Звезда без тројице странаца у Нишу!

Због ограниченог броја страних играча, прекобројни Мајкл Оџо, Мохамед Фаје и Кеј Си Риверс.  Риверс ће сачекати на деби – Томић пресекао за Куп Кораћа.  Тренер Црвене звезде, Милан Томић, одлучио је да Мајкла Оџа, Мухамеда Фајеа и Кеј-Сија Риверса изостави за Куп Радивоја Кораћа због правила о броју странаца.

Кошарка 14.02.2019 | 09:30
Звезда без тројице странаца у Нишу!
Тренер Црвене звезде Милан Томић одредио је тим који ће играти на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа. С обзиром да је по пропозицијама такмичења дозвољен наступ само четворице страних играча, црвено-белеи су морали да се одректну чак тројице играча, а то су Мајкл Оџо, Мохамед Фаје и Кеј Си Риверса, који се тек прикључио екипи.

Српски шампион је у Ниш повео 13 играча, а то су: Џо Регланд, Филип Човић, Марко Кешељ, Стратос Перпероглу, Дејан Давидовац, Немања Ненадић, Бранко Лазић, Били Берон, Огњен Добрић, Бориша Симанић, Душан Ристић, Алекса Раданов и Маик Цирбес.

Црвено-бели такмичење започињу у петак од 19.30 четвртфиналним окршајем са Динамиком, док ће у полуфиналу играти са бољим из меча Мега Бемакс - Борац Чачак.

Полуфинала су на програму у суботу од 17х и 21х, док је финале у недељу од 17х.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар