Тадић о поништеном голу...

Нисам могао да нестанем са терена! "Мислим да је погодак био чист", поручује српски везиста.

Фудбал 14.02.2019 | 19:15
Тадић о поништеном голу...
Ајакс је показао завидан квалитет, озбиљно се супротставио актуелном шампиону Европе и на крају, пре свега због недостатка искуства, доживео пораз у првом мечу осмине финала Лиге шампиона (1:2).

Велику полемику изазвао је поништени погодак Николаса Таљафика у финишу првог полувремена. Словенац Дамир Скомина је проценио да се Душан Тадић тада налазио у офсајду и да је ометао Тибоа Куртоу. УЕФА је јутрос званично појаснила ситуацију, образложивши да је Тадић у тренутку док је био у офсајду ометао голмана да крене ка лопти.

"Нисам могао да нестанем са терена. Мислим да је то био чист гол",поручио је Тадић за холандске медије.

Копљаници ће жалити што у првих 45 минута нису успели да стигну до заслужене предности,

"Штета што у првом делу игре имали толико неискоришћених прилика. Они су постигли два гола из две шансе и то је основна разлика. Али мислим да имамо добре шансе, покушаћемо да победимо у Мадриду. Ово је добар резултат за Реал, али ако будемо играли на исти начин у реваншу свашта ће бити могуће. Реал није играо супер, али је победио, славио је на основу искуства", додао је српски репрезентативац.

Чини се да се Тадић одлично снашао у улози најистуренијег играча.

"Ако сам у шпицу, онда понекад прелазим и на полушпица. Када играте у средини онда више можете да утичете на игру. Лепо је наћи се у таквој улози", додао је Тадић.

Реванш између Реал Мадрида и Ајакса заказан је за 5. март на Сантијаго Бернабеуу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар