Мишићи за Хјустон - из Сакрамента стигао Шамперт!

У трампу укључен и Кливленд. . .

Кошарка 07.02.2019 | 12:30
Мишићи за Хјустон - из Сакрамента стигао Шамперт!
Харисон Барнс је стигао у замену за Зека Рендолфа и Џастина Џексона, али то по свему судећи неће бити једине новајлије у Калифорнији. Сакраменто је био активан на тржишту, мада је главна вест из другог трејда Влада Дивца ипак Хјустон, односно долазак Имана Шамперта у табор Ракета.

Шамперт стиже из Сакрамента, а у причу је укључен и Кливленд, који ће добити Брендона Најта, Маркиза Криса и пика из прве рунде драфта за ову годину. Кавси ће пак у Сактаменто послати Алека Буркса, а у Хјустон и Ника Стаускаса и Вејда Болдвина, који су почетком недеље стигли из Портланда у замену за Роднија Худа.

Сви они сада у сенци 28-годишњег Шамперта, који је имао сасвим пристојну сезону у Сакраменту у коме је у просеку бележио 8,9 поена, три скока и две асистенције по мечу. Међутим, његов највећи допринос могао би да лежи на другом крају терена.

“Дуго већ познајем Шампа. Борбен момак, јури лопту. Са таквима могу увек да играм“, задовољан је Хјустонов плеј Крис Пол, а и Џејмс Харден је на истој линији.

“Ветеран који би могао да нам помогне и у одбрани и на лопти у шуту... Игра веома, веома добро ове сезоне“.

Центар Кингса Вли Коли-Стајн подсећа да је Шамперт много значио и на пољу атмосфере у свлачионици.

“Данас је било тихо, баш тихо без њега“.

Што се тиче Кливленда, они су после четвртог трејда у сезони обезбедили себи два пика из прве и још шест из друге рунде драфта.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар