Коби о Харденовом стилу...

Хјустон тако неће освојити титулу! Легендарни кошаркаш, Коби Брајант, у исто време је похвалио и критиковао бека Хјустон Рокитса, Џејмса Хардена.

Кошарка 13.02.2019 | 12:30
Коби о Харденовом стилу...
Коби је, у причи са новинарком Рејчел Николс, рекао да Хјустон никада неће освојити титулу са стилом игре који примењују у последње време.

Рокитси су познати по шутирању огромног броја тројки и брзој транзиционој игри, а у последње време им се целокупна игра у нападу свела на то шта Харден може да "измисли".

"Он ради оно што мора како би његов тим побеђивао, али потребно је да постоје границе. Мислим да стил којим он (Харден) и Рокитси играју није прави за освајање титула. Не мислим да је то начин на који ће освојити титулу", рекао је Брајант у интервјуу за ЕСПН.

"Ипак, у исто време, морате да одржавате ваш тим како не би 'потонуо'. Морате да радите оно што знате најбоље како бисте побеђивали, а он управо то и ради", додао је Коби.

И сам Харден сматра да је Коби у праву, али има објашњење.

"Морам да имам пуно лопте у рукама због силних повреда које су нас снашле. Када се Крис Пол врати у ритам, као и Ерик Гордон, када будемо имали неколико играча који могу да креирају и да имају лопту у рукама то ће се променити", одговорио је Харден.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар