Шокирани: Траже ванредно стање

Махир Бегић из хаџићког насеља Локве, припадник ФУП-а и часни полицајац, синоћ је на свиреп начин убијен док је био на дужности.

Босна и Херцеговина 10.02.2019 | 11:56
Шокирани: Траже ванредно стање
Бегић је важио за узорног полицајца, који је током своје дугогодишње каријере биљежио само успјехе.

Од Бегића се опростио и његов колега, бивши припадник ФУП-а, односно Специјалне полицијске јединице, и најбољи К-1 борац БиХ Џевад Потурак.



Потурак је на свом Фејсбук налогу написао да нема ријечи за синоћњи инцидент те да би се у БиХ требало прогласити ванредно стање док се убица не ухвати.



Од Бегића су се опростили и многобројни грађани БиХ. На његовом Фејсбук профилу они су у коментарима одавали почаст страдалом полицајцу, а породици изразили саучешће. 

И предсједник Управног одбора (УО) Синдиката полиције Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић тешко је погођен смрћу колеге.

– Нисмо се ни од оних убистава (Адиса Шеховића и Давора Вујиновића) опоравили, сада поново нова трагедија – казао је синоћ за Аваз Хаџиабдић.

У саопштењу које је Синдикат упутио након трагедије Хаџиабдић је изразио најдубље саосјећање породици, пријатељима и колегама убијеног.

Извор: Српскаинфо
Фото: Аваз

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Мирослав

10.02.2019 11:05

Сауцесце породици !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаћо

10.02.2019 19:50

Шта рећи. Полиција мора бити обазривија. Требао је бити будан и спреман знао је да лудак хода по том крају. Полиција мора почети користити ватрено оружје као у Америци. Иначе не знам засто уопће носе пиштоље. У насилнике се пуца и кад камен имају у руци а комо ли орузје. Нека је рахметли

Name

НН

10.02.2019 11:30

Сауцесце Породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

10.02.2019 11:43

МИР ЊЕГОВОЈ ДУШИ И ВИЈЕЧНИ РАЈ, САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ. У ОВОЈ НАШОЈ БИХ НЕШТО СЕ СТРАШНО ДЕШАВА, СПОСОБНИ ЉУДИ И ОМЛАДИНА НАМ ГИНУ КО ГЛИНЕНИ ГОЛУБОВИ А УБИЦА И КРИВАЦА НИГДЈЕ НЕМА, НЕКО МОРА БИТИ ОДГОВОРАН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxллл

10.02.2019 12:04

Ко је одговоран за убиства српске дјеце и жена?

Name

Потратни Синдром

10.02.2019 11:51

Биће тога још мили моји то је тек почетак.Прво рат па немаштина ,па шта је за очекивати.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубиоза

10.02.2019 12:15

Све смо ово и заслужили, гласамо за исте 25 година. Причамо о Сребреници и Јасеновцу а немамо хљеба да једемо. Нек нам је.

Name

Милан Пантиц

10.02.2019 12:19

Сауцесце породици погинулог полицајца и цасног цовека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубица

10.02.2019 13:10

Сауцесце његовој породиици, и свим његовим колегама, како у БиХ, тако и у РС. Велики је то губитак за сву полицију у БиХ. Рад полиције је мукотрпан, тезак, а најгоре зивот излозен на длану, свих несавјеснии људи. То се показало десавања у БЛ.колико болестан дио градјана удара по полицији, а тако је у цитавој БиХ. Залосно да дрзава неуведе драстицне мјере, ко код казе рузну ријец за полицију, а ко покуса на полицију дици руку, дозивотна робија. Зивела полиција сиром света. Нас сте понос! Бог драги да нам цува свакога полицајца. Без њх нико небих преспавао мирно, ни 7 дана у куци, дали сте народе, поједини свјесни тога.

Name

Ре Љубица

10.02.2019 14:10

Нико не спори да има цасних полицајаца,али не треба заборавити убиство Давида коју су хтјели поједини и јос увијек крију убицу Давида.Данас многи полицију и злоупотребљавају а неки припадници то у полицији и сами себи дозвољавају.Ипак свако насиље према било коме треба осудити као и убиство без обзира ко га поцинио.А засто код нас постоје неки посебни недодирљиви а неки су прогањани ко стока од те исте полиције.Тако полиција сама себи баца мрљу и онда градјани постају зртве и надју се измедју двије ватре тј.полиције и криминалаца.За ово убиство казу имају име убице гдје су убице предходно двоструког убиства и гдје су убице Давида и Дзенана.

Name

Ре Љубица

10.02.2019 14:17

Зено мало се преконтај!Ко напада полицију и цему те лази? Цијели свијет зна какав нам је ВРХ полиције и циме се бави.100 не разрјесених убистава и измедју осталих и полицајаца убијених у Сарајеву! Ко је крив за то?Цасни полицајц и заврсе тако,а фукаре затаскавају убиство.Покриј се и сути!!!

Name

Директ

10.02.2019 13:41

Постали смо болесно и дивље друство. Они који се одрицу дрзављанства, не одрицу се само због неких бирократских ствари вец и због тога сто БиХ у оцима нормалнога свијета синоним за мафију, корупцију, рат и све друго сто је негативно. Овој земљи недостаје реформа сваке могуце врсте како би се народ осјецао безбједним, као и полиција која је дио тог истог народа. Тренутно у овој земљи, на неки нацин, нико се не осјеца безбједним. У све лосијем друству полиција је такодје постала дио тог лудила сто осјете и криминалци који из страха реагују горе него инаце. То је зацарани круг страха који је посљедица пропасти овог друства. Једини лијек за ово је универзалан и зове се сто јаца економија и боља правна дрзава и то по сто прије јер сасвим је оцигледно да се свима увукао страх у кости, сви од сваког зазиру и реагују бурније него инаце у неким нормалнијим временима. Постајемо поново дзунгла по "узору" на деведесете и то није добро с тим да за разлику од тада, сада моземо то промијенити кроз реформе, да постоји целицно цврста и непоколебљива воља за тиме и да се истраје на том путу јер немамо медјународне санкције ко тада вец искљуциво неке да казем интерне санкције. То треба да се мијења и то сто прије или да нам политицари казу да се колективно иселимо посто неког трецег ријесења нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Б.

10.02.2019 13:43

Управо тако би требало.Ванредно стање,сва полиција на ноге,границе затвори.мора се наћи убица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.02.2019 14:14

Мозда тај убица има јатаке у самој полицији па га теско пронаци.

Name

Пицун

10.02.2019 14:17

Залосно поцели убијат цуваре реда стаце бити снас губис зивот лакати била земља поцивај у рају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еид

11.02.2019 02:26

САМО.НАС.ЗАНИМА.КОЈЕ.ПУСТИЈО.ТОГ.УБИЦУ..САУЦЕСЦЕ.ПОРОДИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

кардас

11.02.2019 06:50

Полиција је у слузби криминалаца и оних на улици и оних у фотељама и као такви морају бити излозени убијању,па то је логицно! Сва полиција је приватизована а овај Гациц из приватних разлога их тамани! Он их не убија насумицно! Закљуцак;приватну милицију приватно тамане физицка лица такодје приватно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

11.02.2019 12:24

Ванредно стање имамо од деведестетих и јос се није ни укинуо власт се мијењала а ванредно стање остало.Фасизам господо фасизам

ОДГОВОРИТЕ