Томић о појачању: Још не могу о томе...

"Долазе полуфинала, финала и Куп, мора да се научи да се игра 40 минута без опуштања. . . ", додао је тренер Звезде.

Кошарка 10.02.2019 | 11:15
Томић о појачању: Још не могу о томе...
Црвена звезда мтс је три кола пре краја "регуларног" дела сезоне у АБА Лиги "закључала" прву позицију на табели и са "пол" позиције ће ући у плеј-оф такмичења.

Убедљива победа у Бару (57:90) била је та којом је Звезда надоградила и самопоуздање у сусрет Купу Радивоја Кораћа у Нишу, а тренера Милана Томића посебно је обрадовало то што у игри његових кошаркаша ниједног тренутка није било пада.

"Мислим да смо одиграли перфектну утакмицу током 40 минута", рекао је Томић.

"Од почетка до краја без грешке, баш као што тражим целе године. Увек тражим да буде концентрације и да не пада ритам на мечу. То смо успели и поред три играча која нису дошла с нама, у задњих месец дана смо имали проблема с болеснима, и ја сам био болестан, али одиграли су сви супер и математички смо обезбедили прво место у АБА лиги".

У последња три кола Звезда игра против Партизана, Задра и Меге.

"Као што сам рекао играчима, ово не значи да смемо да паднемо, треба да радимо и будемо у континуитету до раја. Идемо на још три победе", додао је тренер Звезде.

Оваква утакмица представљала је и "вежбу" Звезде за завршнице такмичења.

"Долазе полуфинала, финала и Куп, мора да се научи да се игра 40 минута без опуштања... У савременој кошарци је довољно само два-три минута да дође до преокрета. Данас је била квалитетна игра и задовољан сам свима".

Претходних дана у медијима се појавила информација о томе да би Кеј Си Риверс могао да појача Црвену звезду, али је Томић на то рекао да "не може још ништа да каже о томе".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар