''Ђоковић и Надал су јефтинији, али...''

''. . . не пуне стадионе као Федерер!'' Тениски стручњаци и експерти телевизије "Еуроспорт" открили су колико новца за учешће на турнирима траже Роџер Федерер, Рафаел Надал и Новак Ђоковић.

Тенис 12.02.2019 | 21:35
''Ђоковић и Надал су јефтинији, али...''
Арно ди Пасквал и Беноа Мајлин причали су о томе колико "велика тројка" тражи од организатора како би се појавила на њиховим турнирима.

Турнири који су у питању су егзибиционог карактера, или они мањи, на нивоу АТП 500 или 250.

"Федерер тражи милион евра. Прошле године је играо Штутгарт и Базел, а ове се обавезао на играње у Дубаију. Федерер је 2018. играо у Ротердаму без финансијске накнаде јер је најавио учешће два дана пред почетак турнира", навели су аналитичари познате телевизије. 

Пасквал и Мајлин су навели да су Ђоковић и Надал "јефтинији" од Федерера, то јест да захтевају мање новца како би наступили на турнирима. 

"Надал и Ђоковић траже око 800.000 евра. Надал је јефитнији, Ђоковић је јефтинији (од Федерера). Али, Надал и Ђоковић не пуне стадионе, а Федерер то ради. Када имате Федерера, имате и распродат турнир". 

Директор турнира у Штутгарту је недавно изјавио како нема довољно новца у буџету да приушти играње и Роџера и Немца Александера Зверева.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар