ЛШ: Ливерпул осакаћен против Бајерна!

Фабињо принудно на штоперу! Ван Дајк супендован, Џо Гомез повређен, а Дејан Ловрен недовољно опорављен за сутрашњи окршај на Енфилду!

Фудбал 18.02.2019 | 17:00
ЛШ: Ливерпул осакаћен против Бајерна!
Ливерпул ће озбиљно бити десеткован у окршају са минхенским Бајерном, а то се пре свега односи на одбрану. Вирџил ван Дајк је супендован, Џо Гомез повређен, а Дејан Ловрен се још увек није у потпуности опоравио од повреде колена и Јирген Клоп извесно неће моћи да рачуна на његове услуге у уторак (21.00).

Редси у овом тренутку имају само једног расположивог штопера, а то је Жоел Матип, коме ће друштво принудно правити Бразилац Фабињо.

Такве оклности значајно увећавају могућности екипе Ника Ковача да покуша да дође до вредног поготка на паклено тешком гостовању код вицешампиона Европе.

Ако је са нечим упознат Јирген Клоп, онда је то квалитет екипе коју води хрватски страте.

"Наравно да сам ових година гледао Бајерн, пратио сам и доста мечева ове сезоне. Били су шест пута заредом шампиони Немачке, што није лако и један су от тимова који су у последњих 10 година скоро редовно играли четвртфинале, полуфинале и финале Лиге шампиона", рекао је Клоп.

Уколико Дејан Ловрен не буде могао да игра, на клупи за резервне играче у овом мечу могао би да се нађе млади 17-годишњи Холанђанин Хувер, као једино расположиво алтернативно решење на позицији централног дефанзивца.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар