Риверс тражио да иде, чека се договор са Звездом!

Чека га уговор до краја сезоне.

Кошарка 10.02.2019 | 14:15
Риверс тражио да иде, чека се договор са Звездом!
Спортандо је најавио да је Црвена звезда заинтересована за Кеј Си Риверса, а сада је и спортски директор Ређо Емилије Филипо Бароци потврдио да је Риверс на излазним вратима.

Тачније, да је сам кошаркаш тражио да иде.

"Не могу да кажем да неки играчи нису тражили да иду и да постоје преговори. Знаћемо више наредних дана", рекао је Бароци за италијанске медије.

Американац има шансу да напусти Ређо Емилију од јуче па све до 28. фебруара ако добије неку понуду од евролигаша, а она је стигла из Црвене звезде и сада се преговара. У појединим италијанским медијима се помиње да постоји и излазна клаузула коју ће Звезда платити. 

Ако овај посао већ није готов, онда је врло близу и само се чека да све постане и званично.

Постоји шанса да се све буде готово већ данас и да Риверс буде велико појачање црвено-белих за крај сезоне и одлучујуће битке за трофеје. Видећемо хоће ли Звезда рачунати на њега евентуално на Купу Радивоја Кораћа у Нишу и због наравно неуиграности, али и због ограничења странаца. Подсетимо, Мајкл Оџо чека српске папире.

Како чујемо, Риверс ће потписати до краја сезоне, а екипи би се прикључио почетком предстојеће седмице.

Ради се о играчу који може да игра на позицији три на два. У каријери је наступао за тимове као што су Панатинаикос и Реал Мадрид тако да је то довољан доказ његовог квалитета. Риверс има 31 годину, а био је и шампион Евролиге 2015. године. Два пута је био шампион Шпаније, два пута је освјао Куп Краља, а исти број пута је био и шампион Грчке.

Јасно је од какве би помоћи био екипи Милана Томића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар