Денверова "добитна комбинација" на окупу још неколико година!

Џош Кроенке, председник Денвер Нагетса, објавио је како ће председник кошаркашких операција, генерални менаџер и остатак управе добити продужење уговора.

Кошарка 22.02.2019 | 12:30
Денверова "добитна комбинација" на окупу још неколико година!
Уговори председника кошаркашких операција, Тима Конелија и генералног менаџера Артураса Карнишоваса, истицали су на крају сезоне 2018/19, а пошто је породица Кроенке била задовољна учинком свог "фронт офиса" одлучили су да продуже сарадњу са читавом екипом.

"Поносан сам што могу да објавим продужење уговора са људима који воде ову франшизу, пошто је наш пут до ове тачке био пун напорног рада, стрпљења и поверења једни у друге. Када се Тим Конели придружио нашој организацији 2013. године, одмах је разумео какву смо визију имали у вези са Нагетсима и кроз његову посвећеност програму врло смо добро позиционирани на највишем нивоу и ту ћемо бити у годинама које долазе", рекао је Џош Кренке.

"Направити правог кандидата за титулу је уникатан процес сваке фрашизе, а Денверов пут ка успеху није увек био чист. Међутим, Тим, Артурас и остатак тима, вредно су радили и прескакали су сваки изазов који им се нашао на путу и само се надам да су навијачи Денвера узбуђени због наше будућности онолико колико смо и ми. Чврсто верујемо да можемо да донесемо титулу у Денвер и осећамо се сјајно док заједно јуримо ка том циљу", додао је председник Нагетса.

Тим Конели и Артурас Карнишовас су главни и одговорни за бирање Николе Јокића, Џамала Мареја, Герија Хериса, Малика Бизлија, Хуанча Ернангомеза, Монтеа Мориса, Џереда Вандербилта и Мајкла Портер Џуниора, као и за проналажење Торија Крега у Аустралији пре потписивања професионалног уговора са славног франшизом из Колорада.

Такође, њихова заслуга је и успех Мајка Мелоуна, тренера Нагетса, који је добио ту част да предводи Тим Џејмса Леброна на предстојећем "Ол Стар" сусрету.

Конели и Карнишовас су у много чему заслужни за успехе Денвер Нагетса и није нимало случајно што су награђени новим уговорима од стране породице Кроенке.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар