуитет да заређамо победе и да вратимо поштовање према Партизану, да се противници поново плаше када играју против нас. Морамо да наставимо да ређамо победе, поготово што је дерби близу и да бисмо у што бољем расположењу дочекали ту утакмицу. Желимо да се приближимо ривалу, и нема боље шансе од дербија. То нам је прикика да се укључимо у трку".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар