Вандина исповест у сузама...

Када су Икардију скинули траку, као да су га оставили без ноге! Није нам намера да одемо одавде. . .  "Он тај дрес носи са поносом. У прошлости када је доносио одлуке које су се односиле на новац и љубав према дресу, увек је бирао дрес", поручује Нара.  Ванда плакала у емисији, Марота се јавио да јој очита буквицу: Глава породице је донела одлуку да би помогла деци да одрасту.  "Ми смо се већ договорили да предамо нови предлог уговора. Они су слободни да прихвате или одбаце понуду", поручио је генерални директор Неразура.

Фудбал 20.02.2019 | 22:30
Вандина исповест у сузама...
Супруга и менаџер Маура Икардија, Ванда Нара, први пут се појавила у јавности, након што је аргентинском фудбалеру одузета капитенска трака у Интеру.

Као главног кривца за то, медији су апострофирали управо Нару, која је имала велике несугласице са управом клуба око потписивања новог уговора, па су се челници Неразура одлучили на радикалан потез и казнили сјајног нападача, који је потом пропустио две утакмице.

Она је гостујући у познатој италијанској фудбалској емисији Тики Така поручила да она и Икарди нису имали намеру да напусте клуб.

"Неки људи кажу да капитенска трака нема превеликог значаја, али за Икардија је то као да сте га оставили без ноге, не само руке. Он тај дрес носи са поносом. У прошлости када је доносио одлуке које су се односиле на новац и љубав према дресу, увек је бирао дрес. О одлуци да му се одузме капитенска трака сазнала сам на Твитеру. Имала сам трочасовни састанак са људима у клубу и никада ми ништа нису рекли о томе. Мауро је постигао 120 голова у овом дресу и када нико није веровао у овај тим, он га је вукао напред. Ми смо породица интериста, без обзира да ли смо на терену или не", поручила је видно потрешена Вада Нара.

У суботу се догодио инцидент, када је бачен камен на Вандин аутомобил и то у тренутку када је била са децом у колима.

"Возила сам децу на тренинг и на срећу инцидент се догодио на подручју где постоје сигунрносне камере. Била сам у шоку, позвала са некога из Интера и пет минута касније ме је позвао Бепе Марота. Био је то веома користан и охрабрујући разговор. Био је веома љубазан и захвална сам му на томе, јер је Мауро био јако узнемирен. Био је у ужасном стању, али он у тим ситуацијама покушава да буде јак. Питала са Морату да ли може да нам помогне да Мауро поново заигра, јер му то много значи. Није нам намера да напустимо Интер, никако", поручила је Нара.

У емисију на Медијасету телефонским путем се укључио и генерални директор Интера Ђузепе Марота.

"Желимо да опустимо ситуацију, јер је одлука донета онако како смо рекли. Глава породице некад мора да донесе одређене одлуке како би помогао деци да одрасту. Мауро има 25 година и дугачак је пут испред себе, где треба да стекне искуство. Покушао сам то лично да објасним, баш као и тренер. Видео сам да је Ванда била тужна, али сам хтео јасно да јој кажем да све радимо за добро Интера, Маура, и навијача који су истрпели много жртава за овај клуб. Овде нећу улазити у разлоге, али било је исправно донети ову одлуку", поручио је Марота.

Сумњи у Икардијеве мотиве никада није било.

"Желим да појасним да никада нисмо сумњали у преданост или професионализам играча. Ускоро ћемо се састати како бисмо разговарали о овом питању, уколико она то жели. Али, ми смо се већ договорили да предамо нови предлог уговора. Понављам, они су слободни да прихвате или одбаце понуду. Напред Интер", закључио је Марота.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар