Кад скојевци запјевају ...

У старој школи у селу Коњско на Зупцима, на којој се још црвени петокрака, синоћ је група скојеваца и комесара Партије глумила патриоте пјевајући четничке пјесме, са циљем да обману лаковјерне и наивне.

Република Српска 11.02.2019 | 19:16
 Кад скојевци запјевају ...
У Лукином селу Загора основан је први Комитет Комунистичке партије Југославије за јужну Херцеговину, недавно је обновљена и табла, а у Миковом Коњском и данас се црвени петокрака на зиду, око које се окупљају партизани са Зубаца и Боке Которске.





Чудно је што четничке пјесме пјевају скојевци и потомци комунистичких комесара, и што нису овако србовали кад је требало и кад се бранила Херцеговина од 1991. до 1995. године. Шура и зет, Лука и Илија, до ’95 су били су Београду и Подгорици, а данас пјевају четничке пјесме са Божидаром Вучуревићем,  враћајући Требиње у 1991. годину.



Да ли је будућност Требиња у Божидару Вучуревићу и ретроградним снагама које спутавају сваки развој? Да ли ће оваква кампања и понашање челника града Требиња отворити врата града, привући госте и успоставити сарадњу са Дубровником? Да ли ће због оваквог понашања Луке и Мика проблеме имати око 1 300 Требињаца које су протјерани и раде у Дубровнику, а сада им Мико са Божидаром покушава и доле загорчати живот и оставити наше људе без посла?

Тзв. „предизборна кампања“ мр Мика др Ћурића претворила се у такмичење у гозби и крканлуку, а у погон су убачене све снаге и ресурси, од Додика, Жељке, Вишковића до Божидара Вучуревића, челника Лукиног Сената који је постао окосница кампање, и кога водају као стару мечку од Зубаца и Вишковића до Жељке и требињских ресторана.

Да ли је будућност Требиња у тзв. „коалиционим партнерима“, удбашу Славку Драшковићу, његовом побратиму Божидару Вучуревићу, Мијату Шаровићу,  Мири Делић, лажном пензионеру Ђоку Тарани, Микцу Вуковићу, Слобу Шараби, Пеку и Ћапи?Да ли су метузалеми, који већ 25 година разарају Требиње и протјерују Требињце мијењајући странке и функције, будућност Требиња који ће грађанима донијети нешто добро?

Отворите очи Требињци и погледајте неправду, јад, биједу, сиротињу и лешинаре које су око себе окупили Лука и Мико и све ће вам бити јасно. Управо су они избор зла и биједе, и наставак њихове политике је пут у изолацију и суноврат. Само слијепи не виде разлику између пристојне, искрене, скромне и витешке кампање др Саше Борјана, који са својим тимом обилази градска насеља и образлаже програм и циљеве, и крканлука, примитивизма, уцјена, мобинга, притиска и куповине тањиром пршута и лешо меса са друге стране. Ако слике са Коњског не отворе Требињцима очи, не знам шта треба више да се догоди да напокон устану и багри кажу ДОСТА ЈЕ!

небојсавукановиц.инфо

Коментари / 88

Оставите коментар
Name

Требињац

11.02.2019 18:19

Све је то Калабић до Калабића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

самy

11.02.2019 19:08

Код Срба иначе влада велика конфузија,сви су за Русе а дјецу саљу на запад,сви су за Русе а сви возе голфове и аудије,сви су за русе а нику рубљу никад видио није а камоли да цува пареу рубљама,сви су патриоте и подрзавају колаборанте Недица,Љотица итд, а станове у којима зиве и дан данас има дала Титова Југославија,принципијелност нула.

Name

Љубинац

11.02.2019 19:20

Нису ови ни чули за Калабића нитису му до глежања.

Name

Мокро Пале

11.02.2019 19:41

Ово је срамота заиста, ово нама србима у овако теској ситуацији не треба ни под разно. На Романији се цетницке пјесме не пјевају деценијама, само себи правимо проблеме и навлацимо гњев, а посебно Требиње ција омладина ради у Дубровнику. Има лијепих народни пјесама , ово це нас дотуци. Овакво јавно понасање иде на руку Бакиру Изетбеговицу. Дајте људи опаметите се вец једном. Срби су у другом.свј.рату били 95% партизани, највисе срба је страдало од цетника , ово није добро. Срамота

Name

!!!

11.02.2019 19:44

Требињац! Ови на овом снимку нису ни К од Калабица. По овом како си написао цијеним да си искрен патриота и да у овом друству видис опсност и зло за Херцеговину. Никола Калабиц, син старојугословенског мајора није издао Драгољуба Михајловица. Урадио је то под притиском зандармеријски мајор Дангиц Јездимир. Поријекло команданта краљеве гарде Николе Калабица је из Подновља, а поријкло устаског сатника Пеје Марица је из Зеравца код Дервенте сто је једно другоме по прилицно близу. Е сад постовани Требињце, видис ли фарисејстину у овом хорском наступу са веома лосом изведбом и по нас Србе нецим сто нам у овом моменту није толико потребно, Фарисејстина је у томе сто сви ликови са тог снимка издадосе Вукоту 7. октобра, а подрзасе потомка горе поменутог устаског сатника Пеје Марица. Надам се да це у свету Недјељу Хецеговци се сјетити познатих и јос неоткривених устаских јама и овај пут гласати срцем или цу ја поново остати у заблуди?

Name

Цицево

11.02.2019 19:52

Ово је доказ ста је СНСД, а волови који здеру и опијају се никад пуске не видјесе, Вуцуревиц је пљацкао по Требињу док је српска младост гинула, данас ти исти медједи имају милионе у дјеповима а постен српски народ по херцеговини гладује. Питамо се засто неце нико да инвестира у херцеговину, ето сто, с таквим пјесмама нама се не писе добро. Само оргијајте дезертери тако цете убрзати нестанак РС.

Name

пролетери

11.02.2019 19:56

Хахаха како млате са овим народом, од њих раде шта хоће,мало ракије и оде памет...хахаа

Name

Ре

11.02.2019 20:15

Па Вукан је тешки критичар НОБа. Не би ме чудило када би промјенио плочу, као и сада што подржава сараднике Славка Вучуревића којег је са правом исмијавао. Иначе, ово је за плач и слути на велики егзодус Српског народа.

Name

Занимљиво

11.02.2019 20:52

Вазно је опљацкати ресурсе Херцеховине, а на репортуару це се налазити све сто буде потребно,изводјаци су познати.

Name

Ранко Истоцно Сарајево

11.02.2019 20:52

Данас су највеци срби они који су се петокраком клели и попове сутали ногама на сахранама, псовали цркву, бога, пљували крст..... Из крајности у крајност се иде, а оно сто је најгоре овакве ствари иду само нама на стету , у оцима других смо примитивци, ствара се лоса и погресна слика о цијелом српском народу. Цетниство је смрт за српски народ било у другом свјетском рату , па и у овом сто нас скупо коста а костат це нас на крају катастрофално од ови лудака из СНСД -а. Ово је пљување српског народа који се увијек борио против фасизма и за правду, цетници су убијали србе у оном рату , српство се огледало у партизанима гдје нас је свијет постовао , а данас ови кркани пљују по костима срба који су полозили зивоте у НОР-у бореци се против фасизма за народ и достојанство. Симболи цетниства су црна застава с мртвацком главом као у гусара. То све о њима говори. Гдје сте ви стоко били за вр.рата да пуску узмете осим сто сте пљацкали с кокардама на главама и брадама док су момци од 18 година зивоте своје давали за народ и ово сто имамо?! Примитивизам је досегао врхунац. Ста ми онда да оцекујемо да нам неко долази и инвестира кад види овакве снимке? Засто поједине групе назови велики срба покусавају да попљују цитав српски народ и све насе цасне борбе , силне гробове..... Као цовјек се стидим овакви срба

Name

Ре

11.02.2019 21:17

Еееее Херцеговино, ееее Херцеговци (користим велико Х, јер је то посебан, цестит, уман и достојанствен народ) ма гдје били ста сте себи дозволили и на ста сте спали?!?!? Немам Вам ниста висе реци, овај снимак са овим "глумцима" све казе....Јадно, да јадније не мозе бити Истоцна Херцеговино! Кад нисте за онаквог Вукоту, људину, правог цовјека гласали, цему ли се надате?

Name

ЗДРАВ РАЗУМ

11.02.2019 21:30

За Ранка. Сваком нормалном човјеку је јасно да су Тито и комунисти нанијели немерљиво зло српском народу . Зашто Тито није дизао устанике у хрватским и муслиманским селима? Које су то јединице гуране у најтеже битке? Српске наравно. А када је стварана Југославија Србе су подијелили у 5 република. Када се погледа карта Југе, па границе Хрватске, сваком нормалном је јасно да је 70 % приморја дато Хрватима. Не оправдавам злочине четника, али ово су чињенице. Тито је највећи џелат српског народа.

Name

РЕ

11.02.2019 21:32

ГОСПОД БОГ КАЗЕ ,,БЛАГО ЦОВЕКУ КОЈИ НЕ ИДЕ НА ВЕЦЕ ЗЛИКОВАЦА И НА ПУТУ ГРЕСНИЦКОМ НЕ СТОЈИ И У ДРУСТВУ НЕВАЉАЛИХ ЉУДИ НЕ СЕДИ,,. ЗНАЦИ БЛАГО ОНОМ КО НИЈЕ У ОВОЈ ДРУЗИНИ ЗЛИХ ЉУДИ.

Name

ре ЗДРАВ РАЗУМ

11.02.2019 22:01

Срби су сами себи највеци дзелати,никад нисмо исправне одлуке доносили,нама су осјецања вазнија од разума,зато с правом патимо и испастамо.

Name

дамир

11.02.2019 23:56

тито је светац И пегамбер

Name

Метузалем

12.02.2019 06:38

Види метузалема Вучуревића што је ушишио . Завили га у пелене и поставили ко мумију ко фикуса и саксију.

Name

Ранко ре здрав разум

12.02.2019 09:26

Бозе сацувај ста наваља сваста. Појма ти немас ни о цему. По цему је нама лосе било у вријеме Тита и по цему је зло нанесено? Имали смо све, радна мјеста, бесплатно образовање, фабрике, здравство, дијелили се станови радницкој класи, свима било фино, исао је у цркву ко је хтио без проблема, партизани су били и срби и босњаци и хрвати, Југа се с пјесмом градила и развијала, данас смо набијени у торове захваљујуци национализму , изгубили огромну територију , народ страдао, а срби су вецина били у бивсој Југи и као такви вецина у партизанима с цијом борбом моземо да се поносимо. Да је УДБА побила и повјесала зликовце и да их није рехабилитовала, не би рата ни било. Цетници су били савезници фасиста и безброј срба су не само побили него поклали а таква им је памет и данас сто се види по разним оргијањима. Данас смо биједа , а ти да имас образ стидио би се. Српски народ има циме да се похвали и нико нас образ неце укаљати па ни твоје брадоње с камама .

Name

075

12.02.2019 10:38

@ЗДРАВ РАЗУМ Одете у Црну Гору и не можете се чудом начудити колико је све прљаво и пуно смећа, одете у Хрватску све је чисто и уређено! Тако би било и да је Србија добила излаз на море, било би исто као шабачки вашар у Сутомору и зато боље је што Србија нема излаз на море!

Name

ХАХАХХАХАХХАХАХАА

12.02.2019 15:10

КАКВА ЈЕ ОВО ЖУРКА

Name

Славко

12.02.2019 15:54

Мозда си управу дас вас је било 95%,а нас остали 5% треба нас иселити,али ми није јасно откуд потомци тих 95 % труде се да буду сто им очеви нису били,него сУ ткуцавали људе,потказивали.донесики уредби после рата толико толико да меса, доставе да би супци из рата имали ста да једу и извозе .одмах подле 45год

Name

РОМАНИЈА ре Славко

12.02.2019 17:46

Кад се отријезнис онда написи ста зелис да сви моземо процитати , ајд сто си пијан него и неписмен. То сто ти писес нема везе са зивотом , ми срби смо народ који има образ, а на мојој Романији ниједан босњак није ни цвоку добио 92-е, ми смо спасили комсије, цистог образа из рата изасли. Партизани јесу наси, Романија је многе хероје дала у НОБ-у. Води цетнике куци својој

Name

ре ре Романија Славко

13.02.2019 16:08

Како сте били фини на Романији, па ста сте урадили са муским покољењем Новоселаца?

Name

РЕ РАНКО ИСТОЧНО

14.02.2019 11:24

МОЈ РАНКО, ОНО НИСУ БИЛИ СРБИ, А ОВИ САД ЈОШ СУ МАЊЕ СРБИ. НИТ СУ ОНИ ПОШТОВАЛИ ЦРКВУ, А НИТ ЈЕ ПОШТУЈУ ОВИ ДАНАС. САМО ГЛУМЕ. НЕ ВЈЕРУЈУ ОНИ НИ У ШТА. А ШТО СЕ ТИЧЕ ПЕТОКРАКЕ ПОП ВЛАДО ЗЕЧЕВИЋ ЈЕ БИО ПОТПРЕДСЈЕДНИК АВНОЈ-А, ТРЕБА ДЈЕЦУ УЧИТИ, А НЕ ЛАГАТИ. НИЈЕ СВЕ БИЛО ЦРНО. КАО ДАНАС.

Name

БЛ комуниста

11.02.2019 18:27

Е ови ,,мангупи" ће доћи главе СНСД-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

11.02.2019 19:35

Школа савеза комуниста још увек у функцији.За време лл.светског рата,у борби за отимање власти,облачили су четничке униформе чинили злочине над својим народом,често и над члановима уже родбине,а онда то пребацивали на четнике.Данас су солидарнији( само је питање за како дуго), данас нам чак и четничке песме певају.Ништа неверујмо следбеницима црвеног шљама.

Name

Радован ИИИ

12.02.2019 07:56

У праву си Лука Петровић ће срушити Додика и постати предсједник СНСД. само још мало док му се приближи и добије још присталица, а на добром је путу.

Name

Занимљиво

12.02.2019 08:40

Репертоар социјал демократа, па зар ниста паметно не могу понудити Херцеговини, да спасе тај народ од нестајања.!?

Name

Фекир

11.02.2019 18:32

То вукане брате зив био 100 година само напред сви смо уз тебе сви за насег ДОКТОРА САСУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микиц

11.02.2019 18:57

Било би лијепо да и Вукановиц додје кад се веселите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Микиц

11.02.2019 20:14

А цему се веселе? Новој пљацки народа?

Name

Требињка

11.02.2019 18:57

Ово на снимку је багра за 100лира у 100 вира само нек је њиховој г****и добро брига их за народ. Како су од 1991-1995. оставили свој народ на цједилу зет и шура и сад да загусти исто би урадили. Ово је само исмијавање сооственог народа. НАРОДЕ УПАМЕТ СЕ МОЛИМ ВАС ИЗАЂИТЕ ДА 17.02. СКИНЕМО ОВАЈ ОЛОШ И ИЗАБЕРЕМО ПРИСТОЈНОГ ПАМЕТНОГ ПОШТЕНОГ МЛАДОГ ИНТЕЛЕКТУАЛЦА ДОКТОРА САШУ БОРЈАНА!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

још

11.02.2019 19:25

Божидар Вучуревић (Орашје Зубци, 14. листопада 1936.), босанскохерцеговачки политичар српске националности. Прије првих вишестраначких избора у БиХ био је професионални возач камиона. Године 1990. суосновао је Српску демократску странку и био изабран за градоначелника Требиња. На тој је дужности имао важну улогу . Касније је био један од оснивача САО Херцеговине, која је касније постала дио Републике Српске. За вријеме бошњачко-хрватског сукоба у Коњицу осигурао је несметан пролазак Хрватима кроз источну Херцеговину у замјену за цистерне нафте. Познат је и по изјави: "Ако буде требало, направит ћемо још љепши и старији Дубровник." Године 2011. ухићен је након пријелаза србијанске границе с БиХ темељем међународне потјернице коју је издала Хрватска под сумњом за ратне злочине [1] . 2013. био је свједок на суђењу Радовану Караџићу пред Хашким судом. Том приликом изјавио је да су муслимани добровољно напустили Требиње и да рушење џамија у том граду није било подупирано од стране власти. Казао је и да је катедрала у средишту Требиња остала нетакнута зато што није срушена ни српска православна црква у Дубровнику. Изнио је своје мишљење како су у БиХ ратовали Срби: "поисламљени Срби, покатоличени Срби и Срби који су остали Срби,......

Name

Ре Јос

11.02.2019 19:58

Све си рекао тацно, а заборавио да написес да је Вуцуревиц у свом камиону имао постер Лепе Брене и брдо наљепница голи зена, то цијело Требиње зна. Обицни примитивац и варвар , лазни србин и ратни профитер цији је домет фласа лозе и гусле. Таман кад се ситуација побољсала на релацији Требиње Дубровник васкрсну Вуцуревиц с подмладком да усере све. Алал вјера , ајте сад у Дубровник. Одавде треба заувијек побјеци

Name

синип

11.02.2019 18:58

Правда за Давора, у Аустрији!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.02.2019 21:26

Залутао си Лауда. Ово је овде о четницима и партизанима. Потражи вијест под другим насловом

Name

Хе Хе

11.02.2019 19:02

Па и рокери некада запјевају народњаке, у цему је проблем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дује

12.02.2019 07:29

Од Бога им здравље

Name

Робин Худ

11.02.2019 19:15

Потпуности подржавам овог човјека,човјека који има храброст да ово јавно покаже и да ове ликове попут Вучуревића,Петровића именује и јавно укаже на сву њихову Демагошку, полтронску, снисходљиву и љигавац природу и карактер.....људи који својом појавом иритирају,одбијају,а да не говоримо да је њихова српска,људска и морална нарав никаква....да су зарад личних интереса и увлакачке нарави спремни на све да буду уз криминалце и лопове који овај народ огулише..... Колико год те оспоравали Вукане, на правом си путу ...овај шљам од људи у лику Рудоње,Петровића,Вучуревића,Вишковића,Бисерке,Шпирића,Лукача....и братије им лоповске овај народ воде у пропаст.....само чињеницама и доказима их можемо склонити....уз тебе сам!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

још

12.02.2019 09:50

Твртка Сцоут...производњу и ремонт оружја те би се ширење тог погона, додају, убрзало кад би напокон успјели од босанскохерцеговачког министарства обране добити робу коју су купили још почетком двијетисућитих година. Ријеч је о судском спору, вриједном 20,000.000 КМ (око девет милијуна еура), а који су покренули против Министарства обране БиХ и добили га у просинцу 2017. године, али БиХ им ни након пресуде још није испоручила, кажу, ниједан комад оружја. Твртка Сцоут поднијела је, наиме, тужбу јер им споменуту робу није испоручило босанскохерцеговачко министарство, а на темељу уговора које су склопили још 2003. и 2004. године. Такођер су ових дана против босанскохерцеговачке министрице обране Марине Пендеш поднијели казнену пријаву. - Поднијели смо пријаву због неизвршења пресуде и сталних опструкција које нам се већ годинама догађају у Босни и Херцеговини - каже Перанец. Покушали смо ових дана доћи до босанскохерцеговачке министрице обране Марине Пендеш како бисмо чули њезину страну приче, али до закључења овог броја нисмо успјели добити одговор. У СМС преписци рекла нам је да је то “озбиљно питање да би се на њега начелно одговорило” те нас упутила да пошаљемо упит на Министарство обране, пославши нам број телефакс уређаја....јесу ли Радмановић,Шпирић, Мајкићка и друштво упетљани и у ову причу?????

Name

Од срца

11.02.2019 19:16

... луд збуњеног! Знам и ја једног сто је "за краља и СССР". Казем му не иде социјализам са ројализмом, ал' не пије воде. То је као да Хитлерови нацисти направе прославу изградње Аусвица и запјевају јеврејске националистицке пјесме, нигдје везе. Него ко плаца овај "партy"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

11.02.2019 22:53

Па народ као и обицно. Неце ваљда Лука потегнути новцаник

Name

Од срца

12.02.2019 04:38

Лако је њима кад имају фин и богат народ иза себе.

Name

Љубињац

11.02.2019 19:21

Нису ови ни чули за Калабића,нити су му до глежања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди бре..

12.02.2019 07:30

Јел' то онај што Дражу издате..?? И нека је.

Name

Бањалуцанин СДС

11.02.2019 19:28

Знате како исти су људи власт од 45.на овамо , кумови, дјеца, фамилија и сад ми обицни смртници моземо звати систем комунизам, социјализам,демократија или капитализам како год хоцемо, али како год да се зове они су власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостар

11.02.2019 19:43

Смрт Фасизму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вихор

11.02.2019 19:44

Само црвене комуњаре овако знају да се претварају .... овај Лука Петровић ћосави , брука и срамота за Херцеговину.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

11.02.2019 19:47

Каква екипа,овдје да петарда пукне сви би се разбјежали! Неби их стигли ни до Београда!!! Црвена секта у свим градовима има лошу структуру(прелетачи,лопови,издајници,кукавице) али ови у Требињу су дно дна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивер

11.02.2019 20:08

Херцеговци кад нису подржали Вукоту, Борјан момак не може даље...видите сто је било прави Херцеговаци са образом и карактером они су умањили тако је било и у рати Требињци уопште нису ишли у рат цаст једној малој мањини који су били добри борци сад ове комуњре сто су СНСД они ће гласат за Хрвате ако треба то је истина Херцеговци кад су спали на Додика то је крај!!!

Name

Серб

11.02.2019 20:16

штете што ћуре оде високо,продаво крадену робу била ,повољно у кући отварано по позиву .прави бољшевик.

Name

Ре

11.02.2019 20:18

Добар коментар!Нека нам зив и здрав буде,нас Вукан!Свака му цаст.Нека становници Требиња буду као они у Рудом.Поцело је са југа,нека додје до Новог.Слава Богу,на висини!Амин!

Name

Требиње

11.02.2019 20:35

Зар Гвидо може запамтити неку пјесму!

Name

Попадија

12.02.2019 10:02

Није важно шта је написано, већ ко је написао.

Name

ре !!!

11.02.2019 20:01

Има ту слицности.Подновље је тада припадало Дервентском срезу а не Добоју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То су прави Срби

11.02.2019 20:24

Прави Србин је и Четник и Партизан, права Српска партија је и Четничка и Партизанска ... Срби су увјек водили дволичне политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

11.02.2019 20:39

У праву си.. Ја сам козарацко дијете и сам са 92 год.видио како се стари партизани и њихова дјеца и унуци полако ал сигурно претварају у окореле четнике и нацииналисте. Све Србе који нису били за то су аутоматски обиљезили као изроде,све оне који су остали вјерни путевима антифашизма... Поздрав са Козаре!

Name

Марко

11.02.2019 21:02

Прави срби су били партизани цији сам потомак, а велики број моји родјака су цетници брутално поклали , куце спали и све попљацкали у 2 -ом свј.рату. Цетници нису срби и никад их нецу прихватити, то су били сарадници окупатора који су нам велико зло нањели. На залост и у овом рату их је било и због тих дивљака цијели цасни српски народ испаста. Зар мозе бити српски понос цетник с брадом у униформи који дрзи велики ноз у устима на Гуци , имају снимци. Брацо срби немојмо дозволити да појединци каљају цасни српски образ. Ови сто пијанце су обицне кукавице и глумци који су далеко од рата били а данас глуме србофиле који немају везе с вјером и народом осим с кримосима који пљацкају овај напацени народ.

Name

РЕ ПОСМАТРАЦ

11.02.2019 21:13

НЕ ХВАЛИТЕ СЕ ВИ СА КОЗАРЕ, СРАМ ВАС БИЛО, ГЊИДЕ КОМУНИСТИЦКЕ, КОЛИКО СТЕ СРПСКЕ КРВИ ПРОЛИЛИ. ПРАВИ СРБИН ЈЕ ДОБАР И ПОСТЕН ЦОВЈЕК А НЕ ОВИ ЛОПОВИ И УХЉЕБИ. ОВДЈЕ НЕМА ЦОВЈЕКА КОЈИ РАДИ У ПРИВАТНОЈ ФИРМИ, СВЕ ИХ ДОБРО ЗНАМ. БОЗИДАР ЈЕ УЗ СНСД А ЊЕГОВ СИН УЗ СДС ТАКО ДА НЕМОГУ НИКАКО ПРОПАСТИ, ТАКО СЕ ТО РАДИ У ТРЕБИЊУ.

Name

ре Посматрац

12.02.2019 05:59

Такви Срби као Ти су нас и унистили.И они сто протестују по Београду и србијанским градовима су иста сорта као Ти.Такви су када је било најтезе поцели са комунистицком револуцијом 1941.Израз за такве као Ти су смислили НОБ.Не знају ста хоце,једино хоце да оде власт.Ни једне цисте они немају,а три цисте је за њих далеко свјетлосне године.Несреца нас.

Name

Пустите Народ,

12.02.2019 11:47

нека певају, ко прва зло не мисли ,,! како сте чудни.

Name

Марија

11.02.2019 20:50

Нису то четничка него педерска посла...нигдје женска ни за лијека...само часе моји Херцеговци...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

12.02.2019 08:44

Браво марија !!!!!!!!!!!!!!!

Name

Освит

11.02.2019 21:03

Вукановицу доста је твога велицања цетниства и фасизма .Не узимај партизане у уста ниси вриједан ни да их спомињес.Све сто вриједи и од материјалних и духовних добара у овој земљи они су створили.И немој мјесати ове данасње националисте од Мома и Радована до Додика нити са партизанима нити са комунистима они ниста заједницко нити су имали нити це имати.Они су стварали, људи твојих и њихових схватања само униставају и русе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Никцевиц

11.02.2019 22:53

Ти нијеси освит него мрак!!!! Управо је обрнуто! Све сто спомињес унистиле су те твоје комуњаре!!!!!

Name

Блиц

12.02.2019 21:16

Милане часно име носиш али ниси у праву! Живјели смо пуно боље за вријеме бивше државе него сада бар 10 пута. Прође нам живот у ишчекивању да ћемо постати независни али и мало дијете зна да од тога нема ништа! Никада се држава није створила без рата. Ми немамо људских капацитета да идемо поново у рат.

Name

игор

11.02.2019 21:19

Дезертер ЛУКА..СРБУЈЕ а јунаци под земљом,фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУДИ ИЛИ НЕЉУДИ

11.02.2019 21:32

Питање за милион. Хоће ли остати иједан ратни птофитер, дезертер и кретен а да није пресао у СНСД? ПРАВО ЈЕДИНСТВО. Све честитке

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗМиљенкоЕ

11.02.2019 21:36

Изненађујемо се са "За дом - спремни", са анти српским натписима по школама, рехабилитацијом НДХ и на сва уста се противимо томе и кукамо. Огледало брачо, огледало пред себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

11.02.2019 22:02

Небојша не сери мајке ти,и ја сам србин ал ти немаш границе,држ се своје плате и покриј се ушима свима ће бити боље,јам много боље знам гдје је Коњсксо него ти ј срамота ме читати твоје коментаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.02.2019 22:45

Нема нас гори на кугли земаљској,продали би мајку родјену за саку власти и зато нас нико неволи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опћи анонимус

11.02.2019 23:02

Ви срби ,сте због оваквих људи, и даље за мене србо- цетници. Уместо да гласата за људе попут Вукоте, који це радити за народ, ви гласате за додика који је један од петорице најмоцнијих мафијаша на балкану..... И знамо да је најмоцнији зато сто је крао од народа..... Болно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

12.02.2019 02:45

сам одгојена и васпитана у антифашистичком духу ,али сам увијек знала да сам Српкиња славили смо у кући Божић и Васкрс. Стриц и ујак су славили крсну славу (покојни) мјка покојна увијек је скренула пажњу да се одређени свеци строго поштују што и до дана данашњег поштујем. Ујаци су ми били у партизанима ,стриц погинуо у Невесињу па се питам откуд сад толики четници ? како је Србин уопште могао гласати за Цвијановић ? Срби ,нека вас је срам гробова ,јама ,700 000 ако не и више жртава у Јасеновцу што дадосте глас усташкој унуки.. Овај крканлук и преждеравање на челу са Петровићем и шофером је за сваку осуду а пто се тиче ојевања и ракијештине народ је требао узети мотку па их натјерати да ноге поломе бјежећи по кршу...

Name

Оракле

12.02.2019 06:45

Избори су покрадени, Додига дрзе странци на моци да нас унисти сто висе.

Name

Александар

12.02.2019 06:45

Смрт комунизму - с вјером у четништво

Name

Рyф

12.02.2019 00:35

ПОДРСКА.БОРЈЕНОВИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цг

12.02.2019 05:02

Бице свега само једног дана нас неце Неце бити ни луке ни цурета ни осталих метузалема Доце неки нови клинци који це надам се бити бољи бар људи од ових сотона Спустена је завјеса угасено свјетло Представа је заврсена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица

12.02.2019 05:34

Бозо је свугдје гдје је дзабалуцина а развали војску Републике Србске команди Херцеговацког корпуса искљуци струју систем везе забрани доставу хране у Ластву бас је патриота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

12.02.2019 06:41

РУЖНО И ТУЖНО ! БАШ МЕ ЗАНИМА ШТА ЋЕ ГРАЂАНИ ТРЕБИЊА РЕЋИ НА ИЗБОРИМА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

12.02.2019 06:47

Који су ово разбојници и гелиптери

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниђе

12.02.2019 08:20

више олоши на једном мјесту... види само овог зализаног шофера и ћелавог луке ,коло воде мрцине ... шоферчина примитивц а овај ћелави лопов га надопуњава..

Name

хаос

12.02.2019 06:50

А да ли је овај Ћурић ишао у редовну школу са осталом дјецом.Миш мекињаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сто тријезан мисли пијан говори

12.02.2019 06:55

Бозе сацувај ме ових умноболесних и мене и овај свијет јер да знају ста пјевају и ста славе радје би изврсили самоубиство...за вас је један голи оток предобар вас треба негдје у сахару у пијесак па се тамо медјусобно побијте јер нема те никог другог...када паметни засуте лудјаци поцну коло да воде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

12.02.2019 10:10

Мислим да не треба мијесати бабе и забе. Цетници су били једина легална војска тадасње Краљевине. Нас на Мањаци су цетници сацували у другом свјетском рату, а Титови комунисти су након рата ту исту Мањацу раселили по Војводини и по бијелом свијету. Данас је Мањаца готово празна. То сто се данасњи естрадни цетници сликају са нозем у зубима надојени ракијом и пивом по којекаквим зборовима без икаквог културног садрзаја је само одраз њиховог лицног примитивизма и са правим цетницима они немају никакве везе. У вријеме другог свјетског рата а уосталом и данас ноз је дио стандардне војницке опреме и убити нозем у војној акцији је потпуно легитимно као и метком. Проблем настаје када се нозем изивљава на зртвама онако како су то устасе радиле масовно и готово без изузетка. Цетници нити су имали логоре нити су се над својим зртвама изивљавали. У памет се брацо Срби. Лицно сам против владавине СНСД-а на овакав нацин, ми сви заједно треба да се изборимо да са власти скинемо ПОХЛЕПНЕ НЕМОРАЛНЕ ПОЛИТИЦАРЕ повезане са похлепним бизнисменима, а подјела на цетнике и партизане нам никада није ни требала а најмање сада. Камо пусте среце да смо се и тада сви Срби сврстали на страну Краљевине са кнезом Павлом, мозда би Хитлер испостовао потписани споразум, а овако су нас тукли и они и наводни савезници и као резултат тога су Срба побили милион и по а о комунизму и одрицању од Славе прадједовске у комунизму и расколима до данасњих дана да и не говоримо. Истина долази. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

12.02.2019 19:28

Четници су били злотвори као и други издајници свог народа.Клали су своје Србе комшије,браћу,дјецу и немој да изврћеш чињенице јер превише је доказа.Партизани су ослободили земљу од Немаца и очистили је од олоша након рата,створили државу и кренули у изградњу и обнову.Одржали су је скоро 50 година а ови сад као пјевају четничке пјесме па ни то не знају. Покријте се вјечити лажови и губитници.

Name

Нермин

12.02.2019 12:28

Ста је то цудо па то су домаци издајници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ЧЕЛИНАЦ

12.02.2019 13:22

Комунисти ..највеће зло Србског народа ..стотину година су Срби потрошили на југословенство и комунизам-узалуд потрошено вријеме...Опет се вукови преоблаче у јагњеће коже... лажу и претварају се да су патриоте..Требали су црвеног војводу Шешеља позвати да сњима пјева ..и његове "црвене четнике"..

ОДГОВОРИТЕ
Name

кенгур

12.02.2019 13:57

све праве комуњаре тако раде окрецу цурак како ветар дува исто раде као и потурице да поново дојду комунисти на власт свиби они имали црвене књизице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

14.02.2019 12:44

Зивио ти мени брате Вукане! Херцеговацка људино! Некада је и Крајина била олицење постења, али данас је вецина у Милином дупету!

ОДГОВОРИТЕ