„Одважне и храбре, то сте ви!“

Зашто бисмо славили Осми март један дан, када можемо славити много дуже? У "Бингу" се посебна пажња посвећује дамама, те смо поново одлучили подржати удружења и организације из Босне и Херцеговине.

Република Српска 18.02.2019 | 14:42
„Одважне и храбре, то сте ви!“
У сарадњи са партнерима "Персил", "Бамби", "Ла Риве" и "Палетте", те пријатељима пројекта "Милка", "Цурвер Книт", "Зенкер", "Деон" и "Штарк", Бинго је расписао конкурс за пројектне приједлоге који ће оснажити дјеловање и помоћи да женска удружења остваре своје циљеве. Позив за пријаву пројектних приједлога отворен је од 18. 2. до 3. 3, а добитнике проглашавају на сам Дан жена, 8. 3. 2019. Пројекту су се придружили и донатори "АР Фамилy", "Фруцтал", "Донат", "Мадам", "Виледа", "Семберка" и "Цорн Флипс".

„Ове године смо издвојили 5.000, 4.000 и 3.000 КМ за пројекте који су самоодрживи и додатне четири донације од 1.000 КМ за удружења и организације која требају једнократну помоћ. Сретни смо што опет купци могу да учествују, јер куповином посебно означених артикала који ће у периоду 18.2-8.3. бити по сниженим цијенама, помажу пројекат. Осми март је празник жена, али ми славимо цијели мјесец. Прошле године на пројекат се пријавило 138 удружења, те је пред нама био велики изазов одабрати само три, те смо ове године повећали фонд и донират ћемо средства за укупно седам удружења. И ове године очекујемо велики број сјајних пројеката.“ , казала је Татјана Пауноски, ПР компаније Бинго.

Подсјетимо, циљ пројекта “Одважне и храбре, то сте ви!” је пружити подршку женским организацијама и удружењима, допринијети њиховом раду и условима, те ојачати њихов статус и позицију.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

свакодневни купац у Бингу

18.02.2019 17:12

А ста ми купци добијамо тиме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.02.2019 18:02

Ништа,једино да мало више купујеш баш у Бингу.