Признали тврдње Станивуковића

- Обавјештена је и Унутрашња контрола Службе за заштиту интегритета и законитости у раду МУП-а Републике Српске, а против полицијског службеника ПУ Бањалука, чији глас се може распознати на спорном снимку биће покренут дисциплински поступак, навели су у саопштењу.

Република Српска 14.02.2019 | 13:15
Признали тврдње Станивуковића
Министарство унутрашњих послова Републике Српске позива народног посланика Драшка Станивуковића да престане да шири дезинформације и неистине, а све са циљем нарушавања угледа Министарства унутрашњих послова Републике Српске, наводи се у саопштењу МУП-а РС.

"Драшко Станивуковић је 12. фебруара 2019. године на друштвеним мрежама и у јавности објавио да је разбијена шајба и пробушене гуме на његовом аутомобилу, иако је Полицијској станици Лазарево пријављено да је у улици Боже Николића у Бањалуци оштећен аутомобил марке ВW Голф- власништво Горана Станивуковића из Бањалуке. У неколико наврата он је такође изјавио у јавности како Иван Бегић није дана 12.02.2019. године био у Полицијској станици Лазарево и да није одбило полиграфисање, што није истина.

Иван Бегић је приступио у Полицијску станицу Лазарево 12.02. у 14,10 часова, гдје је био позван заједно са власником оштећеног возила Гораном Станивуковићем, а у сврху узимања изјаве на околности кривиничног дјела 'Оштећење туђе ствари'. Особа је недуго потом напустила ПС Лазарево, при томе одбивши полиграфско испитивање које му је понуђено од стране полицијског службеника, као и да да изјаву. О наведеном догађају сачињена је и службена забиљешка", стоји у саопћењу МУП-а РС.

Наводи се и како је "лице Иван Бегић и 13.02. у 11,30 часова било у Полицијској управи Бањалука ради узимања изјаве на околности на које био позван и дан раније. Том приликом је изјавио да прихвата полиграфисање, али када је довезен до Лабораторије за полиграфисање рекао је да одбија. О свему наведеном постоји и потписана изјава лица Ивана Бегића".

"Драшко Станивуковић јуче је објавио снимак на друштвеним мрежама, а који се наводно односи на саслушање Ивана Бегића од стране полицијског службеника у Полицијској управи Бањалука.

Полицијска управа Бањалука поднијеће Окружном јавном тужилаштву Бањалука извјештај против Драшка Станивуковића и Ивана Бегића за кривично дјело 'Неовлаштено прислушкивање и тонско снимање' члан 155 Кривичног законика РС.

Станивуковић такође тврди да су на спорном снимку упућене јасне пријетње смрћу њему и његовом сараднику Ивану Бегићу, а на снимку се може само чути бахато понашање и непрофесионално понашање полицијског службеника. На снимку се не може утврдити да су изречене пријетње смрћу", саопштено је из МУП-а РС.

О цијелом случају обавјештена је и Унутрашња контрола Службе за заштиту интегритета и законитости у раду МУП-а Републике Српске, а против полицијског службеника ПУ Бањалука, чији глас се може распознати на спорном снимку биће покренут дисциплински поступак, навели су у саопштењу.



(Н1)

Коментари / 80

Оставите коментар
Name

зоран

14.02.2019 12:19

Против полицијског слузбеника бице покренут поступак премјестаја на ново радно мјесто тј награда због изразене присутности агресије и зеље за убијањенм у својим пријетњама упуценим једном голобрадом младицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре(зоран)алитиц

14.02.2019 12:39

Хахаха... јасно ко дан. Лукаценко се вец запитао како му је промакео такав таленат... гдје се крио цитав зивот. Оде он са специјалцима са аутопута на боље радно мјесто.

Name

педја

14.02.2019 13:25

Могу потписати да це бити унапредјен. У најгорем слуцају казњен симболицном казном. Намјера МУП-а је да се стално и константно креце на ивици закона јер се тако појединци који не би требали бити у МУП , притом мислим и на министра , на масу командира и руководиоца који су као и министар са купљеном дипломом , а који витопере и погресно тумаце законе у циљу лицног богацења или одрадјивања послова за своје менторе и туторе који су их у МУП и поставили.

Name

Лука

14.02.2019 13:30

Зоране,управу си тако муп ради показало се то и до сада.

Name

градјанин

14.02.2019 13:46

Лупате глупости. Знам инспектора лицно и гарантујем да је један од бољих полицајаца не у Српској, вец у региону.

Name

Беградјанин

14.02.2019 14:01

градјанин то ти је тата јели??? УБИЦА!!!!! Близи се крај готови сте убице !!!!!!!!!!!

Name

Ре зоран

14.02.2019 14:08

ТРЕБАО БИ СЕ И ЈАВНО ОГЛАСИТИ ОТАЦ ОД ОВОГ МОМКА КОЈЕГ ЈЕ ПОКУСАЛА УБИТИ ЛУКАЦЕВА БАНДА И ЈАВНО РЕЦИ ДА ЈЕ ТОМ ДЈЕЦАКУ ВЕЦ ПРИЈЕЦЕНО ОД ПРИПАДНИКА ЛУКАЦЕВИХ УБИЦА КОЈИ РАДЕ У МУП-у РС ДА ЦЕ АКО НАСТАВИ БИТИ УБИЈЕН

Name

Ре градјанин

14.02.2019 14:14

А кону сколу има тај твој умјетник пууууу гадови неписмени а звања инспектор ваууууууууууу

Name

Ре Градјанин

14.02.2019 14:14

Ако је тај бољи, какви су тек остали? Казе полиција да Драско "нарусава углед". Који црни углед, Лукац је развалио и приватизовао полицију. О каквом угледу они прицају?

Name

Питање

14.02.2019 14:14

Како се зове овај кромањонац сто се игра функције потпредсједника НСРС и дрско прекида одреда све посланике који говоре и проводи неку силу.

Name

БорикБЛ

14.02.2019 16:25

Пријети му да це га ИСТУЦИ, а не да це га убити.. Пандур у станици пријети некоме да це га истуци.. Дакле, скандал.. СКАНДАЛ!

Name

Зомбиљи

15.02.2019 07:00

По закону о Кривицном поступку свако мозе да снима разговор који се односи директно на њега, а тај разговор је вјероватно снимио Бегиц. Ко би други. Ови из МУПа се проваљују знањем из дана у дан. Све мој до мојега. Ангазују хакере који тако струцно улазе у профиле на порталима да им се виде и масна уста док по ноци једу прасетину и неструцно улазе у профиле. Дајте људи, мало се дохавизајте. Откријте ко је убио Давида јер имате мали милион камера у БЛ, сто дрзавних сто приватних, од којих се ни пљунути не мозе видјети а да се то не сними. Нико вам висе не вјерује. Ста цете кад слетите с власти. Ко це вас онда заститити од затвора.

Name

ФЛОП ПРАВНИКА СА КУПЉЕНИМ ДИПЛОМАМА

15.02.2019 07:14

ЕВО ШТА КАЖЕ КРИВИЧНИ ЗАКОН РС "Ко посебним уређајима неовлаштено прислушкује или тонски сними разговор или изјаву која му није намијењена, или омогући непозваном лицу да се упозна са разговором или изјавом која је неовлаштено прислушкивана или снимана, казниће се новчаном казном или казном затвора до једне године." ПРЕМА ТОМЕ, СТРУЧЊАЦИ ИЗ МУПА НИСТЕ У СТАЊУ ДА ПРОТУМАЧИТЕ ДОБРО ЗАКОН ИАКО ИМАТЕ МАЛИ МИЛИОН ЗАПОСЛЕНИХ ТЗВ ПРАВНИКА. ВИДИТЕ ДА ЈЕ БЕГИЦ МОГАО ДА СНИМИ РАЗГОВОР КОЈИ СЕ ОДНОСИО НА ЊЕГА, И КАО ТАКАВ УСТУПИ ДРУГОМ ЛИЦУ ЈЕР СЕ ОЧИГЛЕДНО НЕ РАДИ О НЕОВЛАШТЕНОМ СНИМАЊУ. Дајте мало се опасуљите. Пронађите Давидовог убицу и прикажите снимке са свих камера које су критичне ноћи снимиле кретање Давидово. ашзо кријете те снимке, тачније зашто сте их избрисали. Нико вам више не вјерује. Бавите се мало струком, а не рекла - казала

