Милојевић добио богату понуду из Емирата!

Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, на столу има уносну понуду из Уједињених Арапских Емирата.  Узалудни мултимилионски напад на Звезду и Милоја! Арапи ће морати да се окрену неком другом решењу, иако су понудили фантастичне услове и клубу и младом стручњаку. . .

Фудбал 07.02.2019 | 19:15
Милојевић добио богату понуду из Емирата!
Након што је управа Црвене звезде одбила понуде за фудбалере Ел Фардуа Бена и Марка Марина, из Емирата је стигла нова, али овога пута у центру пажње је Звездин тренер.

Како преноси "Журнал", Ал Аин жели на клупи да види стратега београдских црвено-белих. 

Милојевић има чврст уговор са Звездом, али је српском шампиону наводно понуђено два милиона евра обештећења, а Милојевићу годишња плата од 3,2 милиона евра. 

Како тренутно ствари стоје, Црвена звезда није спремна да прихвати ову понуду, а како поменути извор наводи, неће је ни прихватити. Бар не ове зиме. 

Ал Аин је остао без тренера, пошто је Зоран Мамић напустио екипу после играња финала Светског првенства за клубове и преселио се у Ал Хилал из Саудијске Арабије. 

У међувремену, досадашњи тренер омладинског погона Ал Аина, Жељко Шобић, преузео је улогу тренера. 

Милојевић је сјајним резултатима скренуо пажњу на себе, вероватно Ал Аину не би био проблем и да ту понуду "појача" тако да ће и Звездина управа и тренер бити на великом искушењу.

Оно што Владан Милојевић у последње две године ради са Црвеном звездом није могло да прође неопажено. Не само у Европи, већ у целом свету. Нису биле мале муке Звездана Терзића да прошлог маја убеди младог стручњака да стави параф на нови уговор са црвено-белима. То међутим не гарантује ништа. Богаташи "насрћу" и даље. 

Како пише Спортски журнал у данашњем издању опасан напад на Звездиног тренера припремио је славни клуб из Уједињених Арапских Емирата - Ал Аин, међутим од договора неће бити ништа. Бар не засад. Из једне од манаџерских агенција Милојевићу су, наводно, понуђени фантастични услови, какве нигде у Европи не би могао да добије, но одлазак у предвечерје наставка сезоне не долази у обзир, констатује се у тексту Журнала. 

Према неким информацијама пребогати Арапи имали су на уму да креатору Звездиних последњих успеха дају годишњу нето плату од 3.200.000 евра?! Владан Милојевић има чврст уговор са српским шампионом (до 2020, плата око 40.000 евра месечно), али то не би био проблем за Ал Аин, који је према истом извору био спреман да на рачун црвено-белих, а на конто обештећења, уплати за наше услове - поготово за тренера - баснословних 2.000.000 евра.

Читава прича, јелте, на дугом је штапу. У Звезди никоме ни на крај памети није овакав еполог, тако да ће Ал Аин и поред свих милиона морати да се окрене неком другом решењу.    

Овај клуб без тренера је откако је га је напустио хрватски стручњак Зоран Мамић. 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар