Селекторка послије Хрватске: Поносна сам!

Девојке одиграле изванредно! Селекторка женске тениске репрезентације Србије, Татјана Јечменица Јевтић, рекла је, после победе над Хрватском, да је поносна на свој тим.

Тенис 09.02.2019 | 10:30
Селекторка послије Хрватске: Поносна сам!
"Поносна сам на овај тим. У старту смо знали да ће нам ово бити најтежи меч у групи. Олга Даниловић је имала тежак меч, преокренула је резултат и до самог краја је био веома неизвестан меч, међутим, психички је остала стабилна и јака, а имала је врло чврсту и незгодну противницу, и на крају донела победу", рекла је Јечменица-Јевтић.

Фед куп селекција Србије завршила је групно такмичење у енглеском Бату на првом месту, пошто је у Групи Б победила Грузију, Турску и Хрватску.

Селекторка је рекла да је Александра Крунић против изванредне играчице која је тренутно у доброј форми Доне Векић стартовала одлично, повела је доста лако први сет, међутим Векић је подигла ниво игре и следећа два сета одиграла на јако јако високом нивоу, тако да је било тешко играти против ње.

"У дублу, знали смо да имамо бољи дубл, али када се игра Фед куп и кад су одлучујући мечеви, то је и адреналин и публика и тим и све утиче. Једноставно ништа не може да буде сигуран поен. Тако је и кренуло, повели су 6:1, али наше девојке су се што би се рекло пробудиле и подигле свој ниво игре на оно што оне знају и могу, одиграле изванредно два сета и донеле победу", рекла је Јечменица Јевтић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар