Милојевић одбио разговор о понуди из Емирата!

"Нећу о томе да причам ништа", рекао је Милојевић и склонио се из кадра.

Фудбал 09.02.2019 | 12:15
Милојевић одбио разговор о понуди из Емирата!
О игри, припремама, фудбалерима новим и старим, ротацији, конкуренцији и циљевима – увек.

О наводним понудама – не.

Тренер фудбалера Црвене звезде, Владан Милојевић, није желео да одговори на питање новинара ТВ Аренаспорт о наводној понуди коју је добио из Саудијске Арабије, а коју је клуб такође наводно одбио.

Конкретно, вест је гласила да је Ал Аин послао понуду од два милиона евра црвено-белима уз плату од три милиона евра годишње њеном тренеру, али да је руководство клуба из Љутице Богдана рекло: "Не".

"Нећу о томе да причам ништа", рекао је Милојевић и склонио се из кадра.

Пре тога, после пете победе у Турској у исто толико провера, а шесте рачунајући и први део припрема на Кипру, Милојевић је рекао…

"Мало смо се прибојавали ове утакмице, јер пред крај увек може да дође до проблема, тако да сам задовољан и што је све завршено на прави начин. Задовољан сам и односом према игри, 25 дана смо 'сами', момци једва чекају да се виде са својим породицама...", анализирао је стратег црвено-белих.

Ривал, Марибор?

"Тако смо и бирали противнике, који су шампиони, који играју Лигу шампиона... Марибор је јако добро састављена екипа", рекао је и додао:

"Мало ћемо изанализирати прво полувреме, дуго смо 'палили моторе', момци су спорије ушли у утакмицу, али негде од средине првог полувремена до краја био је то добар темпо, створили смо неколико шанси и на крају победили".

Дебитовали су Гајић и Вулић.

"Добар је био однос свих према игри, а радује ме што су и новајлије одиграле прве минуте и потврдиле да су добра појачања. Требало би да наставе да раде и да се што пре интегришу у наш систем и оно што желимо да играмо", рекао је тренер шампиона, који практично има два тима на располагању.

"То је добро за Црвену звезду, велики је капитал имати такве играче. То су добри момци и често разговарам са њима, они разумеју да некада чак неће играти ни најбољих 11, већ оних 11 са којима желимо нешто да постигнемо у том тренутку. Имају жељу да стигну до циља, а циљ су титула и Куп. Зато је добро што је конкуренција јака, на њима је да наставе да пружају максимум сваког дана".

Црвено-бели се у суботу враћају у Београд, у понедељак би требало да буде одржана промоција најзвучнијег појачања ове зиме - Мирка Иванића, а потом ће пролећна премијера у црвено-белом дербију са Војводином бити одиграна у суботу од 16 часова у Љутице Богдана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар