Јовичићу 250.000 евра, Гобељић добио 200.000!

Нови уговори у Звезди. . .  Борјан потписује почетком наредне недеље.

Фудбал 16.02.2019 | 12:45
Јовичићу 250.000 евра, Гобељић добио 200.000!
Звезда је наставила тренд започет ове зиме! После Милана Павкова, Филипа Стојковића и Вујадина Савића, потпис на нове, продужене,  уговоре са српским шампионом ставили су Бранко Јовичић и Марко Гобељић.

Искусни задњи везни, коме је уговорна обавеза истицала 2020. године, продужио је верност црвено-белима за још 12 месеци. Разумљиво, популарни Бакула је добио и финансијску повишицу. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта он ће у Љутице Богдана сада инкаритати 250.000 евра годишње.

Иако се причало да би могао да промени средину, Јовичић  је и на зимским припремама у Анталији показао да је веома значајан за тим Владана Милојевића... После позива у репрезентацију Србије Јовичић је дигао тржишну вредност, такође било је логично да буде награђен јер је учествовао у свим прошлосезонским и овосезонским  успесима Црвене звезде.

Поред њега уговор са српским шампионом продужио је и Марко Гобељић. Универзалац црвено-белих ставио је параф на нови троипогодишњи уговор, и као остали староседеоци на Маракани добио повећање. Он ће имати годишњу зараду од 200.000 евра.Рођени Краљевчанин има иза себе сјајну јесен.

Као алтернативни десни бек постигао је пет голова у Суперлиги, затресао је и мрежу Ђанлуиђија Буфона у дуелу са ПСЖ-ом. Представљао је одличну алтернативу за Филипа Стојковића, мада је и на другим позицијама перфектно одрађивао задатке Владана Милојевића.

Последњи који би званично требало да продужи уговор са Звездом је први чувар мреже Милан Борјан. Он је договорио услове сарадње, остало је да се усагласе неке клаузуле.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар