Ноле, Рафа и Роџер се боре како би остали добијали више новца!

Француски тенисер Беноа Пер причао је о намештању у свету тениса и томе како "велика тројка" помаже осталим играчима.

Тенис 26.02.2019 | 12:30
Ноле, Рафа и Роџер се боре како би остали добијали више новца!
Пер оштро осуђује свакога ко помисли да намести тениски меч, на било ком нивоу тог спорта.

"То је неопростиво и не може се оправдати. За мене су људи који намештају у спорту као они што се допингују. Кажу да немају пара... Па, напредујте, обезбедите бољи ренкинг и зарађиваћете више новца. Не морате да продате ваш меч због тога што се слабије рангирани, постоји и други начин. Морате да се борите како бисте напредовали, а ако не можете бавите се нечим другим. Професионалци као што су Ђоковић, Надал и Федерер се боре како би остали играчи добијали више новца", рекао је Пер за "Екип".

На питање да ли је он икада могао да намести меч, као и да ли су икада сумњали у њега, Пер је дао одговор у којем је описао целу своју каријеру.

"На мене можете да сумњате сваки меч! Некад не желим да играм неки поен, некад не желим да играм цео меч. Никада ми нису понудили (да наместим меч). Мислим да људи врло добро знају шта их чека ако ме то питају", додао је Пер.

Ексцентрични Француз је открио шта му се десило после пораза од Доминика Тима.

"Када сам изгубио меч од Доминика (Тима), половина људи ми је честитало на борби, а друга половина је причала како је изгубила опкладу и како жели да ме убије. Жао ми је што сте изгубили десет евра, али то није мој проблем", јасан је тренутно 58. тенисер планете.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар