Шапић: Што шмекери не скочише и у море?!

Ту штангла не помаже! Некадашњи српски ватерполиста, Александар Шапић, огласио се поводом напада на играче Црвене звезде у Сплиту, уочи меча регионалне лиге против Морнара.

Остали спортови 11.02.2019 | 17:30
Шапић: Што шмекери не скочише и у море?!
Некадашњи ас репрезентације Србије на Твитеру је осудио недопустиво насиље над играчима ВК Црвена звезда, које се догодило у суботу када су играчи црвено-белих нападнути штанглама и ножевима на сплитској Риви пред великим бројем посматрача.

Тројица ватерполиста су потрчала низ Риву, док је четврти Александро Краљ, скочио у море, услед претњи ножем. Краљ је задобио фрактуру носа, док његови саиграчи нису задобили теже повреде.

Снимци и фотографије срамног напада, брзо су се проширили путем друштвених мрежа, што је убрзало утврђивање чињеница безумља у Сплиту.

Шапић је позвао на смањивање тензија, али напоменуо да починиоцима који: "Палицама иду на голоруке, штангла у мору не помаже".

У међувремену су нападачи, за које је утврђено да имају криминални досије, приведени, утакмица отказана, а највећи део региона не подржава безумни чин напада на српске спортисте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар