Повратак у српски фудбал!

Никола Жигић нови помоћник Младена Крстајића! Некадашњи нападач Црвене звезде део стручног штаба националног тима.

Фудбал 17.02.2019 | 09:45
Повратак у српски фудбал!
Повратак Николе Жигића у српски фудбал. Како јавља Спортски журнал, некадашњи голгетер Црвене звезде и националног тима биће нови помоћник селектора Орлова Младена Крстајића.

Како је пренео "Спортски журнал", Жигић ће бити помоћник селектору Младену Крстајићу на клупи репрезентације Србије, које у марту очекује почетак квалификација за Европско првенство.

Жигић је играчку каријеру завршио пре три године, али недавно је одлучио да се посвети тренерском позиву.

Наравно, потребно је неко време да добије профи лиценцу, а одличну прилику за стрицање искуства имаће као члан стручног штаба националног тима за који је одиграо укупно 57 утакмица и постигао 20 голова.

Жигић је тако постао члан тима само два дана пошто је као помоћник Крстајића промовисан тренер Чукаричког Симо Крунић, који је на тој функцији заменио Милана Обрадовића.

Жигић је професионалну каријеру завршио пре три године, али је ипак одлучио да остане у фудбалу и наредном периоду биће деоп стручног штаба националног тима.

Крстајић је на овај начин наставио реновирање стручног штаба. Пре неколико дана постигнут је договор и са тренером Чукаричког Симом Крунићем, који је на тој позицији заменио Милана Обрадовића. У стручном штабу су још Зоран Филиповић, Немања Јовшић (тренер голмана), Марко Стојановић (кондициони тренер) и Немања Милинчић (тренер аналитичар).

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар