Јовичић у Звезди до 2021. године!

Фудбалер Црвене звезде, Бранко Јовичић, продужио је уговор с црвено-белима до јуна 2021. године.  У Звезди се не празнује: "Гатузо" продужио уговор! У Србији је данас нерадан дан, али не и у Љутице Богдана.

Фудбал 15.02.2019 | 18:45
Јовичић у Звезди до 2021. године!
Он је за клуб из Љутице Богдана одиграо 51 утакмицу, а забележио је тачно 3.722 минута игре за тим првака Србије.

"На моју велику срећу продужио сам уговор са Црвеном звездом. Сигурно ће овај датум, као и онај када сам потписао први уговор, заувек остати једни од најважнијих у животу", рекао је Јовичић.

Он је додао да му је част што му је клуб указао поверење продужетком уговора.

"Надам се да ћемо у будућности бележити одличне резултате. Ово ми је само подстрек да радим још више. Надам се да ћу у будућности оправдати поверење, како на терену, тако и ван њега. Могу да обећам, као и дана када сам дошао у Звезду, да ћу професионалним односом дати максимум за дрес који носим", рекао је Јовичић.

Фудбалери Црвене звезде, лидери домаћег шампионата, у суботу 16.фебруара од 16 часова дочекују Војводину у утакмици 22. кола Супер лиге Србије.

"Позицију Гатуза" у Црвеној звезди наставиће да "држи" Бранко Јовичић!

Оно што је борбени везиста црвено-белих најавио у интервјуу за Мондо током припрема у Анталији, остварило му се дан пред наставак Суперлиге и дербија са Војводином.

Чачанин је продужио уговор са шампионом који је истицао у јуну 2020, након чега су решене две дилеме - наставиће да се бори на терену у црвено-белом дресу и, што је такође важно, неће у следећу сезону ући као потенцијално слободан фудбалер на ком клуб не би могао да заради.

Поред тога, преговарачка позиција клуба стаблинија је у случају када је играч дугорочно везан уговором, а Јовичићев од данас важи до јуна 2021.

У црвено-.белом трамвају поред Јовичића били су Алекса Вукановић, Милош Вулић и Ерик Јирка, који су током вожње од Господарске механе, преко центра, до Богословије и назад, делили аутограме, сликали се са навијачима и на симболичан начин покушали да евоцирају успомене на времена када се овим превозним средством одлазило на стадион.

Јовичић је био видно задовољан данас приликом дружења са навијачима и вожње црвено-белим трамвајем улицама Београда.

"Продужио сам уговор на још годину дана на моју велику срећу. То ми је подједнако важно као када сам дошао у Црвену звезду. Надам се да ћемо у будућности наставити са одличним резултатима", рекао је и захвалио се свима у клубу на поверењу.

"Звезда је највећи српски клуб, а потпис новог уговора је подстрек да радим још више".

Колико је он важан за игру Црвене звезде ове недеље посведочио је и капитен екипе, Ненад Милијаш, који је његово име прво навео у делу разговора о "јунацима из другог плана".

Јовичић је према Милијашевим речима један од играча који на терену обављају важне задатке за успех целе екипе свесни да публика, можда, због тога не долази на стадион, али да у супротном ни тим, ни појединци не би могли уопште да прикажу игру због које публика долази на стадион.

"Бакула" је у Љутице Богдана стигао 8. јула 2017. из редова Амкара из Перма за незваничних пола милиона евра и одмах је заузео место у тиму код тренера Владана Милојевића, али је већ 6. августа доживео тешку повреду на утакмици са Чукаричким (3:0) и због тога паузирао три и по месеца.

У финишу јесењег дела сезоне, тачније од половине новембра, Милојевић га је постепено уводио у ритам и враћао у такмичарску форму, а званично је наставио "тамо где је стао" после јануарских припрема у Анталији, па је на пролеће 2018. дао велики допринос у одбрани предности стечене у првом делу првенства и враћању шампионске титуле у Љутице Богдана.

До данас одиграо је 51 утакмицу у црвено-белом, постигао два гола и забележио две асистенције.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар