Вукановић: Иза фирме "Батагон" стоје пријатељи и кумови Милорада Додика!

- Грађани треба да знају да је 7. децембра у Влади РС одржан велики састанак којем су присуствовали водећи тајкуни блиски властима. На том састанку су, према мојим информацијама, присуствовали најближи сарадници и кумови предсједника Додика – Вукелић, Елек, Гордан Павловић и други, који су заступници и који су умијешани у послове са ''Алумином''.

Република Српска 12.02.2019 | 17:07
Вукановић: Иза фирме "Батагон" стоје пријатељи и кумови Милорада Додика!
Ово је током данашње расправе у НСРС устврдио посланик у Клубу СДС-а Небојша Вукановић, упозоравајући скупштину и владу да је у припреми нова превара када је у питању фабрика глинице Бирач.  Ради се, како каже, о фамозном "Батагону" из Швајцарске који треба да преузме потраживања фабрике глинице у Зворнику.

- Проблем је и пословање фирми из ''оф шор'' зона са којима имамо црна, поражавајућа искуства и које су завиле у црно Републику Српску и из ње однијеле стотине милиона марака. Знамо да је тактика да се новац који тајкуни у Српској опљачкају однесе у ''оф шор'' зоне, да се крије идентитет и да се тамо оснивају компаније, упозоравао је Вукановић, наводећи да онда власници тих фамозних фирми дођу код нас и купује наша јавна предузећа.

"Пуно је таквих примјера", рекао је Вукановић, подсјећајући да су, како је рекао, литвански бандити оштетили Републику Српску са преко 700 милиона марака.

"Нико због тога није одговарао. Сада се припрема операција литвански бандити 2. Грађани треба да знају да је 7. децембра у Влади РС одржан велики састанак којем су присуствовали водећи тајкуни блиски властима. На том састанку су, према мојим информацијама, присуствовали најближи сарадници и кумови предсједника Додика – Вукелић, Елек, Гордан Павловић и други, који су заступници и који су умијешани у послове са ''Алумином'', казао је Вукановић.

Према његовим ријечима, на том састанку је донесена одлука да фирма ''Батагон'' преузме потраживања глинице и која ће помирити интересе тајкуна.

"Ти тајкуни ће у складу са уложеним средствима у фирму ''Батагон'' у Швајцарској имати сувласништво у компанији ''Алумина''. Та фамозна фирма ''Батагон'' из швајцарског Цуга – једини град у Швајцарској који послује у складу са ''оф шор'' зонама и гдје не можете провјерити ко су власници компаније које послују", казао је Вукановић.

Иако је било покушаја у више наврата да му се не дозволи да говори, Вукановић је успио да објасни да се ради о "пореском рају који служи за прање новца у Швајцарској".

"Баш из тог Цуга се нашла фирма ''Батагон'', без икаквих референци, којом прва фамилија у Српској и дворски тајкуни желе да опустоше, опљачкају, преузму и да буду де факто власници Републике Српске", наводио је Вукановић.

Даље је навео да је на том, састанку у влади , договорено да та фирма преузме ''Алумину'' и да преузме и Павловић банка која ће бити "сервис прве фамилије и тајкуна Републике Српске".

Вукановић није одустајао да упозоравања да се тим активностима омогућава тајкунима да постану "власници" Српске.

"Грађани ће постати робови, а они који буду противници прве фамилије проћи ће као што је данас прошао Драшко Станивуковић који је открио  пљачку прве фамилије преко пелена и синоћ му је разбијен ауто", казао је Вукановић.

Каква се то порука шаље грађанима ако се народном посланику дан послије пресс конференције на којој је говорио о злоупотреби власти разбије ауто? - питао је Вукановић.

Он је позвао скупштину и владу да донесу одлуке о забрани пословања привредним друштвима која послују из "оф шор" зона и компанија, јер, како је рекао, те компаније служе за извлачење  новца и тиме се само наставља пљачка ресусрса и богатства Републике Српске!

"Привреда је пред колапсом. Сва јавна предузећа послују негативно", казао је Вукановић, наводећи да су међусобна дуговања између приватног и јавног сектора већа од милијарду марака.

"Привилеговане фирме могу да раде шта хоће, дворске фирме, у којој нађу неког кума, пријатеља и оснују д.о.о. фирму с једним или пет радника која добије ексклузивна права да се бави јавним набавкама са јавним сектором. Тако се јавни сектор користи за богаћење привилегованих појединаца који су на муци и сиротињи овог народа стекли велико богатство", казао је Вукановић.

Он је позвао надлежне да одговоре народу, ко стоји иза фирме ''Батагон'' и који су закључци донесени 7. децембра?

Ко су ти тајкуни који желе да преузму ''Алумину''?

- Протеклих дана сам добио више писама из ''Алумине'' који кажу да ''Алумина'' никад више није радила, никад више производила. Радници имају плату 700 марака, а људи који се налазе у врху компаније од 10 до 15 хиљада марака. Огроман новац и даље одлази из ''Алумине'' путем спорних јавних набавки", казао је Вукановић, говорећи у скупштини о пословању привредних субјеката у Српској.

"Дакле, фирма ''Батагон'' послује из оф шор зоне и не могу нама те фирме пљачкати Републику Српску. Хоћу да знамо је ли био Вукелић, Рајко Дукић, Елек, Гордан Павловић, ко је све био на састанку и шта је договорено?", понављао је питање Вукановић. 

- Ко ће колико имати акција у ''Батагону'' и шта хоће да преузму? ''Батагон'' нема никакве референце . рекао је Вукановић, наводећи да је власник те фирме особа безбједносно интересантна која је већ пресуђивана у Србији.

"И ви тој фирми дајете један од најважнијих ресурса РС и најаважнију фабрику у регији Бирач", констатовао је Вукановић, саопштавајући им да је на челу Батагона извјесни господин Матић, који је познат тако што је купио фирму у Србији, фабрику акумулатора и уништио је.

"Његова највећа референца је што је био лажни муж неке српске пјевачице и имао сарадњу са безбједносно интересантним особама", казао је Вукановић. Зар вас, каже он, Литванци нису научили шта се дешава када се послује са "оф шор"компанијама из пореског раја?

Наводећи да је тај посао са "Батагоном" криминалан, Вукановић је рекао да је смијешно да једна компанија без икаквих референци се бави угоститљеском, јер су купили Бистрицу, хотел на Палама, а купују и Павловић банку поред потраживања у фабрици глинице.

"Тражим од министра привреде да се овај договор стави ван снаге и да не дозволите тајкунима да преузму ''Алумину'' и да наставе да пљачкају", казао је Вукановић.




БН ТВ

Коментари / 82

Оставите коментар
Name

Кум

12.02.2019 16:15

Бити кум Бурлета је постало уносно занимање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сековици

12.02.2019 16:47

Види овог заводника из Шековица, шири му кукови од рамена!? Баш је он са том благо ретардираном фацом осмислио како да преузме фабрику акумулатора из Сомбора, а камо ли Алумину... ни сладолед из Сомбора није јео!?

Name

живио Вукан

12.02.2019 16:54

Народни посланици, удрите по лоповима са свих страна, видите да све опљаћкаше, народе подржите Вукана буном против дахија.

Name

МК

12.02.2019 17:11

ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ФАРМАЛАНД Е ТО ЈЕ БИЛО ПРАЊЕ НАД ПРАЊИМА И ЈАВНА КРАДЈА ЦАК СУ И МАЛА ДЈЕЦА ЗНАЛА КО КАКО И КОМЕ ИЗВЛАЦИ ПАРЕ САМО СУДСТВО БИЛО ЦОРАВО ТЈ.МОРАЛО БИТИ ЦОРАВО КАО И ЗА СВЕ ОСТАЛО

Name

РС

12.02.2019 17:44

РС је опљачкана и сада су завршни удари на велике ресурсе; руднике, централе, шуме, њиве...

Name

тајкун

12.02.2019 17:49

Прави узорак модерног тајкуна подмлатка Додика, Станковића, Радишића, Гладног, Гоција, Елека...

Name

проинтер

12.02.2019 17:55

И Додиков син је фацом сличан овоме, па убире милионе из дежавних институција и ЈП на софтверским верзијама.

Name

Мрцко Наиздан

12.02.2019 19:26

Гацо, хватај лопове!

Name

Ре

12.02.2019 19:34

Сигурно Вукане, раде по истом шаблону. Значи куми иду паре. Е, кумо!!

Name

Фицо

12.02.2019 19:49

Какви људи живе на зноју и раду наших покољења.

Name

реално стање

12.02.2019 20:34

Лоповцина Додига дрзи предавање о странацкој припадности, ха, ха.. Хајмо папци да се удрузимо, јединствено српско бирацко тијело и остале прице за малу дјецу.

Name

Батагон

12.02.2019 20:48

Бата гони, а кума зацерава! Брутално.

Name

Туре Буре Ваља

12.02.2019 21:08

У том фамозном швајцарском градићу Зуг (Цуг) сједиште имају и нама у РС добро познате фирме Комсар Енергy, Минеко (бивши Генеxови ДЕ-беовци), итд. на челу Комсара у Цугу је извјесни Перовић (нешто познато презиме), а не никакав Рус Сардарев, и та фирма нам је позната по концесији за хидроцентралу Мршево - на којој се врпца пресијецала неколико пута пред изборе, а никада ниша није урађено осим што се опрало нешто пара кроз градњу хотела у Рудом - и Термоелектрану Угљевик, а фирма Минеко нам је позната по Руднику олова и цинка Сасе, додијељено на веома чудан начин. А ово за Батагон је дил измешу домаће и међународне мафије и то је јавна тајна у мафијашким круговима, којима и сам припадаш.

Name

А, у том Цугу лежи зец..

12.02.2019 21:22

Плачи мала, плачи...осто сам на Рачи... већина нас да смо на њиховом мјесту, били би исти. така смо ми сорта. нема нам спаса... осуђени смо на пропаст.. ништа боље нисмо ни заслужили, пошто оваквих као Небојша са дима/му има нас 1%. амин Боже

Name

Челопек

12.02.2019 21:24

Па људи моји у том Цугу је већ основана фирма Алумина Батагон Интеренатиона. Паметном иксану и шарет је довољна

Name

Вито Т. Пиланаш

12.02.2019 21:29

Да сам ја на власти, са мојим јараном хаџијом, у Зворнику би све било другачије па и Глиници. Али народ је луд. Гласа за оног и ону пјандуру и сада се чуди шта се дешава. Народ нас није хтио, и грдно се преварио. Са нама би у Зворнику цвјетале руже и текло мед и млијеко. Да ми не би Краљевића Марка ни СНСД ме не би прихватио. Сада ме неће ни на једну листу, чак ни ону у мјесној заједници Витиница. Кажу: пјано и пропо чега се год дохватио. Зато нам сада у Зворнику зграде граде испод постојећих кућа и укопавају под стијене. У центру града. Све наша братија, прекодринска мафија. Дилају дрогу и препирају прљаве паре.

Name

ДерПе

12.02.2019 21:34

У лагуни преко пута Ђамије, у власништву кажу неког Буце, паде хисториски договор да се Алумина раскрчми како слиједи: 25 % локална Фијама, 25% лознићко шабачка Фијама, 25% ентитетска Фијама, и 25 % међународдна Фијама. Свршена ствар. Ко она ствар.

Name

Мида

12.02.2019 21:40

Погледај тај телеци поглед...

Name

Питање

12.02.2019 22:11

Ко је овај са имбецилском фацом на слици???!!!

Name

Политицар

12.02.2019 23:21

Губимо србyки језик.. Обавјест, постивање, неовисност,л и слицно...уједно је страсно ...Сто се тице Алумине, власник је јасан и транспарентан ! Велики борац и дај Бозе поново рата да људи исправе греске ! Имас све, ал немас ниста акобогда ! !!

Name

Каљинка

12.02.2019 23:45

Млатили смо ми туђим ЦомКур глогиње и за Рафинерију, Фамос, Инцел, Целпак, Чајавец, итд., итд. ал нам не поможе. Растури братија све што је ваљало. Сада на ред дође и Бирач. Музли, га музли докле су могли, и сада дошао ред да се растури. Шта ће нама те компликоване играћке кад ни са оним обичним и једноставним не знамо да се играмо. Секта није џаба секта. Људи често неће да схвате да нашим животима управља бјелосвјетска секта звана РалаТрилате и СониМа. наши водећи тзв политичари су дубоко инкорпорирани у те завреничке структуре. Од краља Александра, Николе Пашића, Тите, Слобе...

Name

А Рудник Боксита

12.02.2019 23:46

Ко је власник Рудника боксита у Милићима и Сребреници. Приватни тајкуни, или држава. Питам озбљно. Дукић. Шта он тамо представља. Власника или државног намјесника

Name

Др. ЗоЛа Братунац, хирург И кл.

12.02.2019 23:48

Легли Гоци и Дебели на руду. Рудоња превагно. Није се никада шукав са рогатим могао бости. Али, и они ће бити намирени. 20-40 % биће њихово, али никако већински пакет. То иде, зна се коме. Мени сигурно не

Name

Батагон са једним запосленим

13.02.2019 00:11

У само две године Батагон је у Цугу основао неколико фирми и сњима почео да купује све живо што се може купити за џаба. Оно што је могуће само малом броју привилегованих. Ту нема потребе ништа објашњавати. Знамо сви лепо ко може да купи државно власништво у Алумини. Моја покојна баба Госпава сигурно не.

Name

Нинџа Пинџа

13.02.2019 00:14

наши политичари од бахатости не успјевају да виде да праве почетничке грешке. сами су глупсони а имају савјетнике кур..у за уши. Кави савјетници и позајмљивачи идентитета, такви и политичари, и обрнуто. Сви скупа не вриједе пишљивог боба, али млате народну лову. Захавјући том истом приглупом народу, свјетини.

Name

Хасан Гребе Фата Трпи

13.02.2019 00:16

Ко нашим челним политичарима, или само једном од њих, рече да ша овог глупом и наивном шемом пљачкају национално богатсзво. када има мали милион далеко ефикаснијих које се никада не могу открити. Али, глупи политичари бирају још глупље савјетнике. Од пара не виде ни колико су шупљи. У сваком погледу

Name

Љуља Нана Рокана

13.02.2019 00:19

Зашто се не распише међународни тендер да видимо праву вриједност Алумине. Ко је измислио продаје путем директне погодбе. Зна се. Политичари лопови. да бесплатно дођу до богатства. Као што су сиромашни измислили љубав. Да џаба дођу до чкепи

Name

Вукан, наш Херој

13.02.2019 00:20

Да нема Вукановића, Станивуковића, и сличних (којих је мало) не бисмо сазнали ни ово мало што процури у јавност.

Name

Пусх Пусх

13.02.2019 00:24

Батагон је типичан примјер прања прљавог новца. Отетог од народа, па враћеног у легалне токове. То су и једине тзв стране инвестиције у РС. Својевремено опљачкан новац кроз разне форме, сада се враћа у профитабилна државна предузећа. На тај начин нас пљачкају два пута. Покраденим државним - народним парама купују државне фирме. Врх врха. За Нобелову награду. Али, дође маца на вратанца (кад-тад) дође цица на колица (кад - тад)

Name

Портир Синдикалиста

13.02.2019 00:26

Шта раде мутави и преко везе запослени радници Алумине. Свакодневно им пријете и ућуткавају како би се завртила ова криминогена операција. када се једнога дана нађу на улици биће им касно. Тада ће им шефови који их сада ућуткавају бити дале и на сигурном. На малдивима, Сејшелима, хаwајима

Name

Коментар

13.02.2019 01:41

Бурле и Литванци су опљацкали Бирац, а сад се спрема по истом сценарију пљацка Алумине. А сто не би кад им се мозе...народ је гласао за преваранте и пљацкаску банду.

Name

БАТАГОН АЛУМИНА АГ

14.02.2019 04:49

Ево нашег БАТАГОН АЛУМИНА ИНТЕРНАТИОНАЛ АГ хттпс://зг.цхрегистер.цх/цр-портал/аусзуг/аусзуг.xхтмл;јсессионид=а54258051б4бб8ц0д4де5ц475бад?уид=ЦХЕ-398.385.937 Све је спремно (за пљачку). Можете само да нам под прозор пљунете. Мишеви.

Name

Чика Перо портир

15.02.2019 07:19

Па овај Батагон Алумина основан у децембру 2018 године. Одкуд њима искуство, одкуд има паре. Купиће а да неће ништа платити, онда подићи кредит и заложити Алумину, па онда парама од тог кредита платити куповину акција па онда вишак пара изнијети у иностранство на приватне рачуне (ко Литванци), па онда нестати а дуг оставити на Алумини. Људи, ово смо већ видјели. Дајте исмислите нешто оригиналније.

Name

брецало

12.02.2019 16:17

Ниста ново све по старом једино сто нису били на ударним вјестима инаце све иста багра влада српском лопови олоси сецикезе казови кумови родјаци итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апсолутно

12.02.2019 17:08

Тачно. Ниста ново.То траје од рата на овамо,и сви све знамо,ал не моземо ниста промјенити. Казу,изадји на изборw па гласај,не вриједи ни то,покраду изборе. Револуцију и буну нема ко покренути,а нема је ко ни извести,неће нико да га полиција пендрека и батина а послије поломљених руку,ногу и кичме немаш се чиме лијечити ни купити љекове. Једино кад би се појавило више младих људи као Драшко Станивуковић,људи са ставом и да остану истрајни,па да народ стане иза њих,па можда се нешто и промијени. До тад,шути,трпи,цркавај,гладуј,исељавај.

Name

Милици

12.02.2019 16:18

Опасно су се овдје заиграли. Знате ли ко је у игри? Знате ли ција сестра је супруга Гоција Павгорда? Ције су паре у оптицају? Мозда це испасти и добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.02.2019 19:09

Чија је сестра, није ваљда неког политицара.

Name

УДБА

13.02.2019 07:01

Супруга Гоција Павгорда стоји иза свега и има фирме у Швајцарској . Гордан Павловић је само њен потрчко све паре су њене .

Name

Бојан

12.02.2019 16:23

Да Богда све ојадили и гладни остали лопови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Взканw хероју

12.02.2019 16:23

Један мали цовјек храбрији од цијеле РС, све сто посто тацно радула у том истом Батагону, криминал свих врста, намах дала отказ, и све Додикови први и мили, од малог предузеца са Пала испаде велики гигант, хахаха, ста радw пљацкаси мајко мила. Вукане право гадјас медју очи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

12.02.2019 17:12

Ма право гађа и скупља изгубљене спорове за клевету! Али је њему то у овом тренутку најјефтинија реклама

Name

Догодине у Призрену!

12.02.2019 16:24

Лопови! Нељуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виде

12.02.2019 16:28

Виде ове експертице СНСД.Мајко Бозија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска Африка

12.02.2019 16:31

Ми смо Српски Нарко Слудјени Дрперај. Од ријеци СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

12.02.2019 16:36

Најјаднији су гологузи вјерници црвене секте којима ништа неће отворити очи па макар сутра Република Српска банкротирала а како је кренуло тај дан је све ближи и извјеснији уколико не додје до продаје неког од најважнијих ресурса што смртну агонију само продужило али не и спријечило. Уживајте гологузани у својој пропасти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

12.02.2019 18:08

Сљедећа продаја електропривреда, купац Србија и то од наших пара за потопљено земљиште уз Дрину.

Name

Милко

12.02.2019 16:47

За мене би вијест била да нису кумови. Овако, све је по старом и опробаном рецепту. Све це то народ позлатити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

12.02.2019 17:36

У свему овоме на нивоу Републике Српске, највећи проблем је што све ове коментаре на читају они којима су намјењени. У суштини ово је монолог истомишљеника. На сајту неког другог јавног медија имамо монолог следбеника власти. Јаз се само продубљава. Ко ће бити добитник, а ко губитник није лако одредити. Краткорочно добитник је власт, али мислим да је власт ипак дугрочно губитник.

Name

синип

12.02.2019 16:56

Цве го лопов до лопова!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спома

12.02.2019 17:01

Инаце Батагон је скраценица од Баја То Гони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

полтрончине и поданици

12.02.2019 17:04

Мали човјек великог срца.А коме прича:Они што су покрадени га осуђују а гласају оне који су их покрали.Биједници

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре полтрончине и поданици

12.02.2019 17:58

Али дознали смо да Алумина супер ради и ма добре плате одлицно то никад прије нисам цуо.

Name

легија

12.02.2019 17:05

Свака част.Овај човјек је петља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

12.02.2019 17:05

Знамо ми ко је Миле Ронхил и знамо да је велики мафијас који се легализовао кроз банаа дрзаву .. не морас да нам прицас.. знамо све ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ју

12.02.2019 17:12

Гледај фаце у бизнисмена,па да је са Сокоца И Бозе помози ал Свајцарска хахах.

ОДГОВОРИТЕ
Name

романија

12.02.2019 17:35

Сокочани су фаце, овај је Буро из Бирча.

Name

001

12.02.2019 17:28

Браво Вукане! Не заборави садасњу управу Алумине коју је инсталрало друство које си навео да би извлацили новац сто прије. Ово је зло јер скоро сав профит оде овим тајкунима а радници раде за биједу. Нико овдје не ради свој посао како треба укљуцујуци мотику, лазу, стецајног судију итд...све је то оркесзрирано и ради по инструкцијама наведених али и за своји немалу корист. Има ту опосла за истразне органе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

12.02.2019 17:41

Да ли је јасно , брате Вукане да си ти до сада хиљаду пута рекао показао и документовао криминал у врху Републике Српске. Не разумијем како ти висе није јасно да немас коме реци. Од твога племените намјере да указес на пропусте и лоповлук, они праве спрдацину. Толико те нико не бенда ни 5 посто у овој дрзави да полако и ми сви који смо са тобом губимо наду да це се несто промјенити. Зар не видис колико је то залудан посао . И ми сами видимо да је влада зрела за затвора и Голог Отока ал смо немоцни да им било ста забранимо да раде. Када би само дио своје енергије преусмјерио , па умјесто сто вицес "дрз те лопова" поцео позивати и организовати способне људе Републике Српске да овој болести "ногом стану за врат" био би ми мнооого милији и дрази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исток

12.02.2019 18:44

Тако је и Говедарица говорио Доди , онако директно у оци о свим његовим " радњама" и ста - ниста од тога. Усутио се и Говедарица и Додо. Народе, па то је све смисљено, да се Српска унисти, они имају подрску и када све опељусе, отици це, зна се гдје са коферима, а станови и виле их цекају. Вукановиц припада генерацији која је паметнија, али немоцна. Нормално да се пљацкароси смију њему, али и нама свима.

Name

ре

12.02.2019 19:15

Нико не мозе исправити криву Дрину, АЛИ КРИВУ ДРИНУ НЕ ТРЕБА НИКАД ПРЕСТАТИ ИСПРАВЉАТИ!!!Итекако има смисла Вуканова прица,

Name

Ја

12.02.2019 19:24

Позива он, али га нико не прати. На жалост!

Name

Опозицијо

12.02.2019 17:49

Само тако наставите, не дајте да лазови овако лазу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лола

12.02.2019 18:02

Тооооооо Вуканеееееее.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

12.02.2019 18:27

Јест их лијепо видјети.Ове сто сједе у два реда испод пред.скупстине.Један сазрео за пензије давно.Један зваце зваку као онај највеци сељо и отвара уста да му мозес видјети сваку пломбу.Остале погледајте сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗДРАВКО

12.02.2019 19:08

Браво Вукане свака ти је на мјесту. Немогу ти ништа твој народ је уз тебе. Само са ЦРВЕНИМ САТРАПИМА мало више опреза на све су спремни. Живио нам 1000 година. Али ако Бог да почет помало уклањат. Требиње и Добој имате шансу брзо сатрите САТРАПЕ да небуду свјесни до сљедећих избора шта им се десило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

12.02.2019 19:35

Људи моји знате ли ко су Гордан , Кајо, Елек , људи који немају осам разреда основне школе , из буџета ивлаче паре и то су наши бизнисмени , какви бизнисмени таква и држава , Додик је тотална будала кад ради са оваквима , то ће га коштати заврсице заједно са њима у затвору

ОДГОВОРИТЕ
Name

По

12.02.2019 19:44

Даце бог па це у кантици од повлаке коју нису они појели ици по оброк у црвени крст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо

12.02.2019 20:12

Фаца човјек ,требало је покупити такву коку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ужас!!!

12.02.2019 20:15

Надам се да ће им то све једнога дана присјести. Свако зло је од Додика. Ужас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вица

12.02.2019 20:41

Зато је Бурле и Бисерка ставили за Премијера Висковица Због Рудника Боксит из Милица да га могу оплацкати до класа.Банда нецувена унистисе све ста год има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

падај сило и неправдо

12.02.2019 21:07

Па каже: НЕМОЖЕ НАМ НИКО НИШТА, ЈАЧИ СМО ОД СУДБИНЕ, МОГУ САМО ДА НАС МРЗЕ, ОНИ ШТО НАС НЕВОЛЕЕЕЕЕ ојјхаааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

12.02.2019 22:16

Цовјек је данас за говорницом у скупстини рекао све саму истину. Знам да се криминалци на власти не стиде. Али остао је стенограм који це послузити сутра као доказ,да је њихова криминална владавина направила геноцид овом народу и дрзави. Просло је вријеме њиховог затупљивања народа о националној угрозености РС и народа од других, они су највеце стетоцине. После њихове владавине неце бити ни дрзаве ни народа у њој.Опозиција треба да поведе народ и одбрани РС од мафијаски непријатеља.!!!!

Name

Qуqулеле

12.02.2019 21:43

Сребра.. експерт.. појаснила.. где су њу пустли да преприцава ста је било на седници Владе.. бтw.. а где је Васковиц да се мало укљуци у прицу као цувени независни новинар.. ? Није му висе занимљив слуцај Алумине ? Хм..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Економија

12.02.2019 22:17

Зашто Костадин Васић ћути сада о Бирачу.Па хијена на паре несме да се јави а дави се причом о криминалу у Бирачу.Дебели му сина запослио у тај исти бирач а он уновчио народни мандат . фуј, фуј смрад Брњички.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобо

12.02.2019 23:12

Били избори народ гласо за ове што јашу и даље и ста је ту сад спорно, народ је стока која ово све подржсава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МастЈаг

13.02.2019 00:06

Јасно као дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хроничар

13.02.2019 05:42

И шта на све рећи, само још једа од примјера у низу безброј пљачки од стране оних у врху власти. Једноставно не вриједи, они и даље раде по свом, ма колико их разоткривали и доказе у јавности предочавали. Овдје је генерално проблем у народу који као да је затупљен, поред здравих очију понаша се као слијеп, здравих ушију као глув, све види и чује , а он и даље као малоумана. Према томе , стање остаје до даљњег овако , јер нема здравог бунта на сва ова вишедеценијска срања. која нам владајући приређују. Да апсурд буде већи , баш ти владајући слове за "чуваре" Српске, сунце ти калајисано, па колико је овај народ у дефекту са умом и моралом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

13.02.2019 08:44

МИЛЕ ЋЕ ДА Р СРБСКУ УНИШТИ И ЗАВИЈЕ У ЦРНО ОН САМО ЗБОГ ПЉАЧКЕ ЊУ КО БАЈАГИ ВОЛИ ЊЕГОВИ КУМОВИ ЈАТАЦИ КРИМИНАЛЦИ ТАЈКУНИ КАО И ОН МИЛИЈАРДЕ СУ ОДНИЈЕЛИ НА СВОЈЕ РАЧУНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОЖДРЛИЈЕ ХАРАЈУ

13.02.2019 08:50

НАРОДЕ АКО СЕ НЕДИГНЕТЕ Р СРБСКУ КРИМИНАЛЦИ И ЗЛИ ЉУДИ ОКО ВЛАСТИ СИЈЕКУ НОГЕ ЗАДЊЕ РЕСУРСЕ ПОКРАДОШЕ БИЋЕ ВАМ КАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОДРШКА ВУКАНОВИЋУ

13.02.2019 08:54

СВЕ ШТО ЈЕ РЕКАО ЧОВЈЕК 100% ИСТИНИТО МИЛОРАД ХАРА И ПЉАЧКА ЛИЈЕПИЈЕ ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобаров радник

14.02.2019 09:38

Знаш ли Вукане ко уништи Бобар компанију,да ни камен на камену не оста,Плате биле редовне,пуне Плате,радило се имало се, ..од чега живи сад Бобар банка,и то добро,,,,шта је са парама из сефа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бари

16.02.2019 06:05

Није мени јасно та ријеч тајкуни имамо ми за то нашу ријеч "бандити".

ОДГОВОРИТЕ