Љетна романса са Меланијом

Јуре Зорчић је човјек који тврди да је ходао с Меланијом Трамп прије него што се она преселила у Америку и упознала свог мужа Доналда Трампа. За "АБЦ Неwс" говорио је о свом сусрету са њом.

Регион 16.02.2019 | 22:17
Љетна романса са Меланијом
Упознао је Меланију као Кнавс када је она имала 21 годину, а њих двоје били су заједно неколико мјесеци прије него што је она започела каријеру као модел. 

Зорчић, бизнисмен и спортски менаџер, недавно је показао новинарима улицу у којој је упознао Меланију и говорио о тренутку као да је "у филму".

"Био сам на мотору у Севници 1991. кад је она ходала улицом. Док сам пролазио поред ње, у тренутку сам помислио: 'Вау, ко је ова дјевојка? Она је тако лијепа, морам да се вратим и пратим је'", присјетио се Зорчић.

Каже да је зауставио свој мотор како би се упознао са Меланијом и позвао је на кафу.

"Био сам импресиониран њеном љепотом од првог тренутка. Била је врло лијепо обучена, а њено понашање је било отмјено. Била је висока, имала је дугу косу и невјероватан стил", истакао је Зорчић.

Он тврди да се неколико мјесеци дружио са Меланијом и да су љетовали са пријатељима у Хрватској.

"Никад није била типична словеначка дјевојка, али сигуран сам да прије 20 година нико није вјеровао да ће живјети на врху свијета и то на Петој авенији Трамповог торња. Кад мало размислим, њен брак са Трампом је судбина", изјавио је Зорчић.

Како је истакао њихова романса се прекинула када се Меланија прославила као велики модел и испунила свој сан о животу у иностранству у Паризу и Милану.

"Жељела је да живи у иностранству, у Италији и Француској", казао је Зорчић.

Јуре Зорчић има само лијепа сјећања на Меланију и каже да се с њом срео 2000. године када је био у посјети Њујорку. Истакао је како се много промијенила од своје младости.

"Прије је имала велике груди, сада има огромне груди. Било је очигледно да је имала неке естетске операције. У сваком случају, она је још увијек веома лијепа", нагласио је Зорчић.

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нострадамус

17.02.2019 08:41

Лијеп је и Трамп мало зуцкаст ал је љепускаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 11:13

Трамп само има лијеп новчаник, скупоцјен, козни....такодје, његова фризура је ин....не мозе остати непримјецена...