Name

Банане, банане

15.02.2019 07:32

Овом народном МУП-у боље је да се више не оглашава. Овај горе им одржа лекцију. Па видите да је човјек могао да сними разговор који се односио на њега. Зашто се проваљујете. Вјеровали смо вам али сте га брате претјерали. ко да вам више вјерује. Проблем вам је што је човјек снимио разговор а није што вам је тај јадник пријетио смрћу. Оно што је рекао је пријетња смрћу. Фалило је само да кажу да ће се оклизнут на банану, пошто су им банане по природи најближе воће

Name

ЦПБ БЛ

15.02.2019 12:40

Поштовани грађани, Неки од вас се позивају на Кривични закон Републике Српске (Службеном гласнику РС» број 49/03 од 25. јуна 2003. године. и његове измјене) Члан 174. став (1). Међутим, потребно је у овом случају као и у сваком другом случају, посматрати читав Члан 174. који гласи: Члан 174. (1) Ко посебним уређајима неовлашћено прислушкује или тонски сними разговор или изјаву која му није намијењена, или омогући непозваном лицу да се упозна са разговором или изјавом која је неовлашћено прислушкивана или снимана, казниће се новчаном казном или затвором до једне године. (2) Казном из става 1. овог члана казниће се и ко тонски сними изјаву која је њему намијењена, без знања и одобрења онога ко је даје, у намјери да такву изјаву злоупотријеби, или ко омогући непозваном лицу да се упозна са таквом изјавом. (3) Ако дјело из ст. 1. и 2. овог члана учини службено лице у вршењу службе, казниће се затвором до три године.

Name

Младен

15.02.2019 19:53

Зна ли ико да ли у другим дрзавама постоји овакав закон. Постоји ли у ФБиХ и само у РС. Мени лицно је овај закон ван памети јер он у ствари стити криминалце. Требало би у том закону стајати да се смије снимати а да се се смију публиковати само снимци на којима је неко изрекао пријетњу или признао врсење прекрсаја или кривицног дјела. За све остале снимке треба оног ко је снимао казнити. По овоме ако неко призна да је иззврсио убиство, снимка ниста не вриједи а у затвор иде онај ко је снимио.

Name

За ЦПБ БЛ

16.02.2019 03:51

Цлан 155 2018г. или цлан 174 2003г. су потпуно идентицни. Став 1. се односи на неовластено снимање од стране особе која није уцесник разговора. Став 2. се односи на злоупотребу снимка који се конкретно у овом слуцају користи практицно као доказ за одбрану једног од уцесника разговора. Ста је овде кривицно дјело ? Самоодбрана ?

Name

Име

14.02.2019 12:25

Е, Драле, сад си се мало запетљао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.02.2019 13:36

И шта сад? Хоће ли бити кажњен? Шта је било са полицајцем који је шутирао жену на бањалучком тргу 25.12.? Полиција је рекла да је откривено ко је био тај полицајац али као и сада, нису саопштили његово име.

Name

за скептика

14.02.2019 14:34

Проводе истрагу да ли је било прекорачења овлаштења и наравно да ће послије те назови истраге бити утврдјено да прекорачења није било, тако да не постоје разлози за кривичну пријаву и да самим тим нећемо сазнати о коме је ријеч. Врана врани не копа очи!

Name

Дон Вито

14.02.2019 12:25

Коначно је полицијска хунта признала да је хунта. Покренуце поступак против ‘бахатости’ Лукачева мурија не цује оно сто су чуле хиљаде. Пријетње смрћу и оружјем...то су они. Разуларена банда криминалне хоботнице која це и њима доци главе. Јер пуно су их распустили. Не очекујте ниста од овог. Снимак пријетњи убиством це ‘вјестацењем’ бити упитан као и аутентичност. Па сјетите се снимка Два папка. Ником није фалила длака с главе а вјестацење полазало да је снимак аутентичан. Сад је јос јасније ко је убио Давида и ко зели убити Ивана, Драшка и све остале који нису спремни да прихвате окрутни режим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељка

15.02.2019 09:18

Вито у праву си.само ми смо се вец толико укоријенили да моземо лагати подметати пребијати подкупити итд а да неистомисљеник несме вјеровати ни својим оцима то сто радимо

Name

РУЗА

14.02.2019 12:33

Смјена лукаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

14.02.2019 12:37

Није Полиција крива што је српски народ луд и обожава институције само зато што се зову Републике Српске. Могли су тог дјечка изрезати и истопити у киселини ко Џамала Кашогџија и све ви опет било исто. Убице на дисциплинску а Срби срећни јер опстају институције Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ@СТРАНАЦ

14.02.2019 12:42

Браво за коментар!

Name

Нострадамус

14.02.2019 12:44

Управо тако.Народ је толико глуп да уопсте не знају ста су институције.Они јос увијек мисле да су институције пар појединаца.

Name

Насазија Марковић

14.02.2019 12:38

Нека, нека, нећете ви бре више да снимате разговор! Пријава, него шта! Полиција ради по Дидиковим упутама! Ако неко измиче контроли, задес, степенице, него! Мора се знати ко је цапо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светлана

14.02.2019 12:41

Мислите ли да је Станивуковиц глуп момак па би пустио монтирани снимак у етар?! Овај дивљак који висхе муцхе него сто прица толико је препознатљив да цак ни неки посебан вестак није потребан да би потврдио аутентицност снимка.. не знам какав је ту закон, у Србији се аудио снимак од пре неког времена прихвата као доказ на суду.. проблем је сто ту нема ко ни да подигне оптузницу ни да суди..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

14.02.2019 12:42

Како је ово лепо речено: може се препознати. Па ваљда се зна код кога је био, да сад они откривају ко је то!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

14.02.2019 12:52

"а на снимку се може само чути бахато понашање и непрофесионално понашање полицијског службеника", а јесу га и срочили пиарови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

14.02.2019 12:53

Ми морамо снимати разговоре са вама тј. разговор са полицијом јер вам не вјерујемо и то је једини нацин да доказемо како се слузбеници полиције понасају према градјанима. Како би Бегиц инаце доказао да је полицајац пријетио, да није снимао разговор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.02.2019 14:15

Одлицно рецено! Управо тако!!!

Name

Спороприцас

14.02.2019 12:54

Какав дисциплински поступак. Слузбено лице пријети обицном градјанину. То се удаљава са посла у демократским дрзавама. Па до кад висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрински Вук

14.02.2019 12:58

Постовани градјани Борац сам био за насу Републику и сви многи али ово је страсно ста се десава како их није само стид људи који су полозили зивоте као и мој Брат и ја који сам рањен а сада немам право да удисем ваздух који смо стварали .Зелим да казем долазим тамо од зеље за својом домовином али нема висе сигурности како видим !Докле це то трајати ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЗ

14.02.2019 17:41

Домовина ти је у Хрватској, ,друже.Б.Лука је у отађжбини., ,Позззз

Name

ре ПЗ

16.02.2019 09:17

Није сустина у правопису и нацину изразавања. Сустина је да је све окренуто наглавацке. Цовјек се пита да ли је вриједило ратовати и бити рањен да би му се данас ратни профитери смијали у лице ?

Name

Мак

14.02.2019 13:00

На потезу је г.Вишковић. Ургентно треба смијенити министра Лукача јер, јасно је ко дан, послије овакве бламаже сулудо га је оставити у министарској столици. Лукач је зло митских размјера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За МАК

14.02.2019 13:58

Проблем ће бити за смјену у МУП-у јер су ојачани папцима (продатим душама), Чавић из БЛ, Петровића из ДО и папцима из ЗВ и многима од раније.

Name

Миладин

14.02.2019 13:00

Да чујемо црвене ботове да оправдају рад МУП-а Републике Српске .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

14.02.2019 13:02

Узас,па има снимак и "ваљда" нико није глув, цорав и луд да не вјерује у снимак који је оргиналан. МУП РС је једна велика хоботница криминала а у то смо се увјерили кроз Давидово свирепо убиство и хапсење његових родитеља само зато сто су тразили Правду за свог сина и на крају их прогањају, хапсе и приводјење постених градјана (има снимак и докази). Правда! Мозете како хоцете али не мозете докле хоцете мафијо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

14.02.2019 13:02

Баш ме чуди да ће подњети кривичну пријаву против Драшка и Ивана! Како другачије човјек да докаже шта радите у МУП-у кад приведете људе на информативне разговоре и имате сва силна "овлаштења", како рече врли инспектор, а ти послије доказуј да није тако! Чуди ме да нисте написали да се он само мало шалио....Овај вам је инспектор и Озрена "исљеђивао" питањима ко га плаћа да ради то што ради итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубинка

14.02.2019 13:04

"...а на снимку се може само чути бахато понашање и непрофесионално понашање полицијског службеника...", кажу из МУП-а! „Згазићу те ко говно. Значи, нема кога нисам истуко!!!", каже инспектор. Дакле, инспектор признаје да нема кога није истуко, што значи да је и раније примјењивао физичку силу према људима које је саслушавао као Ивана и они то окарактеришу као бахато понашање! Што и не чуди, будући да и министар трвди да није било употребе прекомјерне силе на тргу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свјетлана Врањеш

14.02.2019 13:08

Све це то народ позлатити опет бирајуци тамницу умјесто слободе. Сами пали, сами се убили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српски Рамбо

14.02.2019 14:45

Написа то лијепо Лаза Лазаревић...

Name

Вупер

14.02.2019 13:20

како је ово лепо речено: може се препознати. Па ваљда се зна код кога је био, да сад они откривају ко ке то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брале

14.02.2019 13:25

Браво момце.Даје висе Станивуковица.Само храбро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весели

14.02.2019 14:01

Колико Станивуковица толико СС соваца,зашто не затвори фирме кад му је стало до народа

Name

Ратко

14.02.2019 13:42

Хоце ли нам Дјуро опростити сто нас тукао? Па и балкански спијун је за пуцисту лукаца мала беба, али дијагноза је иста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

14.02.2019 13:45

Можда је овај инспектор своју силу показао и на убијеном Давиду Драгичевићу,требало би га испитати. Ово није нормално ушта су се претвориле институције Републике српске,за све је одговоран предсједник владе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лука

14.02.2019 14:27

Бас сад о томе мислим.Како је насем Давиду било 6 дана и 6 ноци.Сузе навиру на оци и не мозе цовјек да не казе :Да Бог да у паклу горили!!!На ста су све спремни ти нељуди и фукаре??! Изроди људски!

Name

Напријед српска

14.02.2019 13:46

Бисерка је куповала Папке и снимили је Па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИМИ53

14.02.2019 13:52

Па сад испаде ако вам неко пријети и угрозава Вас не смијете га снимати јер је веци прекрсај то снимање и од саме пријетње. Гдје ми то зивимо.Сви за своја не цасна дјела морају одговарати,поготово униформисана лица од којих се оцекује строго примјењивање ЗАКОНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Градјанин

14.02.2019 14:00

Тацно.Овај је само будала а не мора бити И убица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.02.2019 11:40

Он је један сиров и полуписмен цовјек.Ко пријети,тај и убија.Нормалан цовјек не мозе схватити да ти ограницени људи могу бити на тој функцији,а да људи цасни и елеквентни,образовани то све мирно гледају и дани иду ли иду.Али ако је министар онакав,какав,је,то иде уз њега.Није ваљда МУП превладала ова примитивна руља или нам се цини?! Ми смо јос онда у заблуди,да је цивилизованих висе.Сретно нам.

Name

Кола

14.02.2019 14:01

Име и презиме полицајца и одмах га затворити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаца

14.02.2019 14:02

Благо нама кога ми плацамо да цува Јадни ред и мир сељацине

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

14.02.2019 14:03

Јуце сам на ову тему упитао и питам поново: Драско је јуце рекао да његов пријатељ НИЈЕ одбио плоиграф, па је онда тразио од медија, да од медија, доказ да је његов колега ОДБИО полиграф. А ако тај доказ (да је његов пајдо одбио полиграф), а који не мозе постојати ако га није одбио као сто Драско изјави, тек онда нема ниста од изјава или полиграфа. Паметном доста, реторика и богаство ријеци а уз то и добра лингвистика довољне су да се народ овде прави будалама. Новинари све то увију тако да се нико не мозе снаци ста је сада рецено. Драско је врло паметан момак, бојим се да му то не удари у главу, има неку мрзњу у себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нико

14.02.2019 14:17

Узми сендвиц боте и не брини за Драска.

Name

МАКАРИЈЕВИЧ

14.02.2019 14:03

Ово за невјеровати, није проблем пфијетња, није проблем признање да је силеџија многе преваспитао, да може се "саплест на степенице" и сл. Проблем је члàн 155 КЗРС неовлашћено прислушкива ње. Па ко каже да је прислушкивање добија се снимци од поштених полицајаца којима је дошла до гуше ова бахатост партијске (снсд) полиције. Правда за Давиида и све људе па и за овог партијског дрота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јока

14.02.2019 14:07

Ја јада и туге ста радеДодикови и Лукацеви пулени да му сацувај гузицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Европа

14.02.2019 14:08

Сви имало нормални да напусте РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће бидне

14.02.2019 14:11

Нема ништа од дисциплинског поступка, неће бити доведен ко краја. Захтјев би био оборен. Доказ, то јест снимак, је прибављен незаконито. По аналогији са кривичним поступком тако приббављен доказ не може се користити у поступку, није легалан, није валидан. Још поврх тога, прибављен би био кривичним дјелом, кривичном радњом, неовлаштеним прислушкивањем. Ако као доказ није валидан у кривчним, онда није ни у дисциплинском.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гас

14.02.2019 14:12

Блага је наша полиција. Тај исти и њему сл. што се представљају као жртве, код ТИТИНЕ МИЛИЦИЈЕ" неби гласа имали.... Такав режим рада полиције нама треба !

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

14.02.2019 17:48

Тако је, само строго

Name

антибот

15.02.2019 19:46

Треба нама ТИТО градитељ и миротворац да запосли народ, да му да 13 ту плату, регрес и живот достојан човјека а не ова багра мафијашка и скоројевићка која нас води...

Name

Митар

14.02.2019 14:14

Све наредбе иду са истог мјеста, ово су само пијуни на табли.Ствар треба посматрати у дубину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе

14.02.2019 14:21

Ало народе опамети се, пустите крају и једне и друге, ајмо ми у Деутсцхланд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.02.2019 14:31

Напад је најбоља одбрана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

14.02.2019 14:52

Тај НЕКО ко је снимио крволока Бандића, није само раскринкао Хунту, већ је и понизио; Показао колико је то биједна злочиначка организација! Зато је Хунта бијесна, посебно Лукач; Зато Хунта подмеће, бави се спиновима, фејк саопштењима; Типично!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццццццц

14.02.2019 16:54

Сви проводе силу КОПИРАЈУ ГАЋУ,ЧВОКУ,КРАП, Видјели како се он понаса...у мупу мислим на испекторе..Тако је тред ДИРЕКТОРА по иституцијама сви воле копирати Додика са оним сељацким гардом косам јасам..ее РС ДОСТИГЛА СИ ПОНОР..Товам је истина..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Те Питам "инспекторе"

14.02.2019 17:03

МИЛОШЕ !! ЈЕСИ ЛИ ТИ ТУК'О И ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЗ

14.02.2019 17:34

Ајте сад видовите Зорке,дајте прогнозу шта ће бити са овим полицијским службеником и хоће ли на Б.Луку пасти метеор са неба, ,Да чујемо, .!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

14.02.2019 17:51

Каква сте ви полиција кад вас дјеца снимају у сред зграде МУП а. А оног цобана вратити медју овце одакле је и досао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактасенко и Лукаценко

14.02.2019 18:07

Годину дана од убиства Давида а истрага као јос у току. Класицна намерна и заједницка тактика полиције и тузиластва да доведу овај слуцај у цорсокак. Лопови у тузиластву и полицији који у удрузеном подухвату одрзавају систематско урусавање права градјана за особну корист и у корист одрзавања владавине криминала. СВИ ЉУДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА ТРГ КРАЈИНЕ МАРТ 18, 2019 ЗА СЛОБОДУ И ПРАВА ГРАДЈАНА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема да бринете

15.02.2019 00:22

Овог полицајца це за награду послати да као слузбеник за обезбједјење ради у некој од БХ амбасада које добије РС. А то подразумјева добру девизну плату, стан и слицно

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

15.02.2019 07:20

какав министар такво судство риба смрди са главе врана врани оци невади

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

15.02.2019 08:04

хахаха..која спрдња од дрзаве. па полиција је најгора од када постоји рс. како градјани да имају повјерење у ту институцију кад Инспектор пријети и јос га сниме. која глуперда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

15.02.2019 10:53

За углед сте задузени ви господо, ви који представљате институцију...зато не спинујте, срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муп Је ДноДна

16.02.2019 06:42

Одакле МУП-у углед. Раскринкан је давно, а поготово сада. Накараде раде за паре, режим и позицију. Без осјећаја за правду су, криминалци, профитери и силници. Треба их јавно вјешати на тргу за примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борацВРС

16.02.2019 12:19

милоше, сад врати пиштољ

ОДГОВОРИТЕ