Злоупотријебљен случај Давид?

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач поручио је да је случај "Драгичевић" доживио политизацију коју ни породица, ни група "Правда за Давида", није смјела да дозволи, те да су класични политички лешинари тај случај одвели у сасвим другом правцу.

Република Српска 11.02.2019 | 09:47
Злоупотријебљен случај Давид?
Он је навео да је на том случају изгубљено 10 мјесеци, као и да се много више могло урадити да је истрага вођена без притисака и без морбидних дешавања, што на крају није довело до утврђивања истине.

Лукач наглашава да је то да ли ће случај "Драгичевић" бити расвијетљен питање за Тужилаштво, коме МУП Републике Српске стоји на располагању.

"До сада смо урадили све што је тражено и предузећемо све мјере да то буде расвијетљено, чак и ако буде промијењена надлежност и неко други преузме случај", рекао је Лукач за "Вечерње новости".

Он је додао да је ствар тужилаштава и њихових надлежности да ли ће случај преузети Тужилаштво БиХ. "Поздрављам свако рјешење с циљем проналажења правог и адекватног начина да се тај случај у потпуности ријеши", рекао је Лукач.

На питање зашто су грађани који траже правду растјеривани из црквене порте или са трга и да ли се тиме крши право на протест гарантовано Уставом Републике Српске, Лукач је одговорио да полиција своја овлаштења користи у складу са законом и Уставом и мора да реагује ако се угрожавају други грађани, блокира саобраћај, спречава одржавање концерата и томе слично.

"Нико није забранио окупљање у црквеној порти, а реаговало се када су ту узвикиване одређене пријетње и пароле", објаснио је Лукач.

Када је ријеч о сарадњи са Обавјештајно-безбједносном агенцијом /ОБА/ БиХ, Лукач каже да она постоји, али да није присна, те да самим тим није превише задовољан њом.

"Сарадња је на коректном нивоу, али они могу више и имају много више, али не знам из којих разлога не дијеле податке о повратницима са страних ратишта из Сирије и Ирака", рекао је Лукач.

Одговарајући на питање да ли ОБА заиста прислушкује званичнике Републике Српске и Србије, Лукач је рекао да се МУП Српске не бави праћењем и прислушкивањем других агенција.

"То није наш посао, па не можемо ни знати да ли то раде. Свима је позната афера `Ушће` гдје је ОБА направила обавјештајни продор према Србији, што није за похвалу. БИА је много боље организована од ОБА и ако са њима уђете у обавјештајни рат, сигурно ћете добити одговор", сматра Лукач.

Упитан да ли још постоји проблем у вези са обезбјеђењем предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика у Сарајеву, Лукач је навео да Додик не жели да га обезбјеђују људи које не познаје и које у животу није видио, те да је тражио да га обезбјеђују припаднници МУП-а Републике Српске.

"Са Дирекцијом за координацију полицијских тијела БиХ дошли смо до рјешења које тренутно функционише на задовољавајући начин. Као лично обезбјеђење са Додиком су остали људи из МУП-а Републике Српске, а и Дирекција се укључује у обезбјеђење са осталим бројем људи", појаснио је Лукач.

Он је потврдио да припадници МУП-а Српске носе оружје у згради Предсједништва БиХ. "Да, припадници МУП-а Републике Српске заједно са Додиком улазе у зграду. Имају право да носе оружје, имају службене легитимације и овлашћења", рекао је Лукач.

Говорећи о сарадњи са Србијом и Црном Гором у расвјетљавању мафијашких убистава која потресају регион, Лукач је нагласио да је сарадња добра и свакодневна.

"У Српској нема регистрованих кланова који се тиме баве. Познати су кланови из региона који воде своје обрачуне у којима је извршено више од 30 убистава. И ми смо имали убиства неколико људи за које се знало да су имали везе са тим клановима. Једино добро у свему томе је што та убиства немају везе са политиком", рекао је Лукач. 

(Срна)

Коментари / 144

Оставите коментар
Name

ПРИЈЕДОР

11.02.2019 08:50

Министре, ко је убио ДАВИДА???????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОЛИДУК

11.02.2019 09:09

Лукацу убицо идемо до краја!✊✊✊

Name

Ре

11.02.2019 09:18

СВЕ СТО ЈЕ РЕКАО ЈЕ У ПРАВУ.

Name

титов инспектор

11.02.2019 09:27

Титови инспектори би све открили за дан, са толико доказа, а ти Прљави Хари заташкаваш и то ће ти бити терет до краја.

Name

Ре

11.02.2019 09:52

Ти који си се постено борио у рату , у миру си изгубио свако постовање. Ставо си се у слузбу оних који краду РС , а не цинис ниста да то зауставис, а полуге власти су у твојим рукма. Да ли си истразио иједну радњу која унистава РС, а то је системска корупција....не, ти гледас да мазнес дио колаца....јер се свакао све расапада, па дај да и ја несто мазнем за себе. јер све иде у пропсат....мој министре...срами се ...за твог мандата су ссе десиле најгоре ствари за РС....твој дјеца це се стидјети због тога ...

Name

МИЛАН

11.02.2019 09:52

Лукачу зашто сте подметнули да су она двојица што сједе у сачекуши испред Ситија на снимку са трга малољетници??? Један од њих је син једног уредника са радија са РТРС,а други је син једног полицајца из Бања Луке који је родом из Зенице,а који ради у Дирекцији за координацију полиције БиХ! Зашто су та двојица дали лажне изјаве да њихови малољетни синови сједе испред Ситија и да су се поздравили са Давидом??? Ако су то они нека кажу зашто су одмах устали кад су друга двојица грубо зауставили Давида код Оффице схоес и зашто су ставили капуљаче и то све изблиза гледали? Нека кажу ко је шепави који им се придружио из Јеврејске? Нека опишу и кажу ко су двојица који су држали Давида прибијеног уз зид Оффице схоес??? Нека кажу колико новца су добили да подметну своје синове за лажне свједоке???

Name

Ре за Ре

11.02.2019 09:54

Јест у праву ако мисли на себе кад су у питању притисци на истрагу. Улправо је он тај ко је тразио од Лепира да се не води истрага. Припадници МУП а су уцесници оне прес конференције. Лукац је онај ко је био изрицит да над Давидом није изврсено кривицно дјело. Управо су припаднуци МУП "изгубили" доњи вес зртве. Ниједан испис са базних станица нису изузели и унустили су све видео записе. О цему овај прица? Скреце тему и баца прасину у оци. Ал се зајебо и то зестко.

Name

СНСД-е

11.02.2019 09:54

Ми знамо ко је убио Давида, ал смо немоћни да било шта урадимо:Неда Миле, неда Бисерка,,,, па ?

Name

Свсшта

11.02.2019 09:55

Човјек је фино рекао да се све исполитизовало. Тачно, министар је дошао као политичар на то мјесто. И треба да се бави политиком и ускључиво политиком, а не истрагама да он одређује која је униформа најбоља за полицајце. Министре ти си ПОЛИТИЧАР и држи се политике пусти инспекторе нек раде не петљај се.

Name

РЕ РЕ

11.02.2019 10:01

ОН ЈЕСТЕ ПРИЦАО А НИСТА НИЈЕ РЕКАО. КРЕНИ ОД КОФЕРЕНЦИЈЕ ПА ДО САДА КОЛИКО ЈЕ ИЗЈАВА ПРОМИЈЕНИО И ОН И ЊЕГОВИ САУЦЕСНИЦИ. СТО НЕ КАЗЕ ЗАСТО ЈЕ ЗВАО ЛЕПИРА ,,ДА СЕ НЕ ПРОВОДИ ИСТРАГА,,? ОН ПРЕСКАЦЕ У ПРИЦИ СТА МУ НЕ ОДГОВАРА. ТЕБИ ОДГОВАРА ДА ОВА ВЛАСТ ОПСТАНЕ ПА МАКАР И УБИЈАЛА ДЈЕЦУ ЈЕР СУ ТЕ УХЉЕБИЛИ. АЛИ НЕЦЕ ТИ НА ДОБРО ИЗИЦ, НИЈЕ НИКОМЕ ПА НЕЦЕ НИ ТЕБИ НА ТУДЈОЈ МУЦИ.

Name

Ре титов инспектор

11.02.2019 10:15

И Титови инспектори су, исто као и ови, за дан откривали оне злоцине које су зељели открити. Оне друге нису никад.

Name

реалност

11.02.2019 10:27

Велики проблем је тај сто Ви Министре обмањујете јавност у својим изјавама. Поред тога дозвољавате да се осигурани докази из МУП-а "изгубе". Борце за рјесавње овог слуцаја прогласаве као русиоце РС-а? Ви сте требали давно да, или обављате функцију министра, или дате оставку јер сте неспособни за тако несто!

Name

Робин худ

11.02.2019 10:34

У Републици Српској нема кланова, јер постоји само министров клан и нико се не усудјује да прави њему конкуренцију.

Name

за ре титов инс.

11.02.2019 11:03

Појма ти немаш, титовци су све откривали, ријетко је шта заташкано, а овде се штите криминалци очити.

Name

Министар ре за ре

11.02.2019 11:07

Слазем се у потпуности. Све сто је рекао јесте у праву. Проблем је у ономе сто није рекао. Истина мозе бити само потпуна. Исприцати истинит дио прице није лагање али није комплетна истина. Ја не подрзавам Давора од оног тренутка када се руковао са Додиком а сто је вријеме висе пролазило све га мање подрзавам. Али опет не могу да не примијетим да се министар није ни дотакео пропуста у истрази који су испливали због овог слуцаја. Засто министар није рекао ста је са унистеним доказима? Ста је са спектакуларном конференцијом за медије? Ста је пресудом за корупцију против Карана? Ста је он као министар предузео да ријеси те проблеме? Ја мислим да је тацно ово сто је рекао. Мидлим да је Давор рекао много глупости за које треба да одговара. Али Давор је пролазан лик. Мене занимају пропусти у министарству унутрасњих послова јер то није несто пролазно. То је систем који треба да опстане и да се унапредјује како би сутра остао насој дјеци у бољем стању него сто смо га добили од насих оцева. За тај систем је одговоран министар лицно а не Давор или Давид.

Name

Семберија

11.02.2019 11:10

Овај слаже и прије него што проговори...

Name

Ови Срндаци,

11.02.2019 11:33

толико злобе доносе, страшно, страшно.

Name

Пзд

11.02.2019 11:45

како га није срамота није или није хтио радити свој посао па он ињегови су исполитизовали случај

Name

Пзд

11.02.2019 11:49

Ко је убио ово дијете ?Ко је. сакрио доказе ? Ако ниси ријешио поднеси оставку министре !Ничија није до зоре сијала па не¢е ни твоја земљаче !

Name

Лукаву

11.02.2019 11:50

Марш у п.м. заједно са додом!

Name

СРБИН

11.02.2019 12:41

Као што никада Кочић из парка неће отићи тако и Давид остаје вјечно на тргу. Давид је симбол ПРАВДЕ, ИСТИНЕ И СЛОБОДЕ!

Name

Правда!

11.02.2019 13:07

Ко је убио Давида?

Name

адолф

11.02.2019 13:45

Лукацу кад це твоја банда омогуцт насим паценицима да без рекета и 5 сатног цекања на граници могу изац из ове ..бене дрзаве

Name

реално стање

11.02.2019 14:09

Министре, Ви сте благо рецено ЛАЗОВ!

Name

руза

11.02.2019 16:31

Убиство Давида је планирано у МУП-у Бањалуке и ви добро знате ко је убица? Проговорицете стице вас правда све су васе лази из МУП-а пале у воду. Лукацу народ це те побједити стиди се сто постојис .

Name

Муриљо

12.02.2019 06:21

Министар је криминалац, али је то у РС у тренду.

Name

Миуле

12.02.2019 06:50

Убила га нека будала као ти.

Name

Кк

12.02.2019 07:22

Смрадови, доста вас је. Да вам је циљ био истина и правда за убијено дијете не би било ни покрета, ни лесинара, ни ненелесинара.јадни родитељи би добили бар зрно утјехе. Али ви ститите убице и криминалце. Ви саљете поруку свим младима да ако им је до нормалног зивота напусте ову земљу и радјају дјецу негдје друго. Ви сте зло најгоре врсте.

Name

Риље

12.02.2019 07:52

Објавити ста министар посједује и циме се све бави!

Name

власеница

13.02.2019 02:10

ЈЕСИ ЛИ ПИТАО КРАЉЕВИЦА У ВЛАСЕНИЦИ КАКО МУ ИДЕ ДИЛОВАЊЕ,УБИЈАЊЕ,КАКО ГА СЛУСАЈУ ТЈЕЛОХРАНИТЕЉИ,,,,,

Name

ЛУКАЧУ

13.02.2019 12:41

КО ЈЕ ПРВИ ОД ПОЛИТИЧАРА ОТИШАО ПОРОДИЦИ ДРАГИЧЕВИЋ И РАЗГОВАРАО СА НЕПОСТОЈЕЋИМ УЈАКОМ???????

Name

Били

11.02.2019 08:51

Ста је пјесник зелео да казе, незна ни он сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еко-рецyцлинг

11.02.2019 10:53

Гацо је стигао управо са крузног тока, ста да казе?

Name

Ре

11.02.2019 11:36

Јутарња шизофренија!

Name

Ре

11.02.2019 12:58

Најбољи је, цим га оволико мрзе... нема бољег ордена од злих коментара.

Name

Др

11.02.2019 13:27

НИКАД ВИШЕ НЕЋЕ ИМАТИ СВОЈ МИР НАКОН СВЕГА ШТО ЈЕ УРАДИО И РЕКАО,А ЊЕГОВА ДЈЕЦА КОЈИМА НИКО НИ ЧВОКУ НЕ СМИЈЕ УДАРИТИ ОСТАЋЕ ОБИЉЕЖЕНА ЗА ЦИО ЖИВОТ И НИКАД НЕЋЕ БИТИ ПСИХИЧКИ СТАБИЛНА

Name

Ми

11.02.2019 14:07

НАЈБОЉИ МИНИСТАР ИКАДА!

Name

Јаооо

11.02.2019 08:53

Постовани, конференција за стампу 26.03.18.. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемо до краја

11.02.2019 11:21

Прес конференција је њих давно сахранила, не могу се сада извући кад смо сви чули на прес конференцији какве лажи су износили, сад их страх Божије казне па покушавају све што су рекли да поричу, али не може "Ко другоме јаму копа сам у њу упада" Зло чинити а добру се надати никад није могло.

Name

ПРАЊЕ

11.02.2019 13:39

ОВО СУ СВЕ НАРУЧЕНИ И ПЛАЋЕНИ ИНТЕРВИЈУИ.КО БИ ОВУ ГЊИДУ УОПШТЕ ИШТА ПИТАО.НЕГО ОН САМ САСТАВЉА ПИТАЊА И НА ЊИХ ОДГОВАРА ПОКУШАВАЈУЋИ ДА СЕ ОПЕРЕ,А НЕ МОЖЕ ГА ОПРАТИ НИ ЖИВА СОДА

Name

Луминара

11.02.2019 08:53

Па не би био злоупотребљен да нисте одрзали пресконференцију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

11.02.2019 08:54

Кад цес демантовати све оне лази које си изнио на скупстини а која је била посвецена убиству Давида Драгицевица? Да ли ти мислис да си Бог Републике Српске? Да ли си свјестан својих изговорених лази а тицу се истраге Давида Драгицевица? Ти си за мене један обицан психопата мали. Цовјек који је јак само кад си сакривен иза некога. У стварности ти си један малени искомплеxирани патуљак. КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА? ЗНАМО ДА ЗНАС. МОРАЦЕС ЈЕДНОГ ДАНА РЕЦИ ЗАСТО СИ СТИТИО ДАВИДОВЕ УБИЦЕ ПРАВДА ЗА НАСЕГ ДАВИДА ИДЕМО ДО КРАЈА ДАВОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко тебе слуса

11.02.2019 08:55

Не шиљи висе, пун на клинац твоја два лица, јаја под бубреге нам нwћес продати висе. Знас ти ко је убио Давида, казу и хапси, јестw да цес остати без кадра, али пистени кадар це такве замијwнити за трен, само ко це замијенити тебе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микиц

11.02.2019 09:14

А ко тебе слуса? Ето твој домет је типкати коментар, па види гдје си ти.

Name

Ре Микиц

11.02.2019 10:23

Па у томе и јесте проблем ове дрзаве сто су убице и криминалци на власти,а постени и вриједни људи морају бјезати од хунте,љигавце будзетски.

Name

Овај НЕчовјек

11.02.2019 08:56

није нормалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.02.2019 09:13

Ко си ти, да некога прогласис нецовјеком? Ко год боље познаје министра то никад неце реци. Ето и сам си изманипулисан. Јадно.

Name

Ре:ре

11.02.2019 09:30

Води га куци нек ти побољса "лозу" Фукаро једна Ко је убио Давида?!!!!!!

Name

@Ре

11.02.2019 09:32

А ко си ти? Могуце је да и ти сам ниси нормалан! То сто га ти познајес није релевантно! Цовјек је "специјалац" на свим "фронтовима"!

Name

Тања

11.02.2019 09:37

Лукац је људски сљам...

Name

Ре Ре

11.02.2019 09:39

Он јесте ЧОВЈЕК ал, веома лош човјек!!!

Name

Рада

11.02.2019 10:33

Сви кои смо слушали лажне изјаве о Давиду немогу те назвати човјеком. Јесте ли ви поједини свјесни своји лазног изјава? Нетребамо их више набрајати познате су цијелом свијету. Кажете родитељи политизирани, ко сте ви што хапсите родитеље са сликом свог убијеног сина сто све знају само моле за правду а ви их окарактеришете као НАПАД НА ДРЗАВУ. ИСКРЕНО РЕЧЕНО ДА САМ НА ЊИХОВОМ МЈЕСТУ НЕБИ ТОЛИКО ДУГО ИМАЛА СТРПЉЕЊЕ. Лукачу незнам ко вас може још да подрзаваааа. Питање је ко је УБИО ДАВИДА а ви то знате и рецкте вец једном. Народ ГПЗД направи неред а кад то завршите нећу се више по УЛИЦАМА сакупљати. КООО ЈЕЕЕ УБИЈОООО СТУДЕНТА ДВА ФАКУЛТЕТА И ДА ЈЕ КРИВ СМРТНА КАЗНА НЕПОСТОИ А ПОГОТОВО НЕ НА ТАЈ НАЧИН ✊✊✊

Name

@РЕ

11.02.2019 10:44

јесте спезиалац на свим фронтовима гдје треба заробљеника смакнути, нејац и голорук народ. Зло вам је у крви, због Тога вам је он спезијалац, нестало недузни да убија, па поцео властити народ таманити ко мисеве. Ето вам га цувајте га док неубиују слиједецег недузног младог цовјека.

Name

лосос

11.02.2019 08:57

Остави политику на страну ако је има у "Правда за Давида" ријешите оно што се од вас тражи, ко је убио Давида, дужни сте то ријешите ви, тужилаштво, суд. Похапсите те политичаре који вам сметају у истрази, оставите на миру обичне грађане који траже истину о убиству. Давор је побјегао од вас, каква сте ви полиција кад човјек који моли да се пронађе убица његовог сина мора побјећи да га више не приводите на саслушања као да га је он убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта радите

11.02.2019 08:59

Што и кога кријете то је сигурно плитизација? ОБЈАСНИТЕ НАРОДУ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

11.02.2019 08:59

Која лажовчина, па да се људи нису укључили и изашли на улицу, шта би било. Прогласио си министре да је била "задесна и самоубилачка смрт", конференција за новинаре. Ту си сматрао да је завршено, кога бре лажеш данас, наивни народ. Стварно нам вријеђају интелеганцију, доље фукаре, олош, шљам и полусвијет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

11.02.2019 08:59

Господине Лукацу не зваци висе ријеси слуцај то је твој посао и зато си плацен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

11.02.2019 09:16

Не мора он рјесавати слуцај, ето ти ФБИ и тузиластво БИХа, они су способнији.

Name

Истина

11.02.2019 09:25

није " слуцај" него УБИСТВО!

Name

@ Истина

11.02.2019 10:01

Сумња на убиство! Убоство ће бити тек ако и кад суд донесе такву одлуку. Осим ако мислиш да је довољно што си ти и опозиција тако пресудио.

Name

Гром

11.02.2019 09:01

Ма коме ти бајке прицас? Па ти си лицно звао Лепира и налозио му да затвори истрагу. Лазове ноторни. Дигао си полицију на народ и то це се памтити кроз историју исто као и окупација Бањалуке 1941. Јадна твоја дјеца која требају носити срамотно бреме имена Лукац. Познајем два Лукаца који задњу годину се сатрасе да објасне народу да немају везе стобом лазове и монструме. Хоце да мјењају презиме. Узас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сестра српкиња

11.02.2019 09:02

Диван цовјек и племенит сеф, поздрав из иностранства. Цувај нам РС, брате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

11.02.2019 09:27

Сестро зашто си отишла у иностранство????? Правда за Давида је правда за поштен народ не за дезертере,

Name

Ре

11.02.2019 09:31

Хахахаха поздрав из иностранства,хахаха

Name

Ре

11.02.2019 11:05

Сестро, пери те гузице и не мијешај се

Name

Нострадамус

11.02.2019 12:10

Ја сам у иностранству и никада ми неце бити јасно које то будале из иностранства подрзавају криминал корупцију и убиства у Републици Српској. Прво и сами имају искуства када иду у родни крај да цим удју у БиХ односно Републику Српску поцну да те казњавају за све и сваста.Ја висе од годину дана доле не долазим јер овде зивим неким нормалним и слободним зивотом.

Name

Милиција еx

11.02.2019 13:22

Зна се добро ко се ословљава са 'брате' а да нису браћа. Или 'тебра', то још јаче и увјерљивије звучи.

Name

Боки

11.02.2019 09:06

Чвока не прави се будала. Ко је убио Давида? Истина и правда до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сасвим Непотребан!

11.02.2019 10:54

Крампас има јос једну функцију: да стити кримоса Бурлу!

Name

грета

11.02.2019 09:06

јосх увек мислите да сте богови ... кад вам падну вуцхиц и његова екипа овде у Србији, другу цете песму да певате.. сви сте повезани, отели сте нам дрзаве прљавим новцем и убиствима а мртви не говоре.. броје вам се последњи месеци.. све це вам се о главу обити, ниста довека трајало није па неце ни васха диктатура..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пике

11.02.2019 09:06

Правда за Давида! Уз Давора до краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПТПЦ

11.02.2019 09:08

Ко је убио Давида???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ Р СРПСКЕ

11.02.2019 09:10

ЛУКАЦ ЈЕ ТЕСКИ ПСИХОПАТА,ОПАСАН ИСПРЕМАН НА СВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОП1982

11.02.2019 09:10

Политизацију сте дозволили Ви и господин Додик,када сте досли Давору кући на саучешће. А можемо и овако поставити питање:ШТА КОД НАС НИЈЕ ПОЛИТИКА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Етела

11.02.2019 09:10

#ЗАШТОСТЕУБИЛИДАВИДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министре

11.02.2019 09:10

Зашто штитиш харомикаша инспектОра који је украо Давидове гаће?! Министре ко је подметнуо Давидов телефон у обдукциону салу? Министре ко је узео Давидов телефон? Министре ко је украо налаз мртвозорника? Министре како то да су износи новаца који је нађен код Давида на фото докуметацији полиције и Карана различитиЈедва чекам дан кад ће вас све стићи ПРАВДА! Министре да ли си свјестан да НИКО више не вјерује једну једину ријеч коју кажеш. Давид те је извукао на чистину, оголио те, све вас, остала је само истина!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раскољњиков министар

11.02.2019 09:14

Ко је убио Давида? Не политизуј више.АЦТА НОН ВЕРБА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

11.02.2019 09:14

Било је злоупитреба од људи из опозиције који су након избора пресли код Додика. Од полициских аматерских злоупотреба људи и полозаја,тек це се говорити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

11.02.2019 09:16

Збоб чега би у цивилизованој држави било забрањено изговарање парола и својих ставова ? Који то Закон ове државе забрањује? Уважени г. Лукач својим иступима у јавности само доказује због којих конкретних разлога је Република Српска, односно БиХ најкорупиранија држава у Европи па и шире!!! Он представља срамоту срамоту српског народа у Републици Српској па и шире. Да има и трун савести одавно би поднио оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

11.02.2019 09:25

Како одвратан лик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

11.02.2019 09:28

Да није врсен притисак истрага би била заврсена давно МАЈМУНЕ БЕЗОБРАЗНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сцорпио

11.02.2019 09:28

За њега не важи она стара да му је свака друга лаж, код њега је свака, али баш свака лаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

11.02.2019 09:29

Да имас имало морала и васпитања одмах након оне конференције би поднио оставку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгце

11.02.2019 09:32

Зивио ти нама нас комаданте сто година,ти си се показао кад је требало а мисеви сад нек прицају ста хоце,како казу пси лају каравани пролазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

11.02.2019 09:53

Тужио РС , и све наплатио.

Name

Ре Драгце

11.02.2019 09:56

Лукац је свој патриотизам наплатио и тако сто је тузио Републику Српску. Ти то реце да је он патриота ..хахахах Ја каква си ти будалетина КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?!!!

Name

Ре Драгце

11.02.2019 09:58

И зевјет це он нама и подсхумно јос дуго,дугооо.... Него да се ми вратимо на оно главно. КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?!

Name

ре Драгце

11.02.2019 10:01

па и многи од нас су се показали од 92 95 године,понијели и одличја са Радовановим потписом и сада своју петрспективу видимо у Дубровнику и Љубљани!

Name

За Драгце

11.02.2019 11:35

ПА ЗАРИМАШ ИМАЛО ОБРАЗА СТИДИ СЕ, ЈАДАН ТАЈ ТВОЈ ОТАЦ И МАТЕР КОЈИ СУ ТЕ ОКОТИЛИ ТАКВОГ БУДАЛАЋИНУ, БОЛИ МЕ БРИГА ЗА МИНИСТРА МОЖЕШ ГА УКИВАТИ У ЗВИЈЕЗДЕ, ТИ СИ САМО ЈЕДАН ШЉАМ ОД ЧОВЈЕКА ЈЕДНА ОБИЧНА НУЛА КО СУ ТИ МИШЕВИ ЉУДИ КОЈИ ШЕТАЈУ НОРМАЛНО, ЉУДИ КОЈИ НИКОГ НЕ НАПАДАЈУ, РОДИТЕЉИ КОЈИМ ЈЕ ДИЈЕТЕ УБИЈЕНО У 21 ГОДИНИ И ТО НА НАЈМИСТЕРИОЗНИЈИ НАЧИН СУ ЗА ТЕБЕ МИШЕВИ СРАМ ТЕ БИЛО МОНСТРУМЕ ЈЕДАН. ПА ЗАТО ДРАГЦЕ ДАО БОГ И ТЕБИ ИСТО КАО ДАВОРУ ПА СЕ ОНДА МАЛО КЛИНЧИ, ПА НЕК ТИ ОНДА ПСИ ЛАЈУ И КАРАВАНИ ПРОЛАЗЕ МОНСТРУМЕ ЈЕДАН НЕВИЂЕНИ, А ДА ЗНАШ ИМА БОГА ЊЕГОВА ЈЕ ПОСЛЕДЊА АЛИ И ПРАВА КАЗНА КОЈА ТРЕБА ДА СТИГНЕ СВАКОГ КО ЗАСЛУЖИ.

Name

Кале

11.02.2019 09:33

Срам те било лазове,ко је убио Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

11.02.2019 09:41

Ко је убио Давида ??? Зашто се бојите тог питања? Лукацу,криминалац један колико Јос млади људи цес убити који незеле да растурају дрогу за тебе . СОТОНО ЛУКАЦУ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

11.02.2019 09:42

Лукацу, на теби није да дајес своје политицко мисљење и мисљење стране коју заступас вец да ријесис овај слуцај тј. правосудје да ријеси, а полиција да спроведе одговорне правди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дред

11.02.2019 09:48

Срамото људског рода,имас цетворо дјеце,тудје си тукао на игралисту,умјесто да си мирним путем рјесио свадју,нека су твоји зиви и здрави.На крају,реци ко је УБИО ДИЈЕТЕ ДАВОРА ДРАГИЦЕВИЦА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

11.02.2019 09:48

Он је навео да је на том случају изгубљено 10 мјесеци, као и да се много више могло урадити да је истрага вођена без притисака и без морбидних дешавања, што на крају није довело до утврђивања истине. СРАМ ВАС БИЛО ПОХЛЕПНИ НЕМОРАЛНИ ПОЛИТИЦАРИ. СРАМ ВАС БИЛО, ПУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао

11.02.2019 10:03

ПА КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА И КО ТЕ ТЈЕРА ДА ДАЈЕС ИЗЈАВЕ,ПРОВИДАН СИ КАО ЦЕЛОФАН.СИГУРНО ЗБОГ ЉУДИ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ КОЈЕ ЈЕ УВУКАО ДОДИК У СЛУЦАЈ ФОРМИРАЊЕМ АНКЕТНОГ ОДБОРА,ОНИ СУ КРИВИ.ЈЕЛ? ПА ДА ЈЕ И ПОЛИТИЗОВАН,ДЈУБРЕ ЈЕДНО,КАКВЕ ТО ИМА ВЕЗЕ СА ДОКАЗИМА КОЈЕ СТЕ ВИ У МУПУ САКРИЛИ,ЗАТАСКАЛИ.СВИ ЗНАМО ДА СТЕ ГА ВИ УБИЛИ И КАД ТАД ЦЕ ИЗАЦИ НА ВИДЈЕЛО,САМО ПОЛАКО. ПА ЦЕМО ВИДЈЕТИ КО ЦЕ ГДЈЕ БИТИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.02.2019 10:04

ПСИХОПАТО ,ОНО ТИ ДАВОР ОБЕЦА 07.04 ОВЕ ГОДИНЕ. ВИДИС ДА ДАВОР КАД НЕСТО ОБЕЦА ТАКО И БУДЕ МАДА СИ ТИ ИСУВИСЕ ГЛУП ДА ТИ ,ТРАКТОРИСТА,И ПЕИНА УНУКА ТО СКОНТАТЕ ЗИВЈЕЛА ТИ НАМА РЕПУБЛИКО,АЛИ ......ПРВО ДА ОТКРИЈЕМО КО ЈЕ СВЕ УЦЕСТВОВАО У УБИСТВУ ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

11.02.2019 10:06

КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА ДА У ОПШТЕ ИЗЛАЗИШ У ЈАВНОСТ БЕЗ ОДГОВОРА КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? ТО ЈЕ ТВОЈА ОДГОВОРНОСТ И ТВОЈ ПОСАО ДА ДОКАЖЕШ И ДА КАЖЕШ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? ИМАШ ЛИ ИШТА ЉУДСКО У СЕБИ, СИЈЕТИ СЕ ШТА СИ СВЕ ЛАЖНО РЕКО О ТОМ СЛ, И КАКО СЕ БАХАТО И ОДВРАТНО ПОНАШАШ У НСРС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ✊

11.02.2019 10:07

НЕ ЛАЗИ ЛУКАЦУ , СВЕ ЗНАС , ДОКАЗАО СИ НА ПРЕСУ 26.3. ''18 , ПОСЛИЈЕ ПРЕСА СИ СТАЛНО ЛАГАО И ЗАОБИЛАЗИО ИСТИНУ .ВИ СТЕ СВЕ ИСПОЛИТИЗОВАЛИ И ИЗМИЈЕСАЛИ КАО САРЕНУ САЛАТУ САМО ДА ЗАТАСКАТЕ . НЕЦЕС МОЦИ ЛУКАЦ , ИСТИНА ЈЕ КРИСТАЛНО ЈАСНА .НИЈЕ САВ НАРОД ГЛУП. ВИДИ СЕ ДА УБИЈАТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИЈЕ ОД СЕБЕ .ДОСТА ЈЕ ЛУКАЦ ЦАСА ЈЕ ДАВНО ПРЕЛИВЕНА . НИЈЕ ДАВИД ЈЕДИНИ СЛУЦАЈ , СПИСАК СЕ ЗНА И БИЦЕ ЈОС СВАКИМ ДАНОМ СВЕ ВИДЉИВИЈИ . И ДО САДА ЈЕ НАРОД ПОБЈЕДЈИВАО АЗДАЈЕ КАО ТИ И ТВОЈА ХОБОТНИЦА . ТИ СИ ВОДИЉА АЗДАЈА КОЈА ГУТА САМО НАЈБОЉЕ ЉУДЕ . БУДИ ТОГА СВЈЕСТАН , СТО ПРИЈЕ ТО БОЉЕ ЗА СВЕ . БОЉЕ ДА СЕ КАЗНИС САМ , НЕГО ДА ТЕ НАРОД КАЗЊАВА , СТИМ ЦЕС БАР МАЛО УБЛАЗИТИ КАЗНУ , А И ТВОЈИ ПОТОМЦИ ЦЕ ТИ БИТИ ЗАХВАЛНИ . ЗИВОТ ЦЕ ИМ БИТИ ТАКАВ , КАКО ИМ ТИ ИЗА СЕБЕ ОСТАВИС У АМАНЕТ .ДА ЛИ ЦЕ ТЕ ПРОКЛИЊАТИ У ГРОБУ ? ЛУКАЦУ , СВИЈЕТ ЈЕ МАЛИ , А СПИСАК ЈЕ ВЕЛИКИ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

✊✊✊

11.02.2019 10:13

✊✊✊Правда за Давида✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

11.02.2019 10:15

Ко је УБИО Махира Бегића, ПРАВДА ЗА МАХИРА!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

11.02.2019 10:16

ТРАЗИМО САМО ТО СТО НАМ ДУГУЈЕТЕ ПРАВДУ И ИСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

11.02.2019 10:16

Господине министре, ви уопште нисте ни ПЛАНИРАЛИ ДА ВОДИТЕ ИСТРАГУ. МУП је други дан по проналаску Давидовог леша обавијестио јавност да се ради о задесној смрти чиме сте хтјели да завршите случај. Због тога су и кренули протести. Касније се умијешала политика, прво власт, па онда опозиција.Ви сте први ишли заједно са господином Додиком кући код Давора да му изразите саучешће, па се опозиција препала да ћете убрати више поена од њих (јер су предстојали избори) и онда су они почели да га окупирају. Требао вас је Давор све растјерати већ од првог дана јер сте исти олош. Овако, несвјесно је дозволио да сад сви можете да манипулишете овим случајем и његовом трагедијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУКА

11.02.2019 10:18

КАКО МИНИСТРА НИЈЕ СРАМОТА БИЛО ШТА ДА КАЖЕ У ВЕЗИ МОНСТРУОЗНОГ УБИСТВА ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА,АКО ИКО ОПСТРУИШЕ РАСВЈЕТЉАВАЊЕ ТОГ УБИСТВА ТО ЈЕ МУП У САРАДЊИ СА ТУЖИЛАШТВОМ,МАФИЈА СЕ УВЕЗАЛА У СВИМ ИНСТИТУЦИЈАМА ОД НАЈ ВИШИХ ДО НАЈ НИЖИХ И НЕДОЗВОЉАВАЈУ ДА СЕ ДОЂЕ ДО ИСТИНЕ ЈЕР ВРАНА ВРАНИ ОЧИ НЕВАДИ. ЗАШТО СУ ИЗБРИСАЛИ СНИМКЕ СА КАМЕРА,ГДЈЕ ЈЕ ЗАПИСНИК ОД МРТВОЗОРНИКА,ГДЈЕ ЈЕ ДАВИДОВ ДОЊИ ВЕШ,ЗАШТО ТОЛИКО ЛАЖИ ИЗНЕСОШЕ ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕРИ,АКО СЕ ТАКО МОГУ И НАЗВАТИ. НАРОД ТРАЖИ ИСТИНУ ПРАВДУ И ЗАСЛУЖЕНУ КАЗНУ СВИМА КОЈИ ПОЧИНИШЕ ОВАЈ ЗЛОЧИН И КОЈИ ГА ПОДРЖАВАЈУ. ЗАШТО ПРОГАЊАЈУ ЉУДЕ ПО ГРАДУ,НАРОД НЕМА НОРМАЛНОГ ЖИВОТА,НА СВЕ МОГУЋЕ НАЧИНЕ ГА ЗАСТРАШУЈУ САМО ДА БИ ОДУСТАЛИ ОД ТРАЖЕЊА ПРАВДЕ. МИСЛИЛИ СУ СА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈОМ ЗАВРШИТИ СА УБИСТВОМ ДАВИДА,ДА ЋЕ НЕКО ПОВЈЕРОВАТИ У ЊИХОВЕ ЛАЖИ,ШТО И СВО ОВО ВРЕМЕ ЧИНЕ,АЛИ НАРОД ИХ ЈЕ ПРОЧИТАО,ЊИХОВЕ ОЧИ СВЕ ГОВОРЕ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА. ПРАВДА ЗА НАРОД. УБИЦЕ И САУЧЕСНИЦИ НА РОБИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

11.02.2019 10:18

Лукацу дај отказ и сути јер да сте радили како треба слуцај би бијо заврсен вако ниста и одма се бунис иди цовјеце само иди доста је твог терора иди сотоно нељудска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

11.02.2019 10:19

Гдје су паре?????+?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

11.02.2019 10:23

Госпподине, ја не могу да схватим да је родитељ убијеног дјетета морао побјеци из ове дрзаве само зато сто је тразио да се открију убице његовог дјетата и приведу правди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

11.02.2019 10:33

ЈЕДИНА ИСТИНА ЈЕ ДА ТИ НЕЦЕС ЈОС ДУГО БИТИ ТУ ГДЈЕ ЈЕСИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

11.02.2019 10:40

НА ПРЕСУ 26.3. ''18 ,извршен је последњи чин притиска и тада је истрага кренула у погрешном правцу тј. у правцу заобилажења истине.Уз све те манипулације увкаоси и Додика који би сада радо да се извуче.Реакција родитеља и народа је оправдана ,јер је све очигледно да је учињено низ пропуста и монтажа да би се смјер истраге преокренуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Когде

11.02.2019 10:45

Психицки болестан министар полиције. Сам себе демантује у тексту. Контрадикторан. Недорастао послу. Шума, зец, поток. Ко је убио дијете убицо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

12.02.2019 07:13

Косристан идиот као и онај који га је поставио на ту функцију.

Name

Невенка Нена

11.02.2019 10:56

Министар је у праву, ометали сте у истрази, правили се скупови и федерације, долазили убице које су хиљаде Давида поубијали и масакрирали,и они сад добро цинитељи насег народа,мени је зао Давида,али ниста стим нису постигли,са скуповима... Вредјање власти,вредјањем полиције туце полиције и омаловазавањем полиције,Полиција ради свој посао и имам пуно повјерење у министра и полицију,зиви здрави нам били министре са својом полицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

11.02.2019 11:58

Прво полиција није прогласила убиство сто знаци да су на поцетку одустали од било какве истраге.Тек касније су поцели скупови и протести сто знаци нису тим протестима ометали исзрагу

Name

ре Нена

11.02.2019 12:00

Кукала ти памет

Name

ре

11.02.2019 12:26

Госпођо Вама није добро. Помјешали сте бабе и жабе. Рат је давно завршио. Ријеч је о убиству дјетета за вријеме мира. Наведите само један примјер шта је то полиција добро урадила у оквиру овог случаја.

Name

ре

11.02.2019 13:26

Е моја Нено,он има среће све док је министар тако глупоме народу као што си ти,а у њему ни министра ни човјека.Од задеса и дроге па до истраге,тако се може само тупоме народу објаснити смрт овога дјетета као што он ради,зато паметни одлазе не могу са тупима више ни каве попити у истом локалу.

Name

Арена

11.02.2019 11:07

Министар силе,криминала и неправде.Хоцемо рјесење убиства Давида Драгицевица,Николе,Ивоне,Вукелуца....Хоцемо институције које раде за народ.Ти немас ниста од оног сто једног министра цини министром и цовјеком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

11.02.2019 11:15

Мала боцица ,а велик отров.То је рецепт Лукаца и његов оверлоок којим се данас манифестује у јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

11.02.2019 11:17

Министре да си цист поднио би оставку.Политику сте ви увели у слуцај Давид и због тога сте опет сауцесник у политизацији тог слуцаја.А Давор и ПРАВДА ЗА ДАВИДА су прихваталу и прихватит це било цију помоц да се похапсе убице које ти ститис.Никоме није драго да сетају сваки дан и тразе истину и правду,а ти умјесто да их обезбједјујес ти их хапсис и прогањас и малтретирас.То ти нико неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М. Р

11.02.2019 11:31

Гос. министре дајте упутство народу како требају да добију истину о убитству Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

11.02.2019 11:37

Овај је једини патриота РС-а, који је све наплатио од дрзаве ста се могло наплатити. Људи су остајали без ногу, руку па ниста нису добили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоља

11.02.2019 12:40

Е мој Лукач, проци це и твоје а дугацак ред оних којима цес морати да се нап..сис q. И ти и твоји пајтоси крампови које си слао на народ. А и Регодиц. Све це се наплатити.

Name

Тигар Абдић

11.02.2019 12:45

Па људи зашто мене не питате због чега сам отјерао Гацу из АБиХ.Он нема мозга кратак му је фитиљ.Воли да убија,нарочито дјецу.

Name

тина

11.02.2019 11:57

Лукац и Додик је су нејвеце зло које је снасло РС .Највеца 2 криминалца, лазова ,убице .Сваком злу це доци крај ,а васе породице це се стидјети васи имена и презимена кроз историју.Сад би прозвала Костресевица ако има муда нека иснесе све сто је открио у истрази ,а открио је све зна ко је наредио и ко је убио Давида,али не смије да изнесе јер му оде зивот њему и породици .Сад људи знате у каквој дрзави зивимо КО ЈЕ УБИО ДАВИДА!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лагано

12.02.2019 07:14

Бурле, вријеме ти полако истице!

Name

Гоогл

11.02.2019 12:15

Па ухапси конференцију и ето ти слуцаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

јока

11.02.2019 12:22

смрад

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб

11.02.2019 12:23

Јест управу си само сто сте ви скривали доказе па самим тим и сауцеснике и убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

11.02.2019 12:38

Који лазов свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

посавски гониц

11.02.2019 13:05

ријеси слиуцај и готово.сто ститис убице.јесте злоупотријебито.али ко је убио Давида и засто ститис убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован ИИИ

11.02.2019 13:13

Срамота је рећи да је полиција изгубила десет мјесеци у раду и да нерад пребацује на тужилаштво.Тужилаштво ће урадити свој посао када МУП-а у своме извјештају достави имена и презимена извршилаца, као и доказни материјал.Срамота је пребацивати лоптицу на тужилаштво да ништа не ради.Добро је свима познато да МУП-а доставља извјештаје по познатом или НН ОЈТ који даље поступају.Да је на вријеме урађено како је требало не би ово било ни злоупотребљено у политичке сврхе, него би неко вјероватно био у притвору а до сада ваљда и осуђен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.02.2019 13:23

А какве то има везе са убиством за које треба ухапсити убице,код нас битно ста је рекао неки политицар нема везе ко је ста рекао вец хапси убице министре о министре пусти цула казала него ради а немој затаскавати убиство

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта је политика

11.02.2019 13:33

Када се МУП укључи у изборну кампању директно и пристрасно,када министар пресједава изборним штабом Игора Радојичића,када се пријети људима и смјешта,када се нагоне гласови Жељкици пљујући по вакоме,измишљају терористи стављају људима мете на чело издаје,то није политизација или јесте.Е мој брате и твоја сила ће проћи,а о теби се више и никада лијепо причати неће,

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

11.02.2019 13:54

Кад видим фацу овог цовјека ја се упласим.Ко је и мало упознат са психологијом, јасно му је да је овај цовјек озбиљан психијатриски слуцај. Није добро у путу га срести а не дозволити му да буде на одговорној било којој функцији. Јадна и бједна ли је и дрзава и народ у њој, кад је овакви болесници воде.

Name

ре

11.02.2019 19:58

Просто не могу да вјерујем да има толико тупог народа међу нама да то не виде,да својој сопственој дјеци сервирају мрачну будућност са овима психопатама,плаче ми се за народом како је отупио

Name

Аурелија

11.02.2019 13:37

Цовјек стално исто понавља, а то никакве везе нема ни с цим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко Видаковиц

11.02.2019 13:43

Не дају ми се цитат ЛУКАЧЕВА срања. Али знам да је један од главних за затаскавање слуцаја Драгичевић. А 90% посто и један од криваца за убојство Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Правда

11.02.2019 13:49

Покој души Давидовој, а ко је крив за смрт 23.000 бораца ВРС и они су нечији синови. ПРАВДА ЗА СВЕ ПОГИНУЛЕ БОРЦЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!?

11.02.2019 14:28

Кминална мафија ратује са градјанима!?

Name

ја

11.02.2019 14:25

Хоцу ја да цувам Додика ако га не могу цувати они које не познаје.ЈА ГА ЗНАМ КО ЗЛУ ПАРУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

11.02.2019 15:44

Када ће се десити најављени упад у институције који је обећао друг Миле док је лагао како је спреман учинити све да се пронађу убице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.02.2019 21:42

Сад је свуда овакво људско смеце на функцијама, тако је и у Србији и Хрватској и Македонији итд .То је та демократија људског одпада , од кад је уведена демократија на ове просторе увек су криминалци и људски одпад на власти.Мали се сељо докопао функције, јад и беда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зоки

11.02.2019 22:36

Анализирао сам овај транзициони период. Осим Словеније сви остали живе ПРИМИТИВНУ ДЕМОКРАТИЈУ. Без обзира на сјајне индивидуалце примитивизам је побиједио међу народом. Посљедично, по примитивном резону се одлучује за гласање па примитивци долазе на важне позиције. Да би очували ту хармонију они се и примитивно понашају (узми све што можеш, какво друштво, прогрес и народ). У конкретном случају, фин, коректан и одговаран господин би давно поднио оставку. Не би му падало на памет да друге убјеђује како они не ваљају или не схватају да његове грешке нема. Протећи ће много воде нашим ријекама док се дође до нормалније фазе демократије. Ако икада.

Name

кенгур

12.02.2019 10:02

какоте није стид твога радног мјеста реци даје убиство младица и нецијег дјетета злоупотребијо онда реси проблем и реци које убијо давида господине министре лукацу когод мисли даје слуцај давид злоупотребљен доцеко исти слуцај као и давор драгицевиц министре које убијо давида /////

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

12.02.2019 13:37

Поздрав другу лукачу од суборца са супроте стране из 5 корпуса, недај им да те зајебавају!

ОДГОВОРИТЕ