Јувентус доводи Салаха за 200 милиона евра?!

Сензационална вест коју је пласирао лондонски "Гардијан" одјекнула је на британском Острву, али и на италијанској "Ћизми".

Фудбал 14.02.2019 | 23:45
Јувентус доводи Салаха за 200 милиона евра?!
Кристијано Роналдо за 105 милиона евра, па Мохамед Салах за 200 милиона евра?!

Ово је, наиме, незванична информација коју је данас објавио лондонски "Гардијан", према којем би Јувентус могао да издвоји богатство за довођење "Бога Египта" из Ливерпула.

Мохамед Салах је од преласка из Роме у Ливерпул 2017. године постао један од најбољих и најцењенијих фудбалера на свету. Египћанин је у Ливерпул дошао за "смешних" 40-ак милиона евра (сада то изгледа као мала сума, зар не?), а откако је члан енглеског клуба постигао је 64 гола и значајно допринео да се Ливерпул домогне финала Лиге шампиона.

А ако би се ово обистинило, Салах би постао други најскупље плаћени играч свих времена, иза Бразилца Нејмара, кога је Пари Сен-Жермен платио Барселони 222 милиона евра. Уједно би овај трансфер постао и највећи када је реч о Јувентусу чији је досадашњи рекорд довођење Роналда.

Занимљиво је да поједини медији цитирају "изворе блиске Кристијану Роналду", који је наводно позитивно реаговао на ову идеју о ангажовању Салаха и "одобрио" трансфер.

Иако је тренер "Старе даме" Масимилијано Алегри, после победе над Сасуолом (3:0), изјавио да Пауло Дибала и Роналдо могу да играју заједно у нападу, чињеница је да Аргентинац није прва опција у плановима тренера Јувентуса.

Италијански медији све чешће пишу да би Дибала на лето могао да напусти Јувентус, а као један од потенцијалних купаца помиње се и Реал Мадрид.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар