"Сукоб" Беговића и менаџера Борнмута!

Голман Борнмута и репрезентативац Босне и Херцеговине Асмир Беговић вербално се сукобио послије тренинга са менаџером Едијем Хаувом и његова будућност у енглеском клубу се налази под упитником.

Фудбал 07.02.2019 | 19:45
"Сукоб" Беговића и менаџера Борнмута!
Чувар мреже "змајева" и његов тренер су се вербално сукобили у кафићу поред стадиона "Виталити" јер је Беговићу засметала изненађујућа одлука менаџера да више не буде "број један".

Требињац је затражио објашњење од Хаува, а вербални сукоб није ни који начин био насилан нити је био уперен на друге чланове Борнмута, пренијели су енглески медији.

Беговића је у посљедње три утакмице на мјесту првог голмана замијенио Артур Боруц, што је довело до расправе и подгријало сумње о Асмировој улози на стадиону "Дин Корт" до краја сезоне у Премијер лиги.

Без обзира на расправу, извори енглеских медија наводе да ће Беговић остати посвећен популарним "вишњама" и да ће покушати да радом и трудом поврати мјесто првог чувара мреже.

Такође, из енглеског клуба је наведено да није било никаквог сукоба већ један најобичнији састанак који се редовно дешава између менаџера и играча.

Од доласка из Челсија у мају 2017. године, Беговић се етаблирао као први голман Борнмута наступивши на 22 меча ове сезоне у Премијершипу, до сусрета са Вест Хемом у јануару.

Наредног викенда, Борнмут, који је 10. на табели, гостује екипи Ливерпула на "Енфилду".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар