"Одвратно понашање предсједника КК Будућност!"

Информација о наводном одласку Благоте Секулића у КК Будућност из Подгорице изнервирала представнике његове менаџерске агенције. Прочитајте шта су поручили Драгану Бокану. Секулић демантује да ће појачати Будућност.

Кошарка 13.02.2019 | 18:30
"Одвратно понашање предсједника КК Будућност!"
"Не, не долазим у Будућност", изјавио је 36-годишњи центар Благота Секулић за лист "Вијести", демантујући незваничне информације да ће се вратити у подгорички клуб из којег је отишао 2002. године.

Ова информација, међутим, има и свој наставак.

Наиме, на Тwиттер-у су се огласили представници менаџерске агенције која заступа Секулића, који су изразили огорчење понашањем предсједника Будућности Драгана Бокана, оптужујући га да "у глуво доба ноћи" чини мутне радње и покушава да се дочепа играча.

"Као агенција која заступа Благоту Секулића позивамо предсједника Будућности да престане да понижава и срамоти клуб који води и његове навијаче, позивајући ноћу играче, покушавајући да заврши подмукао посао са агенцијом коју преферира. Врло неморално. Одвратно", написао је предсједник шпанске менаџерске агенције "Фер-плеј" Давид Каро Фуњес.

‏На овај твит надовезао се Јоргос Димитропулос из агенције "Октагон", која сарађује са агенцијом "Фер-плеј".

Благота Секулић је, осим Будућности, у каријери играо и за београдски Партизан, за грчке клубове АЕК, ПАОК, Маруси, Арис, за славни Реал Мадрид, у Шпанији је носио и дресове Мурсије и Фуенбалбраде, био је члан Фенербахчеа... Тренутно је члан шпанског Сан Себастијана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар