Пијани Нијемац негирао кривицу

Возач “мазде” који је изазвао удес у коме је погинуо пјевач Шабан Шаулић, прво је полицији тврдио да је “сеат” у коме се налазио пјевач заправо изазвао удес!

Свијет 18.02.2019 | 08:22
Пијани Нијемац негирао кривицу
Ове невјероватне тврдње пренио је сајт њемачки сајт Из.де. Тридесетчетворогодишњи возач “мазде” који је био у алкохолисаном стању и возио без дозволе тврдио је да је возач “сеата” изгубио контролу над возилом, те да он “није могао да избјегне препреку, па је отпозади ударио у њих”.

При снажном удару, пишу њемачки медији, пртљажник малог бијелог аутомобила “изгужвао се као хармоника, све до задњег сједишта”. Оба возила су нагло скренула удесно са колосијека и зауставила се једно наспрам другог након што су ударила у банкину између супротних трака.

Истрага је, међутим, доказала ко је крив, и да је то 34-годишњи мушкарац из Гитерслоа својом “маздом 6” налетио на возило “сеат ибица” из Офенбаха, које се кретало испред њега, и да су возила тек након тога скренула са траке и ударила у банкину, преноси даље лз.де. Шабан Шаулић, који се налазио на мјесту сувоузача у “сеату” погинуо је, док су његов возач и трећи путник повријеђени.

Истрага је показала да је 34-годишњи мушкарац из Гитерслоа био под јаким дејством алкохола и да није имао возачку дозволу. Возачу “мазде” је извађена крв, а оба возила су заплијењена за потребе истраге.

Осим трагично настрадалог пјевача, у колима су били возач и кум Шабана Шаулића Слоба Стојадиновић који га иначе стално прати на наступима. 

Стравична несрећа се у догодила јуче ујутро око 6.50 на путу А2 у правцу Дортмунда.

На мјесту несреће уочљиви су језиви призори. Каросерије оба аутомобила су потпуно уништене, стакла полупана, а возила готово непрепознатљива.

За вријеме трајања испитивања несреће је аутопут А2 у правцу Дортмунда је привремено затворен на пет сати.

(лз.де)

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

БиХ

18.02.2019 08:38

Стета за њемацког возаца сто немају једног министра МУП-а Цвоку и др.Себију Изметбеговиц,и наравно насе тузиоце Лепира.Врецу,Бурзицку,Јукиц,Тадиц,Тегетлија,неби био удес,био би задес. Сабану и Мирсаду покој вјецни,а соферу брз опоравак. Легендо поцивај у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злата

18.02.2019 10:40

и у овој ситуацији си насао да подбадас и смисљас увреде! дзаба ти твоје сазаљење!™

Name

брдјанин

19.02.2019 17:51

Нису све будале будале, има их и дипломираних као овај БиХ.

Name

Сеад

20.02.2019 06:03

@БиХ; Зашто у скоро сваки коментар уносити националну мржњу? Али ако већ не можеш без тога, покушај бар бити оригиналан. Овај фазон са Себијиним презименом је до сада толико 'експлоатисан' да је мало отужно да се и даље јављају немаштовити коментатори са овим давно потрошеним хумотом.

Name

брдјанин

20.02.2019 09:23

Цуј сеада и националне мрзње, о цему ти то, ти у свом посту потенцирас националну мрзњу. Код овог БиХ је нека генерална мзња свих набројаних, односно политицка мрзња. Цова политицки мрзи.

Name

за Злату

20.02.2019 09:36

Па што се ти јављаш да му одговориш, што ти смета, што ти не будеш пример онда? Ћути и шути. Него теби смета шта човјек пише, а није ништа слагао! А изразио је и поштовање према покојном пјевачу. Није ћутање злато Злато, није. Знаш зашто? Зато јер је истина светиња. Зато што људи који пишу и говоре истину дијеле судбину са унесрећенима, са онима који страдају и њиховим породицама, они дијеле њихову бол, а можда су им чак чланови породице, њихових обитељи. И упамти када невин човјек страда монструозно од другог онда злочин заслужује казну, да се зна да је то лоше, грехота када некоме наносиш зло! Да се не понавља.

Name

Милка

18.02.2019 09:56

До сада сам била мисљења да се само по РС и БиХ вози без возацке дозволе, бахато и у пијаном стању. Али да се то деси у једној Њемацкој стварно сам без ријеци. Интересује ме какву це казну имати тај сто уради то. Краљу , легендо музике, много ми је зао сто си нас напустио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сека

18.02.2019 10:31

Бозе, па и у Њемацкој зиве људи. Засто тамо не би могло бити несавјесних возаца.

Name

Аха

18.02.2019 10:35

ЕТО СТА ЈЕ ЕВРОПА

Name

Ре милка

18.02.2019 11:29

Будала има свугдје на свијету. Само у овом случају можеш бити сигурна да ће идиот бити адекватно кажњен. Што се у БиХ вјероватно не би десило, да пијани возач има “штелу” у полицији. Тога у Њемачкој на срећу нема!

Name

Ко Ста

20.02.2019 17:24

милка милкице ја незнам ко ти било ста прица о њемацкој еее па и у њемацкој има будала ко и свагдје на свијету.ал ко код нас е то је посебна прица.нестао је зивот једне легенде једне једине које никад нико достиц неце.назалост.какав си био на земљи такав буди и на небу.и сад се води дилема ста је био и ко је био.БИО ЈЕ ЦОВЈЕК.онај тамо неки ре све зна па и тај дио пута .ама људи имамо ми код нас доста тога да урадимо а не да водимо тудју политику а немоземо насу довест у ред.наравно да це пијани возац и без дозволе бити казњен а не ко код нас одмах бити пустен кад изадје из болнице.сабану велико хвала за све пјесме сто их је направио и одпјевао а то је могла само једна легенда ко сто је сабан био и остаје заувјек

Name

израелац

18.02.2019 10:31

ја колко сам примјетио на сликама ауто и једно и друго је изударано са лијеве бочне стране.. нпр лијеви предњи блатобран и фар сеата, а испред сеата има више трагова кочења и преврнуте земље.. значи ако је испред њих још пар аута кочило и ударало у току и послије вожње то се зове ланчани судар. у ланчаном судару ко је задњи ударио и крив је а и није.. фали ту доста објашњења гдије су остала кола и свједоци... са сеата се треба изузети боја тих аута што су ударали у бокове.. јер можда га је то ауто погурало и нанијело у супротну брзу траку... све су свему трагови испред говоре о још аута а нама само причају о пијаном њемцу... сумњиво је све то чим толко форсирају да није било ланчаног судара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амир

18.02.2019 11:07

Е јебига код нас увјек неке теорије завјере.

Name

Ре израелац

18.02.2019 11:32

Добро познајем тај дио пута. Ако су аутомобили бочно оштећени, не мора аутоматски значити да су други аутомобили “ударали са стране”. Најједноставније објашњење је да су та два аутомобила ударала од банкину...

Name

Карло

18.02.2019 15:53

Добице маx 5 година и одлезати двије трецине. Мада мислим да це мање да добије

Name

ре Карло

18.02.2019 16:39

Друг, да не добије ни дана затвора - ваља њему два зивота на дуси носити. Ја лицно не бих могао поднијети, нема сансе. додусе, има звијери којима то ниста не знаци...

Name

...

20.02.2019 09:39

Може бити. Свуда има свачега. Ништа нас не би изненадило да је тако.

Name

777

19.02.2019 12:32

Треба им послати Чадју да им да инструкције како рјешити ситуацију и рјешити проблем.Штета људи а лимова биће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

20.02.2019 06:15

Толико познати лицности су изгубили зивоте у ссобрацсјној несреци Дразен Петровиц Тосе Проески Сабан Саулиц итд итд. Да поцивају у миру Све легенде а легенда не умире

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

20.02.2019 08:20

Па то се десава и тамо само сто нема стеле. Као сто мозе министар полиције Лукац да уцествује у убиству младица у Бл и продје за сад неказњено или бивси министар да подметне возаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕАТ-Мазда

21.02.2019 07:06

Мазди ниста док је Сеат унистен да је био у неком бољем ауту не би се ово десило.

ОДГОВОРИТЕ