У шоку: Кофер ми је спасио живот

Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи, а неколико сати пре тога наступао је са колегиницом Теом Таировић која је за "Блиц" испричала да ју је само један кофер спречио да буде у колима са Шабаном Шаулићем.

Србија 17.02.2019 | 17:55
У шоку: Кофер ми је спасио живот
Певачица Теа Таировић којој је Шабан Шаулић помогао током каријере испричала је да је у шоку због несреће у којој је живот изгубио певач. Она је открила како је изгледао њихов наступ, те да је Шабан Шаулић био весео.

- Искрено да вам кажем у шоку сам! Јутрос сам чула целу ову вест, буквално нисам могла да поверујем. Како да вам кажем, био је пун клуб, сви су били весели и расположени. Човек који га је возио није попоио ни кап алкохола. У шоку сам. Нисам га видела после наступа, одмах је отишао јер је журио на авион. Све је било у најбољем реду. Уобичајено су се шалили, били су лепо расположени. Поготово Шабан - рекла је Теа за “Блиц”, а потом је открила непознате детаље:

- Позвали су ме да се враћам са њим за Београд, али пошто сам изгубила кофер нисам могла да идем са њима, те сам чекала да дође кофер како бих могла да наставим пут за Београд. Али сада када видим - кофер ми је спасио живот - каже за "Блиц" видно потресена Теа Таировић.

Теа Таировић музичку каријеру започела је учешћем у "Звездама Гранда" 2015/2016. године, где је већ на самом почетку добила велику наклоност краља народне музике, Шабана Шаулића.

Шабан је Теу подржавао током читавог такмичења, а убрзо по завршетку сезоне њих двоје су снимили дуетску песму "Од кад тебе знам", која је одмах постала велики хит.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сведска

18.02.2019 15:55

Није њу кофер спријецио да буде са Сабаном у ауту,није јој било судјено да сконца зивот тад.Сваком је одредјено гдје це и како сконцати овоземаљски зивот.

ОДГОВОРИТЕ