Крис Еверт: Новак је играо вансеријски у Мелбурну!

Бивша број један, Крис Еверт, велики је обожавалац Роџера Федерера, али није сигурна да ће Швајцарац успети да остане играч са највише Гренд слем пехара.

Тенис 20.02.2019 | 21:30
Крис Еверт: Новак је играо вансеријски у Мелбурну!
Евертова, која је некада водила велике битке са Мартином Навратиловом, каже да Федерер једино може да се нада пехару на Вимблдону.

"Нико није у стању тако да ме расплаче као Роџер. Нема никог као што је он. Мислим да ће бити још бољи", изјавила је Американка. 

Освајачица 18 Гренд слем пехара каже да пред овако инспирисаним Ђоковићем и Надалом, тешко да ће Федерер издржати и остати на челу са 20 највечих титула. 

"Велики сам Роџеров навијач, али нисам оптимиста да ће освојити још који Гренд слем осим ако то не буде Вимблдон. Поени су краћи, сервис и снажни ударци играјку велику улогу", додала је Крис. 

Она има велики респект и према светском броју један, Новаку Ђоковићу. 

"Никада нисам видела играча са таквим менталним фокусом, са толико течном игром и посвежености оном што ради. Чак је бољи и од Рафаела Надала који је увек на сто одсто у тим категоријама. Уколико Новак буде имао још две или три овакве године, мислим да може да престигне и Рафу у Роџера по броју највећих титула", закључила је Крис Еверт.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар