Дончић мијења Дејвиса на Ол-стар утакмици?!

Кошаркаш Даласа, Лука Дончић, ипак би могао да заигра на НБА Ол-стар утакмици у Шарлоту.  Дончић ће ипак бити на Ол стару? Одговор у минут до 12! Непредвиђена околност поново је створила шансу да се Лука Дончић ипак појави на главном догађају у Шарлоту.

Кошарка 15.02.2019 | 20:15
Дончић мијења Дејвиса на Ол-стар утакмици?!
Ентони Дејвис, кошаркаш њу Орлеанса на утакмици са Оклахомом је повредио раме и потпуно је неизвесно да ли ће моћи да наступи на Ол-стар сусрету.

"Марка" је пренела да уколико популарни "Обрва" не буде био у стању да игра, шансу вероватно добија Лука Дончић, који је први испод црте. Наравно уколико добије позив комесара НБА Адама Силвера.

Сматра се да је његов једини ривал Донован Мичел из Јуте.

Како ствари стоје, повреда Дејвиса није такве природе да он не путује у Шарлот. Тамо очекују његов долазак али и одлуку да ли ће играти или не, тако да за Дончића још има наде пошто је познато да ће играти на утакмици Звезда у успону, која је увод у Ол-стар викенд.

Такође, словеначки кошаркаш ће се такмичити и на Тако Бел Скилс челенџу у суботу на којем се проверавају вештине дриблинга, додавања и шута за три поена.

Иако је био један од играча са највећим бројем гласова у избору за Ол стар утакмицу, Лука Дончић ипак није ушао у избор за један од два тима.

Међутим, ситуација би могла да се промени у његову корист у последњем тренутку.

Центар Њу Орлеанса Ентони Дејвис требало би да у недељу буде резерва на Западу (у екипиЛеброна Џејмса), али се ипак повредио у последњој утакмици уочи пута на Ол стар.

Дејвис је на полувремену осетио превише снажан бол у рамену и није могао да помера леву руку, што је неизбежно довело у питање његов наступ у Шарлоту.

Његово место могао би да заузме управо Дончић, али му то неће бити гарантовано зато што коначну одлуку и о овом питању доноси генерални комесар НБА лиге, Адам Силвер.

Прошлосезонски МВП Евролиге у сваком случају ће бити на месту догађаја, јер је предвиђено да дан раније учествује у "Рисинг старс цхалленге" утакмици, у којој ће бити саиграч нашем Богдану Богдановићу.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар