Дјечак Муња нови Јусеин Болт

Седмогодишњи Рудолф Инграм Јуниор има одраније надимак Велика Муња, а сада га сви називају новим Јусеином Болтом.

Занимљивости 14.02.2019 | 22:03
Дјечак Муња нови Јусеин Болт
Он већ има свој профил на Инстаграму са више од 300.000 пратилаца, а осим трчања, тренира и фудбал.

Пажњу јавности привукла је трка у којој је Рудолф истрчао сто метара за само 13,48 секунди, што је амерички рекорд за његов узраст. Дјечак је, такође, привукао пажњу америчке кошаркашке звијезде Леброна Џејмса и тима америчког фудбала Тампа Беј Баканирс.

Мали Рудолф је почео да тренира када је имао само четири године.

"Могу да му омогуће сву опрему која му је потребна да би био сјајан, али његова снага, радна етика и воља за успјехом су то што га покреће и доводи до резултата. Он не воли да се осјећа као губитник. Он жели да побједи", рекао је његов отац.

Он води дјечаков профил на Инстаграму и надзире његове тренинге. Каже да свом сину покушава да обезбиједи нормалан живот.

"Никад нисам пропустио тренинг, никад нисам пропустио утакмицу и радим све његове тренинге. Он је велика звијезда осталим људима, за мене је он само беба. Ја сам сниматељ, тренер, његов возач и све то без плате. Моја жеља је да га видим срећног како ради оно што воли", каже дјечаков тата.

Он се нада да ће једног дана његов син отићи на Олимпијаду.

"Ако и не оде, није битно. Идемо даље. Важно је да увијек стојим иза њега. Морате стајати иза свог дјетета, стално га подржавати и на крају ће сигурно постати неко", каже поносни отац.

Поред трчања и фудбала, седмогодишњи Рудолф се повремено бави и моделингом.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар