Ужас у Београду: Манијак у акцији

Мушкарац који је у четвртак око 22 часа у аутобусу на линији 860 сексуално узнемиравао студенткињу из околине Обреновца, истовремено је малтретирао и друге путнике у возилу, којима је показивао порнографију на свом мобилном телефону.

Регион 17.02.2019 | 22:08
Ужас у Београду: Манијак у акцији
Прије него што је напао студенткињу, он је путнике јурио по аутобусу тјерајући их да гледају експлицитне видео-клипове које је преузео са познатих порно-сајтова, пише Курир.

– Ишао је од човјека до човјека и изговарао разне гадости и показивао порниће! Згрожени и запрепашћени људи су окренули главу и покушавали да се склоне. Убрзо након тога пришао је дјевојци, коју је почео да узнемирава – наводи извор истраге и додаје да га је полиција идентификовала и привела.

Престрављена дјевојка каже за “Курир” да се сексуални напад на њу догодио прије три дана око 22 сата, након чега ју је дечко испратио до аутобуса.

– Све се десило на путу од Савског моста до Обреновца. Нисам могла ни да наслутим шта ће услиједити кад се укрцам у возило. Манијак ме је у једном тренутку напао пред свим путницима у аутобусу. Насрнуо је на мене као бијесан пас. Урлао је да ме жели и да не може да издржи, говорио је да жели да буде са мном и да хоће да се опусти поред мене – присјећа се ужасних сцена несрећна студенткиња.

Према њеним ријечима када су схватили да је у невољи, путници су покушали да јој помогну и одгурну сексуалног манијака који се приљубио уз њу. 

– Људи су скочили да ме бране, али било им је тешко да га одвоје од мене. Он је све вријеме викао да је друштво криво што је такав и да жели да се опусти поред мене - прича несрећна дјевојка за “Курир”.

Како додаје на крају је ипак имала среће јер јој је један младић из аутобуса притрчао у помоћ и успио да је спасе.

-Тај младић је успио да ме ослободи и хвала му на томе. Насилник је побјегао, а ја сам отишла у полицију – додаје студенткиња.

Крајем прошле године у трамвају на линији 2 одиграо се сличан инцидент – Михајло Исаиловић из Београда напаствовао је малољетну дјевојчицу у возилу пуном путника. Оно што је тада згрозило Србију била је чињеница да нико од присутних није притрчао у помоћ несрећној тинејџерки, за разлику од младића који је у четвртак храбро насрнуо на сексуалног манијака и спасао студенткињу из Обреновца.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

♥️ није камен

17.02.2019 22:53

Срећа је њена И лијепо је знати да ове године има нормалног свијета који прискаче у помоћ. Не дај боже никоме оваквих поремећених људи на путу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

18.02.2019 05:08

Човек болестан и треба га лечити а не само писати глупости бар тако раде у нормалним дрзавама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не дирајте нам дјецу

18.02.2019 08:17

Најбоље да се ћути, јел?! Шта сад треба да нико не говори шта је било? Шта ви пишете глупости?! Људи када говоре о томе шта им се десило дају до знања и упозоравају остали свијет шта се дешава на неком мјесту. На младе особе овакви "болесници које треба лијечити" оставе ужасан утисак, испрепадају их И трауматизирају својим "дијелом". Ко би тог болесника одвојио од те дјевојке коју је напао да нико не прискочи у помоћ?! Срамота што овако пишете да су глупости оно што се преноси путем медија. Имате ли дјеце "Радоване"!!!

Name

18.02.2019 05:37

Друштво му може помоћи, као и свим таквим кретенима једино КАСТРАЦИЈА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

45

18.02.2019 09:04

Лопови