Деа засмејава све у околини

Водитељка Деа Ђурђевић одушевила је многе на ВМА јер опоравак тече боље од очекиваног, а иако је и даље у јединици интензивног лечења, Деа засмејава све у околини.

Забава 12.02.2019 | 07:58
 Деа засмејава све у околини
Водитељка “Пинка” Деа Ђурђевић, која се од четвртка налази у јединици интензивног лечења на ВМА, протеклих дана се трудила да бодри и орасположи како себе, тако и околину. Такво расположење наставило се и након критична 72 сата, када је чула добре вести.

- Доктори свакодневно по три пута обилазе Деу. Када јој је саопштено да су прошла критична 72 сата, те да опоравак добро тече, она је била одушевљена. Наравно да је ране боле, поготову што је имала неколико озбиљних повреда, али се труди да осмехом орасположи све. Не жели да се жали на болове, али када је питају како се осећа, каже да ће све издржати - каже за “Блиц” извор упућен у ситуацију.

Ове речи потврдио је и начелник ВМА проф. др Мирослав Вукосављевић, који је рекао:

- Уз велики широки осмех је рекла: “Ја сам одлично, ја сам мегацар”. Тај њен осмех, и сад сам се најежио и морао сам то да запишем - рекао је начелник ВМА гостујући у “Новом јутру” на ТВ “Пинку”.

Иначе, како сазнајемо, Деа се, осим здравственог стања, распитивала и о актуелностима у Србији, “Јутарњем програму”, “Пинку”, колегама, јавним личностима, стању у кући, али и томе шта јој раде мајка Нена и партнер Младен. У више наврата она је чак питала и шта раде у њеном омиљеном клубу Црвена звезда.

- Познато је колико Деа обожава Црвену звезду и да је пасионирани навијач. Све је насмејала када је докторе питала има ли неких новости у њеном омиљеном клубу, те шта раде играчи и какви су планови њеног омиљеног клуба. Још када су јој пренели да су се играчи, али и навијачи, распитивали за њено здравље и путем друштвених мрежа је поздрављали, Деа се одушевила. Иако их је све у болници та ситуација насмејала, са Деом нормално разговарају апсолутно о свему. Упућена је у дешавања изван болнице. Иако је доживела тешку саобраћајку, труди се да размишља о другим стварима и да скрене мисли - каже даље наш извор.

Опоравак добро тече, а будући да се Деа налази на интензивног нези, битан је и наредни период рехабилитације.

 - Не постоји период којим може да се спекулише, али је једно сигурно, Деа ће за повређену руку терапије примати наредне две године, док се потпуно не опорави. То је сасвим разумљиво будући да је имала тешку повреду леве руке. Ипак, она је спремна и веома послушна када је реч о свему што се тиче лечења. Слуша лекаре, упија њихове савете и ради све како би јој било боље. Њој је оперисана рука и даље фиксирана како је не би померала, али чули смо да је докторима рекла да има осећаје у њој.

Полако, време ће све показати да ли је реч о субјективном осећају или не. У сваком случају, најбитније је стрпљење и да се нигде не брза јер је повреда била веома озбиљна. Одлично је то што су 72 сата прошла без икаквих компликација и што опоравак тече боље од очекиваног. Битно је да се Деа добро осећа, да је веома позитивна и храбра - завршава за наш лист причу извор из болнице.

Подсетимо, Деа је у стравичном удесу три аутомобила и два аутобуса у Улици хероја Милана Тепића повређена у четвртак у раним јутарњим сатима. Деа је, након саобраћајке коју је имала са путничким аутом, изашла како би проверила штету и у том тренутку ју је ударио аутобус, у који се закуцало још возила.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

12.02.2019 21:16

Зива била Деа,и брз опоравак.

ОДГОВОРИТЕ