Фирма РОX није утајила порез

Фирма РОX д. о. о. успјешно послује у цијелој регији са приближно 200 радника. Ми смо фирма која се успјешно бави велепродајом робе широке потрошње. На тржишту смо присутни преко 25 година, уз бројна признања струке. Велике мултинационалне компаније су нас препознале као поузданог партнера, те смо на тржиште БиХ донијели свјетске брендове, лидере у својим сегментима. У БиХ упошљавамо 70 радника те остварујемо промет од цца 17. 000. 000 КМ, каже се у саопштењу поменуте фирме.

Република Српска 11.02.2019 | 14:17
Фирма РОX није утајила порез
Ово је њихова реакција на медијске натписе да су оштетили буџет РС за 3,2 милиона КМ".

Фирма РОX д.о.о. се налазиа на списку фирми за које се сумња да су оштетиле буџет РС.

Фирма РОX д.о.о, са пословном јединицом бензинска пумпа Модрича, није нити у једном тренутку оштетила буџет РС, утајила порезе, нити је утајила доприносе.

Штавише, фирма РОX д.о.о. има претплату у РС на доприносима од цца 60.000 КМ, што можемо доказати ваљаном документацијом.

"Посједујемо и потврде ПУ Бањалука и ПУ Добој о измиреним порезним обавезама и доприносима, као и свим споредним порезним давањима којима фирма РОX д.о.о. подлијеже према порезним законима Републике Српске, саопштено је из фирме РОX д.о.о.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Требава

11.02.2019 15:56

Фирма роx има најквалитетније гориво ја вам то гарантујем знам слуцај гдје једна фирма купује гориво у рафинерији Брод танкају у своју цистерну и онда сипају у камионе и на два нова камиона је досло до квара због воде у гориву

ОДГОВОРИТЕ