Деп пробио лимит

Холивудски глумац Џони Деборави по трећи пут је у Србији, али је изгледа немогуће доћи до њега. Наши људи који су били са њим у контакту имају само речи хвале, а ево шта кажу и о другим светским звездама које су овде долазиле.

Забава 13.02.2019 | 08:42
Деп пробио лимит
Фотограф Драган Карадаревић, упознао је Депа на Мокрој гори и носи лепе утиске, а директор Мусиц стара Игор Марић каже да је Деп условљен уговором од његове менаџерске компаније на потрошни лимит од два милона евра месечно, али да га је премашио.

"Имали смо 20 минута за интервју, а продужио је на 45. Огромна је звезда и такав утисак оставља, али се понашао баш нормално. Очекивао сам да неће дати да му се приђе. Кад је одлазио поздравио се са сваким појединачно", присећа се Карадаревић сусрета са Џонијем Депом.

На истом месту, фотограф из Ужица, пет дана за редом доручковао је са Моником Белучи за коју каже да је прелепа и ујутру и увече. "Пила је ракију и јела пршут, а после пет дана је уопште и не примећујеш".

Игор Марић је био задужен за многе светске звезде које су долазиле у Србију и издваја Ролингстонсе који су 2007. године са собом повели 200 људи.

"Све смо за све њих морали да обезбедимо и да направимо конструкцију на Ушћу, скоро зграду, за свлачионице и канцеларије, 35 телефонских линија да зову иностранство и четири линије за интернет. Мик Џегер је тражио да увек буде неко пиће у свлачионици, а најлуђе је било што су тражили сто за билијар и нисам сигуран да ли су га иједном користили".

Стинг је тражио теретану у бек стејџу, а Пласидо Доминго клавир у свлачионици.

"Џенифер Лопез је хтела да јој све буде у белој боји: намештај, тепих, цвеће.. Да ли је нека опсесија белом бојом била у питању? А рецимо Пол Макартни је био изузетно строг по питању конзумирању производа од животиња. Не само хране већ било чега животињског порекла, на пример кожног намештаја и слично. Није желио да конткат са свим тим има било ко од људи око њега".

Иначе, Џони Деп од недавно борави у Београду због снимања филма "Мина мата" о фотографу који је ризиковао живот сликајући фабрику која угрожава околину.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

М

14.02.2019 12:15

Све обицни смртници и сератори.

ОДГОВОРИТЕ