Партизан одбио 4.000.000 за Гомеша!

Спортски директор Партизана, Ивица Илиев, открио је да су црно-бели одбили огромну понуду за нападача Рикарда Гомеша.  Илиев: Одбили смо 4 милиона, сад нећемо да форсирамо! Спортски директор Партизана говорио у Турској о активностима у прелазном року.

Фудбал 07.02.2019 | 09:45
Партизан одбио 4.000.000 за Гомеша!
Целог јануара се спекулисало о одласку најбољег стрелца из Хумске 1, причало се о Саудијској Арабији, али је момак са Зеленортских острва остао у црно-белом дресу.

"Учинили смо све да задржимо Рикарда. Последња понуда била је од четири милиона, у претходних месец-месец и по дана стизале су такође огромне понуде, али ниже од те. Једноставно, нисмо хтели да започињемо разговор. На крају је био озбиљан 'напад', али смо успели да то одбијемо и желимо да Рикардо буде бољи и убојити", рекао је Илиев за ТВ Арена спорт.

Партизан је имао и понуду из Турске за Горана Закарића.

"Нисмо могли да дозволимо и његов одлазак у ситуацији у којој је већ одлазио Марко Јанковић. С друге стране, што се тиче Рикарда, људи ће се сетити да сам на почетку мандата и у случају Леонарда учинио све да га задржим после шест месеци и упркос великим понудама. И остао је до лета".

Прелазни рок у Србији траје до 8. фебруара, па је реално очекивати нова имена у Хумској пред натавак сезоне (16. фебруар код Бачке).

"Не желимо да 'силујемо' сад, кад као што је познато није доведен играч кога смо нашли и који нам је био потребан. То је прошло, а сад би било погубно да радимо нешто на силу. Прелазни рок је жива ствар, а како сада стоје ствари мислим да имамо групу играча која може да одговори захтевима", закључио је Илиев.

Док се ближи крај прелазног рока - из Партизана не би требало очекивати крупе вести.

То је порука спортског директора црно-белих Ивице Илиева, коју је послао уочи припремне утакмице против Крила Совјетова у среду у Белеку.

"Прелазни рок је жива ствар, а како сада стоје ствари мислим да имамо групу играча која може да одговори захтевима", изјавио је он за ТВ Арена спорт.

Према његовим речима, црно-бели неће "форсирати" трансфер до истека рока за довођење новајлија, односно до 8. фебруара у поноћ.

"Не желимо да 'силујемо' сад, кад као што је познато није доведен играч кога смо нашли и који нам је био потребан. То је прошло, а сад би било погубно да радимо нешто на силу", додао је Илиев.

Упитан за одбијену велику понуду за Рикарда, вредну четири милиона евра, спортски директор Партизана рекао је да је слично поступао и са Леонардом.

"Имали смо понуду и једног великог турског тима за Закарића, али нисмо могли да дозволимо и његов одлазак у ситуацији у којој је већ одлазио Марко Јанковић. Са друге стране, што се тиче Рикарда, људи ће се сетити да сам на почетку мандата и у случају Леонарда учинио све да га задржим после шест месеци и упркос великим понудама. И остао је до лета"

"И овог пута смо учинили све да задржимо Рикарда. Последња понуда била је од четири милиона, у претходних месец-месец и по дана стизале су такође огромне понуде, али ниже од те. Једноставно, нисмо хтели да започињемо разговор. На крају је био озбиљан 'напад', али смо успели да то одбијемо и желимо да Рикардо буде бољи и убојити", додао је Илиев.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар