Јунајтед завршава послове редом - ријешен и Ерера!

Спреман је нови уговор за Шпанца, очекује се да ће га ускоро потписати.

Фудбал 10.02.2019 | 11:00
Јунајтед завршава послове редом - ријешен и Ерера!
Андер Ерера је близу да потпише нови уговор с Манчестер Јунајтедом пошто је Ешли Јанг постигао договор с Црвеним ђаволима, пише Дејли мејл.

Јунајтед је био у разговорима с представницима оба играча од прошле године јер се наравно знало да ће Ерера и Јанг постати слободни играчи на лето.

Ерера је имао велику жељу да остане у клубу пошто се усталио у првој постави заједно са Полом Погбом и Немањом Матићем. Иначе, ради се о играчу који је 2014. године стигао у Јунајтед за 29.000.000 фунти. Очигледно му прија сарадња с Оле Гунар Солскјером.

Дејли мејл пише да преговори теку добро и да се очекује да после Ешлија Јанга и Андер Ерера потпише нови уговор са Црвеним ђаволима. После победе над Лестером Ерера је упитан за нови уговор.

"Добићу уговор ако сам га заслужио", рекао је Ерера. Дакле, и тај посао је близу реализације.

Јанг је пре њега одлучио да продужи каријеру у Јунајтеду и то ће бити његова девета сезона упркос интересовању из Премијер лиге, али и страних клубова као што је рецимо Интер из Милана који се надао да ће довести Јанга на лето за џабе.

Он је хтео дугорочнији уговор, али је достигнут договор да то буде на 12 месеци. Ускоро би требало да буде озваничено. А недуго за њим ће очигледно и Ерера да ухвати хемијску оловку у руке.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар