"Добродошлица" за Куртоу: Пацове!

На Фига су бацали свињске главе, а Куртоа је "добро прошао" - само плишани пацови.

Фудбал 10.02.2019 | 09:45
"Добродошлица" за Куртоу: Пацове!
Тибо Куртоа је "за срце" ујео навијаче Атлетика када је овог лета стигао у редове њиховог највећег ривала Реал Мадрида - и то му неће тако лако опростити...

Белгијски чувар мреже, који је током три сезоне стајао на голу "јорганџија" као позајмљени фудбалер Челсија, имао је велику жељу да се овог лета врати у Мадрид и буде ближи својој породици и изабрао је троструког узастопног шампиона Европе.

Уочи данашњег "Мадрилења" на стадиону Атлетика, навијачи домаћег клуба ишарали су плакету посвећену Куртои, на њу су остављали празне пивске лименке и написали су "пацов".

Али не само то...

Куртоа је по изласку на загравање на терен "Ванде Метрополитано" добио и салву звиждука и увреда, а на игралиште је бачено и неколико плишаних играчака пацова, што је обезбеђење убрзо уклонило како не би дошло до већег инцидента.

Занимљиво је да у редовима Атлетика игра бивши фудбалер Реала (Алваро Мората), тако да ће бити интересантно видети да ли ће и он доживети неку непријатност у Мадриду...

Куртоа је за Атлетико бранио на 154 утакмице у свим такмичењима, а можда је читава атмосфера на данашњој утакмици утицала на њега пошто је примио "гол кроз ноге" када је Антоан Гризман успешно избегао офсајд замку на готово половини терена и потом га лако савладао.

Мада, није први пут да се ово дешава с њим!

Ипак, упркос томе што је Куртоа на овај начин примио гол, Реал Мадрид је славио много лакше него што се очекивало (3:1) и тако на табели стао "тик" испод Барселоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар