Видео: Упознајте Муњу, најбржег дјечака на свијету!

Рудолф Инграм Јуниор има само седам година, али га већ сада називају новим Усеином Болтом.

Остали спортови 20.02.2019 | 23:08
Видео: Упознајте Муњу, најбржег дјечака на свијету!
Најбржи дечак у Сједињеним Америчким Државама, а вјероватно и у целом свету, је седмогодишњи Рудолф Инграм који својом брзином оставља без даха било да се бави америчким фудбалом или атлетиком.

Наиме, мали Рудолф је актуелни троструки првак САД у трчању, а занимљиво је да се бави и америчким фудбалом у којем је његов тим, такође, освојио Супербоул за малишане, и то без изгубљене утакмице.



Пажњу публике је привукао учествујући у трци на сто метара, коју је Рудолф истрчао за само 13,48 секунди, што је амерички рекорд за његов узраст.

Дечак је, такође, привукао пажњу америчке кошаркашке звезде Леброна Џејмса и тима америчког фудбала Тампа Беј Баканирс.

Рудолф је почео да тренира са свега четири године.

"Могу да му омогуће сву опрему која му је потребна да би био сјајан, али његова снага, радна етика и воља за успехом су то што га покреће и доводи до резултата. Он не воли да се осећа као губитник. Он жели увек да победи", рекао је његов отац.

Он води дечаков профил на Инстаграму и прати његове тренинге. Каже да свом сину покушава да обезбеди нормалан живот.

"Никад нисам пропустио тренинг, никад нисам пропустио утакмицу и пратим све његове тренинге. Он је велика звезда осталим људима, а за мене је само беба. Ја сам сниматељ, тренер, његов возач и све то без плате. Моја жеља је да га видим срећног како ради оно што воли", рекао је тата Рудолфа Инграма.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар