Карлеуша поднијела 120 тужби

Пјевачица Јелена Карлеуша (40) одлучила је да тужи неколико медија у Србији који су писали о њој и Огњену Врањешу (29) током секс скандала у којем се нашла након што су објављене интимне поруке које је она наводно размјењивала са фудбалером Огњеном Врањешом.

Забава 13.02.2019 | 21:02
Карлеуша поднијела 120 тужби
Поједини медији објављивали су преписке и експлицитне фотографије за које су тврдили да се на њима налази пјевачица, што је она оштро демантовала.

"Ово је први и посљедњи пут да се овим поводом оглашавам. Све што је до сада објављивано од стране медија као моја изјава, мог супруга или члана породице је апсолутна измишљотина. Испред мене стоје потписане правне пуномоћи за 120 тужби које сам поднијела против српских медија због страшне нељудске медијске антикампање и линча. Ударили су на моје име, достојанство, породицу, дјецу, мужа, оца и мајку", написала је Карлеуша на свом Инстаграму.

"Овдје није ријеч о новинарском извјештавању већ о грубом вријеђању, лажима, болесном нападу пуном особне мржње, зла и жеље за осветом. Поднијете су кривичне пријаве против српских медија", додала је Карлеуша.  

(Независне новине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аца Добој

16.02.2019 20:39

Браво, тако се ради са лажљицима. Неспособни да пронађу и испрате праву вијест, па се иживљавају на једној жени и мајци.

ОДГОВОРИТЕ