Некад ће штетити тиму, али желим да дам шансу Бобану!

Тренер Филаделфије 76ерс, Брет Браун, казао је да жели да пружи прилику Бобану Марјановићу, иако ће то можда некад нашкодити екипи.

Кошарка 15.02.2019 | 19:30
Некад ће штетити тиму, али желим да дам шансу Бобану!
Српски центар трејдован је из Лос Анђелес Клиперса у 76ерсе и до сада је одиграо сваки меч за франшизу из Филаделфије.

Марјановић се налази у ротацији екипе као замена за прву звезду Џоела Ембида и на претходна три меча игра у просеку 13 минута.

Филаделфија је поражена у ноћи између уторка и среде, а новинари су на конференцији за медије питали Брауна шта мисли о улози Бобана и да ли ће наставити да му пружа шансу. 

"Решен сам да радим то (да шаљем Марјановића на терен). Постојаће тренуци, надам се да их неће бити много, када можда неће бити паметно да урадим то, да ће можда нашкодити тиму", рекао је Браун и додао:

"Али, морам да учим. Ми морамо да учимо. Желимо да то радимо (да му дајемо шансу) у лигашком делу сезоне. Желим да дам шансу Бобану, а не да му је одузмем". 

Боби се у најјачој лиги на свету налази већ четврту сезону заредом и по први пут има овакву шансу. У Спарсима није имао, као ни у Пистонсима и Клиперсима. Браунове речи сигурно значе Марјановићу и сад је на њему да оправде велико поверење.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар