Директор у Дубаију би најлакши жријеб и титулу за Федерера!

Још се нису заборавиле ни оптужбе Жилијена Бенетоа како Роџер Федерер ужива повластице при жребу на Аустралијан Опену, а на помолу је нови скандал.

Тенис 20.02.2019 | 14:45
Директор у Дубаију би најлакши жријеб и титулу за Федерера!
Роџер Федерер ће на турниру у Дубаију, који је на програму од 25. фебруара до 3. марта бити први носилац, а проблем је што је директор турнира Салах Тахлак рекао како жели да Швајцарац има најлакши могући жреб како би дошао до осме титуле на овом такмичењу.

У најмању руку, чудна изјава, која не неки начин указује да би могло да дође до фаворизовања Швајцарца у односу на остале учеснике. То свакако неће наићи на позитиван одјек, без обзира на жељу свих да Федерер коначно освоји јубиларну стоту титулу у каријери.

"За Роџера, Дубаи је важан јер је прву званичну титулу освојио у Милану, на турниру чији је главни спонзор био Дубаи Дјути Фри. Увек је била снажба веза између Руџера и Дубаија, тако да је лепо што нам се опет вратио. Надам се да ће му жреб у наредну суботу помоћи, јер ако дође до финала и освоји тирнир, то ће му бити осми пехар у Дубаију и стоти у каријери. Биће то магичан моменат, али и нешто о чему ће се причати да је остварио баш у Дубаију", рекао је Тахлак.

Наравно, овакве изјаве изазвале су лавину коментара на друштвеним мрежама.

"Тениски званичници више и не крију коме су наклоњени", прокоментарисао је један тениски навијач на Твитеру.

Други је рекао како се "претвара да је у шоку", док је неко констатовао да "помозите му, као да он није сам у стању да освији турнир".

Како год било, Федерер ће играти од 25. фебруара у Дубаију, а да ли ће стићи до титуле и какав ће му бити жреб, знаће се ускоро.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар