Вријеме је за младе и нове људе

„Вријеме је за младе и нове људе у граду Добоју. Посебна ми је част што су вечерас а и током досадашње кампање поред симпатизера Српске демократске странке са нама и многи људи који су политички неопредјељени“, казао је вечерас на скупу у добојском насељу Усора Небојша Шајиновић, кандидат СДС за градоначелника Добоја.

Република Српска 07.02.2019 | 21:05
Вријеме је за младе и нове људе
„Јавна је тајна да у градској управи градоначелник има 20 савјетника а готово ни један не долази на посао. Многи запослени у градској управи долазе на посао и не раде ништа. Дошли смо у фазу да нијемо посматрамо и ћутимо на све то. Ово је прилика за бунт, прилика за комплетну промјену у нашем граду. Током кампање срећем људе чија лица говоре да су спремни за промјену, да је Добој спреман за промјену“ – казао је у обраћању грађанима Небојша Шајиновић.

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица казао је вечерас грађанима добојског насеља Усора да СДС даје пуну подршку свом кандидату Небојши Шајиновићу и да је то човјек кога се Српска демократска странка никада неће застидити.



„Ако ову земљу не вратимо народу нити ће бити ове земље нити ће бити овога народа. Морамо да се бринемо о народу. То могу да ураде само здрави људи који воде рачуна о јавном интересу. Небојша Шајиновић је такав човјек, млад, енергичан и образован. Хоћу да Добој побједи а са Небојшом ће Добој побједити“ – казао је Говедарица.



Подршку Небојши Шајиновићу, кандидату СДС-а а градоначелника Добоја дао је и министар безбиједности у Савјету министара Драган Мектић, који је рекао да је Српска демократска странка настала из народа и да нико не може уништити снагу Српске демократске странке.

„Они који су у Добоју издали интересе Српске демократске странке и продали се Милораду Додику и СНСД-у већ дуго не дијеле судбину свога народа већ живе на високом нивоу. Српска демократска странка жели да власт врши са народом и у интересу народа“ – рекао је Мектић.

БН ТВ

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

не наме

07.02.2019 20:23

ДОБОЈЛИЈЕ,НЕМОЈТЕ ОПЕТ ПОГРИЈЕШИТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукотина група :)

07.02.2019 20:38

Јесу ово људи са Усоре на сликама? Екипа која иде и на Требаву, Крњин, Озрен...јер нема никог осим њих уз себе. Цовјека са Усоре ни за лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

44

07.02.2019 20:41

цовјека је на скупу.Молим вас ,ста се и ко овде радује.Слика висе говори од рјеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

07.02.2019 20:49

Господе бозе ти помози овом јадном народу. Двадесет савјетника да савјетују како красти милионе од народа,а наравно ни они нису остали празних дзепова. И то су они савјетници са лазним и купљеним дипломама. Досао им је крај конацно. Хвала ти бозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЧ

07.02.2019 22:10

Небојша Шајиновић,према резултатима двије анкете проведена на порталу “добојинфо” има огромну предност у односу на све своје противјандидате.Избори 17.фебруара ће бити рефередум против обрена.јеринић је небитан лик

Name

Реалан

08.02.2019 06:21

У Добоју се побједник се зна унапријед! Тако је на сваким изборима досад било, уиграна екипа!

Name

?!

08.02.2019 14:22

Јесу ли савјетници купили дипломе од оне Весне, што је ухапшена? Мислим, чим су оволики потребни, страшно.

Name

КСС

07.02.2019 20:51

Наравно побједа креће од Добоја,руши се ледени бријег СНСДа само полако,живео Председник Говедарица а богами и наш г-дин Мектић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

савјет

07.02.2019 21:22

Молим вас имали неко из Добоја да написе коментар и да ми објасни какво је расположење у граду Добоју јели има сансе да побједи саиновић искрен коментар поз

Name

Реалан

08.02.2019 06:22

Нема шансе, бирачки одбори одлучују, знају то врло добро и ови који су остали уз СДС, поздрав из Добоја

Name

88

07.02.2019 21:39

ПОДРСКА.ЗА.САИНОВИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дј

07.02.2019 21:49

ДА.ВРИЈЕМЕ.ЈЕ.ЗА.МЛАДЕ.И.СКОЛОВАНЕ.ЉУДЕ.ПОДРСКА.САИНОВИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дхц

07.02.2019 21:50

ПОДРСКА.САИНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

07.02.2019 22:11

Мектић је господин И где Год је он ту се иде на постено.велико поверење у господина Мектића. Нека је зив 100 година!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аца Добој

07.02.2019 22:14

Људи су врло збуњени. Јеринић је организовао прославу Н.Године и позвао све људе који су за СДС скупљали гласове годинама. Претужно...они уопште не контају да они више нису СДС. Причају као да је све исто од прије 20 година, са великим поштовањем о СДС странци, а сједе за столом издајника Добоја и СДС-а. За неповјеровати... као да су зачарани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

07.02.2019 23:09

Народ ће казнити издајнике на изборима 17.02 Нека казу Обрен Петровић и Борис Јеринић колико кошта образ? Колико им је баја дао пара да после избора пређу под његове скуте?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крадја

08.02.2019 02:57

Ако опет не покраду изборе! Отворите очи широм..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАЛТЕР

08.02.2019 05:29

Није баја дао,него од њих узео,паре да иг не би кривично гонио а успут их примио под своје скуте мислећи да ће тиме ојачати своје гласачко тијело.Бојим се да ће се разочарати кад се 17 фебруара објаве резултати и та новопридосла група папака доживи дебакл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУДИ ИЛИ НЕЉУДИ

08.02.2019 06:32

Невоља је било и биваће, људи и нељуди је било и биваће, околности не зависе увек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди, то од нас зависи - говорио је патријарх Павле. ШАЈИНОВИЋУ СПАСИ НАС ОД НЕЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОДГОВОР ЗА САВЈЕТ

08.02.2019 07:19

Расположење је такво да се већини људи повраћа на помен имена Обрена Петровића и његових полтрона. Медјутим, већина људи из града у претходном периоду није излазила на гласање јер је сматрала да нема за кога гласати. Чињеница је да је велики број људи и нељуди везан за градску касу, па самим тим су условљени подршком садашњој гарнитури. Ова структура има новац, моћ и уигране екипе за куповину, преваре, уцјене и слично. Чињеница је и то да је теско преварити народ висе пута и ако би градјани масовно изашли на гласање и тиме спријечили крадју гласова, ГОСПОДИН Сајиновиц и Добој би имали велику шансу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста да процитам

08.02.2019 08:14

Па ко је госп.Сајиновиц и од када је он у Сдс-у као прво. Друго казе вратимо Добој народу.Ком народу.Зиве овдје и друге националности које имају такодје право гласа тако да са прицом о свом народу нецете пуно од осталих добити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВИ ИЗБОР

08.02.2019 09:43

Господин Сајиновиц је за све остале кандидате прави господин, културан, образован и није лопов. Кап прво, какве везе има од када је у СДС? Има оних који су по 20 година у странкама и само гледају свој интерес пљацкајући народ. Он га није пљачкао нити је узимао 10 000 за сваку услугу, од запослења па надаље. Питајте Србе који раде у Орузаним снагама, посебно у Сарајеву. Висе су им помагали Бошњаци и Хрвати и нису имали цјеновник. А као друго, намјера му је да врати Добој народу, а народ су и Срби и Бсњаци и Хрвати и сви остали који живе на подручју Добоја. А ви би хтјели да Добој остане власништво Обрена и његове хоботнице? У сваком случају, од понуђених кандидата, Сајиновиц је дефинитивно најбољи избор.

Name

Добојлија

08.02.2019 18:52

Па ево вам искрено и право стање. Група која се одвојила и ПРОДАЛА Додику из СДС у ствари и није био СДС. СДС је нестао оног тренутка кад је убијен Гариц,а та група га и убила. Тацније, њега је убио водја те групе, а Јериниц се тад продао Обрену. Инаце, велики и најоданији потрцко покојног Гарица. Стање је сљедеце: доста це гласова добити Сајиновиц али гаа народ не смије јавно подрзати, јер се БОЈИ ОТКАЗА. А они пријете ОТКАЗИМА. Најконкретнији је Младен Мициц, затим иде Василиц, па Јериниц итд. Сви пријете, а они се истицу. На скуповима Сајиновица не долазе људи уцјеном него добровољно, а то из те групе не знају ста знаци. Дизе се полако народ. Ја знам да мој градонацелник неце бити наркоман Јериниц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре савјет

09.02.2019 07:26

Располозење је такво да је много висе нормалног свијета него лопова. Сад је на МУП-у, СИПА да ли це дозволити овај предвидјени циркус који су планирали. Мада овај пут и цланови бирацких одбора а и посматраци одлицно знају свој посао. Невјероватна је подрска овом младом цовјеку. Од Добоја су направили рупу ови сто се представљају заједно за Добој. Људи се склањају а изненадјења це бити...

ОДГОВОРИТЕ