Сбербанк пријатељ клијената у БиХ

Према истраживању које је спровела швајцарска сертификациона кућа ИЦЕРТИАС, Сбербанк а. д. Бања Лука и ове године добила је вриједно признање “ЦУСТОМЕРС’ ФРИЕНД – СУПЕРИОР ЕXЦЕЛЛЕНЦЕ” и “ЦУСТОМЕРС’ ФРИЕНД – ДЕДИЦАТЕД ТО ЕXЦЕЛЛЕНЦЕ”.

Република Српска 12.02.2019 | 12:38
Сбербанк пријатељ клијената у БиХ
Цертификат Цустомерс’ Фриенд је престижно међународно признање које се додјељује правним лицима, која имају високо квалитетан однос према клијентима као и доказано врхунску услугу на тржишту. Освајањем овог признања Сбербанк а.д. Бања Лука потврдила је свој статус на тржишту и оснажила углед, јер кроз континуирано унапређење пословања гради дугорочне пословне односе са клијентима.  Током мјесеца новембра 2018.године, друштво ИЦЕРТИАС је спровело независно циљано секундарно истраживање тржишта на подручју Босне и Херцеговине у складу са методама које су прописали ИЦЦ ( Међународна трговачка комора / Интернатионал Цхамбер оф Цоммерце / ) И ЕСОМАР ( Свјетско удружење за истраживање тржишта и јавног мијења / Wорлд Ассоциатион оф Опинион анд Маркетинг Ресеарцх Профессионалс/).

Сбербанк а.д. Бања Лука се на основу овог истраживања показала као финансијска институција чије су пословне активности усмјерене на креирање и пружање производа и услуга, који ће на адекватан начин одговорити потребама и очекивањима клијената. Једна од корпоративних вриједности банке гласи управо „Све за клијента“, те се у свакодневном пословању граде трајни, хармонични односи са клијентима, а Сбербанк а.д Бања Лука настоји да буде банка која никада не престаје да развија себе и своје пословање за добробит клијената.

Иза Цустомерс’ Фриенд програма, стоји међународна организација ИЦЕРТИАС – Интернатионал Цертифицатион Ассоциатион са сједиштем у Цириху, Швајцарска, а више информација о програму доступно је на интернет страници: www.цустомерсфриенд.орг.


Све информације о услугама и производима Сбербанк а.д. Бања Лука можете пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, на бесплатан инфо телефон 0800 59 999, као и у било којој пословници Сбербанк а.д. Бања Лука, саопштено је из Сбербанк.

БН ТВ 

Коментари / 0

Оставите коментар