О трагедији у Ћићевцу: Кренуо из шеснаестерца и пао...!

"После неколико тренутака било је јасно да нема помоћи", сведоче играчи који су играли у Ћићевцу и изблиза видели како смрт младог фудбалера.

Фудбал 19.02.2019 | 08:15
О трагедији у Ћићевцу: Кренуо из шеснаестерца и пао...!
Нажалост, тужна фудбалска вест у недељу је обишла Србију.

Пријатељска утакмица нижелигаша Слоге из Ћићевца и Јухора из Обрежа није завршена, јер је млади фудбалер гостију Стефан Тодоровић у једном тренутку пао на терен и остао непомично да лежи.

У првом тренутку је давао знаке живота, али је недуго потом лекар из оближњег Дома здравља могао само да констатује смрт.

У изјави за "Спортски журнал", голман Слоге, Ненад Здравковић, објаснио је како је изблиза изгледала трагична сцена, јер је он први дотрчао до Тодоровића.

"Ништа није наговештавало да би могло да дође до трагедије. Меч је нормално текао, а после једног од напада гостију ухватио сам лопту и одмах је избацио у поље. Тодоровић је почео да се враћа из нашег шеснаестерца и само се срушио. Притрчао сам да помогнем, истовремено дозивајући остале играче. Извадили смо му језик да не дође до гуђења и кад је удахнуо неколико пута помислили смо да је најгоре прошло", рекао је он.

Нажалост, фудбалери нису могли да га опораве.

"После неколико тренутака, међутим, тело се умирило и било је јасно да нема помоћи. Хитна помоћ брзо је стигла, али лекар је могао само да констатује смрт", изјавио је голман..

Стефан Тодоровић је рођен 2000. године, а од ове сезоне је играо за први тим зонаша из Обрежа. Тренер Радојица Јовичић рекао је да је несрећном играчу то била друга утакмица...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар