Ово што они раде је за сваку осуду

Вешала су део политичке агенде и политичког програма Савеза за Србију, истакао је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Србија 09.02.2019 | 22:13
Ово што они раде је за сваку осуду
Он је осудио поновно изношење вешала на протесте вечерас у Београду.

Стефановић је рекао да СзС жели да Србију врати у најтеже време за наш земљу и народ, када су на улицама нацисти вешали своје противнике и неистомишљенике.

"Ово што они раде је за сваку осуду и то није Србија за коју се ми залажемо", поручио је Стефановић у изјави за Пинк.

Уз констатацију да припадници опозиције то раде уз подршку лидера странака, посланика и функционера СзС, Стефановић је истакао да актуелна власт жели Србију која ће да се такмичи и да побеђује, али и да отвара фабрике и нова радна места.

Министар је рекао да очекује да ће на поновно изношење вешала на опозиционим протестима реаговати државни органи који, како је рекао, треба да одраде свој посао.

Вешала на улицама, казао је, треба да буду заувек забрањена и то треба да буде и јасна проука државе Србије.

"Јер, њени грађани нису за то да било кога вешају, да кажњавају људе који мисле другачије, да према људима који се са нама не слажу примењујемо методе које су примењивали нацисти. То мора бити заувек забрањено", рекао је Стефановић.

Актуелна власт, поручио је министар, жели Србију у којој ће се људи такмичити и борити са идејама, што у овом савезу очито није случај.

"Они немају политички програм, мјихов програм су вешала, што је неприхватљиво за наше друштво", навео је Стефановић.

(Тањуг)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

реалност

09.02.2019 21:37

Вјесала, Крампови и Палице за пребијање.. ови симболи говоре под каквим смо руководством. Несто гадно не стима у систему!

ОДГОВОРИТЕ
Name

09.02.2019 21:53

Како то господо да се не плашите оноликог народа на улицама широм Србије а толико сте се уплашили комада штрика, не вероватноооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

10.02.2019 09:18

Е мој пријатељу ти јос незнас да је то јако примитивно . Бице избори па цес видјети колико це људи за њих да гласа. Јуце су били код Америцког амбасадора и ту су сами себи смањили сансе за неко политицко дјеловање. Ако не знас не постоји земља у којој су сви задовољни .

Name

Ре Залосно

10.02.2019 10:42

О каквим ти изборима прицас? Па све је уцјењено и покрадено..Милетов систем.

Name

Смислов

09.02.2019 23:05

Сваком идиоту је јасно да се тим вјешалима алудира да ће владајући лопови једном одговарати и бити осуђени због својих лоповлука, а не да ће неко бити објешен. На острву су приликом протеста носили вјешала на којима је висила краљица Елизабета, носили су главу Дејвида Камерона набијену на колац и ником ништа. Овдје владајућа банда то пореди са вјешењем од стране нациста. Онај који је носио вјешала добио је 30 дана притвора, а онај функционер из Гроцке што је наредио паљење куће новинара ништа, као ни нападачи на Борка Стефановића или Бабићев возач који је возилом усмртио жену. Па та Вучићева банда је 5 дана у притвору држала малољетника због тих вјешала. Мислили смо да од Милошевића не може горе, а сад видимо да може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.02.2019 10:46

Вазно је да вам је под Слосером било бајно.Нити сте се онда бунили,нити га данас спомињете негативно.Проблем је у васим главама.Протестујете РЕДА РАДИ.Мислите да је то кул.А сигуран сам да то радите и из досаде.Да у тим протестима казете теско се зиви,слабе су плате па хајд,а они вицу нема демократије.Вицу диктатура.Будале.Енглези и Амери,који вас подговарају, иза леда вам падају од смјеха,колике сте будале.Боли њих Дјокица да ли је у Србији демократија или није.

Name

биједно али истинито

10.02.2019 11:14

Опозиција је толико слаба да нема бас никакве сансе .Били су на власти и и све су упрскали то јест тотално неспособни. Нато је у то вријеме одлуцивао о свему а они су само слијегали раменима. То је прослост али како казе Сојиц поразене снаге се не смирују и Скот су ту да пале али прерацунали су се.

Name

Смислов

10.02.2019 13:09

То је вас двојицу Вучић навукао да сви који су против њега, ти су за Јеремић и Ђиласа,што је тотално нетачно. И за њихово вријеме је било очајно. У Србији је актуална она : "Дај боже да ови оду, а да се они не врате".

Name

Мишо

10.02.2019 00:04

Слина коментарише.... Каква држава,такав и министар (пардон "ДОКТОР")

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

10.02.2019 02:07

Вјешала су више фигуративно значење имала,и на кога су се односила?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

10.02.2019 07:21

Весала су симболика која мозе бити двоструко, најмање двоструко протумацена. Могу да буду намењена властима, као симболика скидања с власти, али исто тако се мозе протумацити и да након васе власти и отимацине, остало нам је само ово. Дакле ово је напад власти на слободу мисљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

10.02.2019 09:29

Пластична вешала су преформанс. Ухапсили су носиоце , а убице се бране са слободе. Толико су важни ови на власти, да су сви остали у најмању руку луди и градани другог реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.К.

12.02.2019 17:26

Вуциц се ових протеста не треба пласити, јер на целу њих стоје Двери са Обрадовицем. Зар неко мозе помислити а камо ли позељети да на власт додју Двели или слицни њима. Србија се изгледа конацно "манула" оних који се "јунаце преко тудје дјеце". Они би да ратују за Косово, али из Београда, а за Косово трабају да ратују крсеваци, врањански и прокупљански сељаци. Милосивиц није успио да ријеси проблем Косоава, а све досадасње владе нису радиле ниста по том питању. Сад кад неко хоце да ријеси проблем трајно и на други нацин, онда је он "издајник". Цак и Патријарх "плаце" над Косовом, а никад се на пита засто је и СПЦ побјегла из свог древног сједиста, из Пеци. Најлаксе је критиковати, а ниста кнокретно не радити. Појам "издајник" је излизана српска флоскула са којом је најлаксе млатити, она прилици само онима који не цине ниста.

ОДГОВОРИТЕ